VVV-Venlo

Uitslagen jeugdteams VVV-Venlo

Een van de goede voornemens van ons bij Venlonaren, is om de jeugdopleiding iets beter te gaan volgen in het komende jaar. Het grootste gedeelte van de jeugd van VVV-Venlo is inmiddels weer begonnen met de competitie met verschillend resultaat.

VVV-Venlo O15
De O15 ging in de Eerste Divisie laag op bezoek bij HVV Hollandia uit Hoorn. De spelers van VVV wisten goed partij te bieden en een 1-2 overwinning mee naar Venlo mee te nemen. De jongens zijn dus goed begonnen na de winterstop.

VVV-Venlo O17
De O17 speelde een thuiswedstrijd in Venlo tegen Alphense Boys O17 in de Eerste Divisie O17. Helaas kon het thuisvoordeel niet in resultaat worden omgezet, ondanks het verschil in ranglijst. Er werd met 1-2 verloren tegen Alphense Boys.

VVV-Venlo O19
De O19 speelde in de Eerste Divisie op de Oude Meerdijk tegen de leeftijdsgenoten van FC Emmen in Emmen. De O19 wordt aangeduid als een talentvolle lichting en dat lieten ze in de tweede helft ook zien met een goede prestaite. Het 1-4 in het voordeel van onze jongens, een mooie overwinning.

Jong VVV/Helmond Sport
Jong VVV/Helmond Sport heeft nog niet gespeeld. Zij beginnen op 28 januari aan het volgende deel van de competitie met een uitwedstrijd bij Jong De Graafschap op Sportpark de Pol. Het team is van Helmond Sport, maar er spelen regelmatig vier of vijf spelers uit de O19 van VVV-Venlo mee.

Leave a Reply