Uitsupporters centraal

tegen het moderne voetbalOp http://www.beke.nl/uitsupporters staat sinds kort een enquête over het bezoeken van uitwedstrijden. De uitleg hiervan is als volgt:

“Beste supporter,

Het Auditteam Voetbal en Veiligheid voert op dit moment een landelijk onderzoek uit onder uitsupporters onder de titel: ‘Uitsupporters Centraal’. We vinden het heel fijn dat u, als supporter die uitwedstrijden bezoekt, de tijd en moeite neemt om via een vragenlijst uw ervaringen met ons te delen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten. Veel succes en alvast heel erg bedankt dat u aan dit belangrijke onderzoek wilt meewerken.”

Bovengenoemd onderzoek, met als onderwerpen vervoer en ontvangst bij uitwedstrijden en algemeen supportersbeleid, wordt door het Auditteam uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Na verzameling van alle data zal het team een rapport schrijven en dit met aanbevelingen terugkoppelen aan de minister.

Deze onderwerpen sluiten nauw aan bij enkele van onze standpunten ( http://www.tegenhetmodernevoetbal.nl/?page_id=8 ). Het doet ons dan ook goed om te zien dat er vanuit diverse instanties aandacht wordt gegeven aan de problemen die wij (en anderen uiteraard met ons) bij naam noemen.

Bij deze roepen wij dan ook iedereen op om deze enquête in te vullen! Velen van ons roepen al jaren dat het bezoeken van uitwedstrijden, om uiteenlopende redenen, op zijn zachtst gezegd geen pretje meer is. Dit is de kans om op grote schaal ons ongenoegen kenbaar te maken.

Schroom dus niet en neem even een paar minuten de tijd hem in te vullen en medesupporters op de hoogte te brengen van deze enquête.

Tegen het moderne voetbal, Voetbal is van ons!

Leave a Reply