VVV-Venlo

Update blessures en zoektocht naar versterkingen

Geblesseerden

Komende week spelen we de eerste competitie wedstrijd tegen Willem II waar we er hopelijk bij zijn met een vol uitvak. Voor deze wedstrijd is het op dit moment nog de vraag wie er in de spits gaat starten. Op dit moment zijn alle mogelijke potentiële spitsen namelijk geblesseerd. Johnathan Opoku en Ralf Seuntjes zijn al de gehele voorbereiding geblesseerd en daar is Mlapa een paar weken terug ook nog eens bijgekomen. Jay-Roy Grot speelde vorige week nog de gehele wedstrijd tegen Werder Bremen maar was afgelopen zaterdag niet van de partij in Reuver. Naast de spitsen zijn Moreno Rutten en Evert Linthorst nog geblesseerd.

In gesprek met de Limburger, na afloop van de wedstrijden tegen Volendam, gaf trainer Maurice Steijn aan dat hij verwacht dat Moreno Rutten wel mogelijk erbij is tegen Willem II. De Limburger geeft aan dat de vier potentiële spitsen het de competitieopening mogelijk niet redden. Jay-Roy Grot heeft tegenover Venlonaren aangegeven dat het met hem alweer de goede kant op gaat, of hij erbij is komende zaterdag is nog afwachten. Hopelijk herstellen de geblesseerden snel.

Versterkingen

De Limburger meldt ook nog dat VVV toch nog budget heeft voor één versterking na het vertrek van Leroy Labylle, met de nadruk op één. Stan Valckx geeft aan dat het aantrekken van een aanvaller een hogere prioriteit heeft dan het aantrekken van een vervanger van Labylle. Op dit moment is Axel Borgmann op proef, hij deed een kwartiertje mee tegen Volendam en hij zal de komende dagen mee blijven trainen in de Koel. Als Borgmann bevalt wilt dat nog niet zeggen dat hij direct in aanmerking komt voor een contract aangezien de Venlonaren dus een voorkeur hebben voor een aanvallende versterking. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Update VI: Volgens Stan Valckx zullen er toch spitsen fit zijn voor het duel tegen Willem II. Hij heeft goede hoop dat enkele spelers dan al wedstrijdfit zullen zijn. Daarnaast geeft hij het volgende aan over het aantrekken van een nieuwe speler:’We bekijken hoe we onze overgebleven centen het best kunnen besteden. De kans is groot dat we nog een linksback aantrekken, maar zeker is het niet.’

Bron: De Limburger en Voetbal International

7 Responses

  1. idderzienmeining

    Dit is een duidelijk verhaal … prioriteit ligt op het aantrekken van een extra aanvaller … mooi !

    Dat de Duitse proefspeler vooralsnog kan blijven biedt hoop op ruimte voor evt twee nieuwe spelers ?

    #wishfullthinking?

  2. venlow077

    Ik weet niet als dit haalbaar is hoor….!? Maar aangezien VVV nog een creatieve aanvaller zoekt. Is Martin Ödegaard niks voor VVV om een jaartje te huren van Real. Heeft het toch niet slecht gedaan in zijn verhuurperiode bij Heerenveen. En zo heeft Samuelsen er meteen een landgenoot bij ?.

Leave a Reply