Update Fancafé

We krijgen best wel wat vragen binnen over het fancafé dat gerealiseerd zal worden bij VVV-Venlo. Zelf hebben wij daar niet altijd evenveel informatie over, maar VVV-Venlo heeft vandaag de volgende tekst hierover gecommuniceerd:

Eind 2019 heeft Neptunus Structures het gebouw voor het nieuwe Fancafé gerealiseerd. Achter de schermen zijn er sinds die tijd veel gesprekken geweest met potentiële leveranciers, Fanclub d’n Twellefde Man en een afvaardiging van de supporters over de inrichting van het Fancafé. Helaas heeft de daadwerkelijke realisatie door omstandigheden echter vertraging opgelopen. De komende weken zal deze inrichting echter vorm gaan krijgen. Afgelopen week is bijvoorbeeld een start gemaakt met de bestrating van het nieuwe Fanplein. De volgende stap is de inrichting van de ruwbouw van het gebouw, zodat het Fancafé gebruiksklaar wordt. Een laatste fase is dan de aankleding en inrichting van het gebouw. 

Tegen FC Utrecht zal het Fancafé helaas nog niet gebruiksklaar zijn. In samenwerking met Fanclub d’n Twellefde Man is geregeld dat supporters voor en na de wedstrijd terecht kunnen in het café bij onze buren Limianz. Per wedstrijd zal bekeken worden of het Fancafé al in gebruik genomen kan worden. Zo lang als dat niet het geval is, is het alternatief bij Limianz voor handen. 

Zodra het gebouw gebruiksklaar is, zullen we deze gaan gebruiken voor onze supporters. De aankleding/inrichting zal dan nog niet af zijn, maar hiervoor doen we ook juist een oproep aan supporters om een rol in te spelen. Gesprekken hierover lopen met de Fanclub en de werkgroep met supporters.

We zijn er van overtuigd dat we aan het werken zijn aan een uniek en toegankelijk concept, waar onze supporters zich straks thuis zullen voelen. 

Vragen over het Fancafé kunnen ten alle tijde gesteld worden via DeTrapOmhoog@vvv-venlo.nl

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply