UPDATE: Leroy Labylle komt niet naar VVV-Venlo

UPDATE: Algemeen directeur Marco Bogers laat in een tweet weten dat het gerucht over Labylle uit de wereld kan. De speler in kwestie komt niet naar VVV-Venlo en de club richt zich op de 2 proefspelers die sinds dinsdag meetrainen.


VVV-Venlo wil zich de komende winterperiode versterken. Het is de laatste weken duidelijk geworden dat de voorkeur gaat naar een een linksback met aanvallende intenties. Zo trainde Cincotta een tijdje mee maar werd vlak na kerst duidelijk dat hij bij zijn club Chemnitzer bleef. Sinds deze week zijn er twee linksbacks op proef bij de Venlonaren.

De Waalse pers maakte vandaag bekend dat VVV-Venlo wederom interesse zou hebben in de Belg Leroy Labylle. De in Luik geboren linksback werd in de zomer van 2015 ook al eens gelinkt aan de geel-zwarten maar toen koos hij ervoor om terug te keren naar MVV.

Labylle mag transfervrij vertrekken aangezien hij op amateurbasis speelt in Maastricht. Volgens de Belgische pers zou VVV zelfs een aanbod hebben gedaan om Labylle over te nemen van de Maastrichtenaren.

Walfoot.be

9 Responses

 1. RuiverCity

  Zou een welkome versterking zijn. Maar wel vreemd dat ze twee proefspelers laten komen terwijl ze bezig zijn met Labylle. Dus vraag me af wat hiervan klopt. Jammer blijft het mislopen van flankspeler Tissoudali.

  1. Ben

   Vind ik ook! Iemand moet het ook wel een beetje gemotiveerd zijn om te komen. Misschien vindt hij de autorit eigenlijk te lang. Niet doen, denk ik. Verder kijken…. FORZA VVV!

 2. RuiverCity

  Kon het me al niet voorstellen want anders laat je niet twee testspelers komen voor die positie. Waar blijft die broodnodige middenvelder?
  Zal wel niet te betalen zijn maar Willy Overtoom is nog vrij……

  1. 30, afgekeurd bij GAE heb meer voorkeur voor een speler met potentie of iemand midden 20, Overtoom heeft in de laatste jaren nauwelijks gevoetbald en we zoeken als weer middenvelder zoeken meer een ruwe speler als Post. Maar zie liever een linksback, keeper en in het allerlaatste geval een spits komen als stand in voor Seuntjens.

 3. Goodie

  VVV wil graag verder met Tamata, aldus Tjerkstramedia. Ik hoop verder nog op een keeper en een middenvelder aangezien we Post toch af en toe zullen gaan missen de rest van de competitie.

Leave a Reply