Update over onderhandelingen

De deelnemers aan de Eredivisie volgend jaar staan nog niet allemaal vast, maar een ding is zeker: VVV-Venlo speelt volgend jaar in de Eredivisie. Momenteel is VVV hard bezig achter de schermen om de selectie vorm te geven en is dus ook bezig met de contractonderhandelingen met de spelers die op dit moment onder contract staan bij de Venlonaren.

De club spreek met Jerold Promes, Moreno Rutten, Johnatan Opoku en Delano van Crooij over een contractverlenging:

Centrale verdediger Jerold Promes is al mondeling akkoord met de club, echter ontbreekt er nog een handtekening. Ook met Moreno Rutten voert VVV-Venlo gesprekken om zijn aflopende contract te verlengen. De rechtsback die afgelopen seizoen geteisterd werd door blessureleed, heeft een voorstel gekregen, maar het is nog wachten op een overeenkomst tussen beide partijen.

Naast beide verdedigers vinden er ook gesprekken plaats met Johnatan Opoku. De club verwacht dat er snel uitsluitsel zal volgen en er dus op korte termijn meer bekend zal zijn over de toekomst van Johnatan.

Nadat broer Vito in november zijn contract al verlengde, is VVV-Venlo nu ook in gesprek met doelman Delano van Crooij om diens contract te verlengen. Zo lijkt het erop dat ook volgend seizoen de gebroeders van Crooij in Venlose dienst zijn.

Twee spelers zullen de club gaan verlaten, zij zijn ‘eigendom’ van een andere club omdat ze gehuurd zijn. Het gaat hierbij om doelman Maarten de Fockert die terug zal keren naar SC Heerenveen. Ook Joey Sleegers gaat weer terug naar zijn moederclub NEC Nijmegen. De Nijmegenaren zullen lijfbehoud moeten vaststellen in de play-offs.

Er wordt door de Venlonaren ook definitief afscheid genomen van enkele spelers binnen de huidige selectie.Cendrino Misidjan kan op zoek naar een nieuwe club. De linksback die halverwege dit seizoen overkwam van De Treffers mag op zoek gaan naar een nieuwe club. Datzelfde geldt voor Leandro Resida. De buitenspeler die sinds vorig seizoen in Venlo speelt mag uitkijken naar een nieuwe club, nadat hij twee seizoen geleden overkwam van FC Emmen.

Eveneens komt er voor Tim Receveur een einde aan zijn tijd bij VVV-Venlo. De middenvelder die afgelopen zomer overkwam van Almere City FC is al mondeling overeengekomen met De Graafschap, echter er is nog geen contract getekend.

Bron VVV-Venlo

18 Responses

 1. kiekoputspelke

  Laten we het bij de feiten houden…..

  Promes en Rutten blijven dus waarschijnlijk aan VVV gebonden en dat vind IK een goede zaak. Promes is een beer van een centrale verdediger en zal ook in de Eredivisie zijn mannetje kunnen staan. Rutten is een goede verdediger die bovendien in de omshakeling – en daar zullen we het volgend seizoen veel wedstrijden van moeten hebben – een zeer bruikbare rechtsback is.

  Hopelijk degradeert NEC via de play offs, zodat Sleegers moet vertrekken en het misschien interessant wordt om weer aan te sluiten bij VVV ?

  Delano van Crooij zal waarschijnlijk ook wel bijtekenen maar van Opoku verwacht ik eerlijk gezegd dat hij voor een (buitenlands) avontuur gaat.

  Dat Resida mag vetrekken had ik aan zien komen; het is een sierlijke en frivole speler maar komt fysiek tekort voor de strijd die straks gestreden moet worden.

  Dat Misidjan niet mag blijven vind ik persoonlijk jammer want met hem in het veld stond er wel een mannetje met persoonlijkheid en branie (in de goede zin van het woord).

  Ben benieuwd wat gaat gebeuren de komende tijd qua spelers !!

  1. sjaak1903

   Dat Misijan niet kan blijven is voor mij onbegrijpelijk ik het een positief ingestelde speler met kwaliteiten waar we ook in de Eredivisie veel plezier van hadden kunnen hebben.

 2. Donderspeech

  Ben benieuwd of Promes genoeg handelingssnelheid heeft voor de eredivisie. Had resida graag zien blijven vanwege zijn snelheid bij counters waar we het volgend seizoen veelal van moeten hebben. Stan zal zeker nog enkele goede spelers binnen weten te halen. De laatste jaren heeft de technische staf bewezen goed om te kunnen gaan met de beperkte middelen die er zijn. Hoop dat ze op karakter blijven selecteren en niet op naam. Ik heb het volstevertrouwen in de staf!

  1. Gerardus

   Ben eerder benieuwd naar Post. Promes zag je de laatste wedstrijd juist uitblinken ook al werd je van de mat gespeeld tegen jong Ajax. Hij was de enige die het redde juist door zijn handelingssnelheid. Denk ook dat Röseler en Seuntjes het ook veel lastiger gaan krijgen.

 3. Zeker wete

  Ik heb nooit begrepen waarom Resida niet een serieuze kans heeft gekregen. Ik heb hem vaak goed zien spelen. Veel dreiging, doelgericht,snel, goede voorzet, inzet…. Jammer

 4. De Koel

  De Limburger meldt vandaag dat Lars Unnerstall op het punt staat te tekenen bij VVV. Laten we hopen dat het doorgaat, want dit zou een hele belangrijke versterking kunnen zijn.

   1. Goodie

    Maar mocht hij al gekeurd zijn, wat zou dan de reden kunnen zijn dat hij nog niet gepresenteerd word?

   2. Dat betekent of het klopt niet dat hij al gekeurd is of er is een andere reden. Misschien willen ze gewoon even wachten. Wie het weet mag het zeggen.

 5. Godfried

  Iets anders. De discussie omtrent het afschaffen van kunstgras in de eredivisie lijkt echt losgebarsten nu de aanvoerders van 12 eredivisie clubs hebben gepleit voor een verbod. Hoe staat VVV hierin? Willen ze kost wat kost op het kunstgrasveld blijven spelen? Staan ze open voor ‘echt’ gras? Zijn ze hier überhaupt mee bezig? Dat zou namelijk nog wel eens een nare kostenpost kunnen worden waar geen rekening mee is gehouden.

  1. Daar zal op de achtergrond wel over worden gesproken maar ik denk dat het gewoon een kosten ding is. Kunstgras is natuurlijk op lange termijn veel goedkoper en je hebt zekerheid dat het geen knollenveld is zoals wij altijd in de Koel hadden. Ik weet niet of ze daar voor open staan.

Leave a Reply