Update Supporterscollectief sjaal

Tussenstand supporterscollectief sjaal

Terwijl VVV het trainingskamp in Londen belegde, ging de sjaalverkoop natuurlijk gewoon door. Op dit moment zijn er 220 sjaals gereserveerd. De draagkracht die jullie supporters hebben laten zien betekent veel voor VVV en de regio, dit gaat niet ongemerkt voorbij.

We naderen de 250 sjaals en dat betekent dat ze voorlopig bijna uitverkocht zijn! Er zullen nog 50 sjaals los verkocht worden. Ben er dus snel bij want OP=OP. Bij veel vraag zullen we zeer waarschijnlijk meer sjaals laten maken.

Iedereen bedankt voor de steun die tot nu een sjaal heeft gereserveerd. Met het kopen van deze sjaal spreek je steun uit voor VVV in moeilijke tijden, maar steun je ook direct het collectief in het financieren van de toekomstplannen waar we nu hard mee bezig zijn.

Zodra de sjaals binnen zijn, communiceren we de ophaalmomenten en plaatsen.

Fanclub D’n Twellefde Man, Socioclub VVV-Venlo & Venlonaren

 

22 Responses

 1. Meuske

  Dit is natuurlijk top maar ik vind iedereen die een seizoenskaart heeft ook de morele plicht heeft een sjaal te bestellen of praat ik nu onzin? Kan natuurlijk ook dat niet iedereen op de hoogte is van deze actie maar dat lijkt me sterk. Kom op Venlo laat je horen en bestel een sjaal voor ons cluppie, dit moeten er toch makkelijk 1000 kunnen worden. Forza VVV

 2. Dfence

  je praat inderdaad beetje onzin…
  iedereen moet doen wat hij wil.
  Zelf heb ik geen behoefte aan een sjaal maar als er een collecte aangemeld wordt en er ataat iemand met een bus zal ik daar zeker een bijdrage in doen

 3. Luis Erique

  Leuk idee die sjaal, maar wordt er ook iets constructiefs gedaan? Zelf heb ik helemaal geen behoefte aan een sjaal. Wellicht is het een idee om alle mensen die in het verleden een seizoenskaart hadden op te bellen, het lijkt me goed voor de club als na de winter iedere week de tent vol zit. Nu het loopt, en het weer leuk is om naar vvv te kijken, is het de uitgelezen mogelijkheid om hiervan te profiteren.

  1. Meuske

   Het gaat er in deze toch ook niet om of je behoefte hebt aan een sjaal maar dat je onze club steunt met dit initiatief en laat zien dat we er alles aan doen om ons clubje er weer bovenop te krijgen. Wat houd je tegen om voor 10 euro een sjaal te bestellen? Dfence zou wel geld in een bus doen maar geld geven in ruil voor een sjaal is dan weer onzin??????

   1. Dfence

    ja inderdaad .. dat heb je helemaal goed… zou alleen een shawl kopen voor 10 euro als de hele 10 euro ten goede komt van vvv-venlo. ga geen 10 euro betalen voor iets wat ik niet gebruik en waar nog 4 euro aan een strijkstok bij anderen. dwz leverancier/organisatie…

  2. Dat is voor iedereen anders natuurlijk. Het is absoluut niet verplicht om een sjaal te kopen. We verkopen de sjaal met meerdere redenen. Ten eerste de Koel wordt geel zwart. Ten tweede je steunt ons in de vervolgstappen. De rest van het geld wordt weer gebruikt voor VVV. We zitten momenteel in fase 1. Daarmee wordt bedoeld we hebben een startkapitaal nodig om de volgende stappen te zetten. En dat is het constructieven waar je naar zoekt. Dat komt maar je moet begrijpen zoiets is niet in 1 dag geregeld. Daarvoor moet je een aantal belangrijke zaken gaan doen. Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk vertellen wat we gaan doen.

 4. Meuske

  Lijkt me nu al reden genoeg Lincoln maar als mensen willen wachten tot meer concrete dingen dan heb ik daar begrip voor maar snappen doe ik het niet, maar zoals je zegt dat is voor iedereen anders.

  1. Prima dat is jullie keuze. Maar goed je kan niet van ons verwachten dat zonder geld een heel platform kunnen bekostigen. Al het geld wordt besteed aan VVV. Ik denk dat jullie niet inzien dat wij geld moeten betalen om te beginnen met iets, kan hier in detail gaan maar dat is denk ik niet slim. De sjaal is een ding, het plan wat gaat komen daar kunnen jullie je ei kwijt. Maar goed zoals ik meermaals al aangeef dat kost eerst geld wat wij niet hebben dus moet je een creatieve oplossing vinden om dat te bekostigen. Overigens is dit maar denk ik 5% van het uiteindelijk eind bedrag de rest gaat uiteindelijk geïnvesteerd worden in VVV. Wij denken dat dit een win/win situatie is. Wij verdienen geen rode cent hieraan en dat willen we ook helemaal niet. We willen VVV helpen in moeilijke tijden. Als je niet van sjaals houdt dan houd het op he lijkt me zo en dan moet je het zeker niet kopen.

   Maar ik merk een bepaalde onvrede in jullie reacties die ik niet zo goed begrijp. En dat is jammer omdat wij al weken bezig zijn met wat dingen op te zetten en we hopen natuurlijk dat iedereen ons en de club steunt.

   1. Dfence

    nee juist geen onvrede in jullie plan.. wel onvrede in een reactie die aangeeft dat je geen goede supporter bent als je geen shawl koopt.
    (niet helemaal letterlijk nemen aub)

    ik snap dat iets opstarten geld kost.. maar ook daarvoor doneer ik liever 2 euro dan de 50 cent(5%) die je aangeeft..

    die shawl moet gekocht worden 3 euro(gokje)
    moet belasting over betaald worden 21%(2.10)
    50 cent voor jullie.
    4.40 over van die 10 euro… en… alleen hebben julliie nu50 cent en is er 5.10 weg.

    Dat is mijn reden om geen shawl te kopen.

   2. Dat wordt door ons niet gesuggereerd laat me dat voorop stellen. Iedereen moet het zelf weten. De een vindt het prachtig de ander hoeft geen sjaal. Dat is helemaal prima, voor ons zegt dit niets over of je wel of geen goede supporter bent. Plan komt en haat het om dit steeds te herhalen maar de plooien worden momenteel plat gestreken zodat we snel dingen kunnen voortzetten. Een veiling zal misschien ook georganiseerd worden. Maar dat is iets voor later en je laatste bericht. Wacht het even af en dan komt het goed. Je kunt niet zomaar geld op een rekening storten er zitten haken en ogen aan. Dus aub even geduld.

 5. Dfence

  niemand mooie dingen voor een veiling:
  oud voetballers.
  verzamelaars met dubbele dingen.
  vvv-venlo archieven.
  workshop van hay berden.
  de handschoenen onze keeper.
  een oud spandoek.
  rondleiding door stadion.
  keer meetrainen met sellectie.
  een op maat geschreven lied door torres.

  weet ik veel.

   1. Ik vraag me soms af of jullie lezen wat ik typ haha. Het komt eraan! Even geduld, alle supportersgroepen hebben de koppen bij elkaar gestoken en we zijn er volop mee bezig. Je kunt niet zomaar geld op een rekening storten er zitten haken en ogen aan. Dus aub even geduld.

 6. supportertje

  Het kost tijd om het goed te doen, ze krijgen maar een keer de kans. Iedereen is ongeduldig en laat zijn hart spreken. Ik weet zeker dat wat er uit komt rollen goed is, gezien de mensen die er aan meewerken. We krijgen allemaal de kans om te steunen, ik ga er van uit dat we als supporters zoveel mogelijk doen om te laten zien dat VVV van ons is. een extra kaartje kopen voor de lege plaatsen steunt VVV ook al, dus wat let ons.

 7. Luis Erique

  Ik wil wel even duidelijk maken dat ik het geweldig vind dat er plannen gemaakt worden om de club te helpen. Nu moet de club zelf alleen nog wat professioneler worden.

Leave a Reply