De Koel

Update: Van der Valk Hotel Venlo nieuwe stadionnaamgever

VVV-Venlo heeft vanmorgen officieel bekend gemaakt dat Van der Valk Hotel Venlo de nieuwe stadionnaamgever wordt van Stadion de Koel. De naamswijziging zal per direct ingaan en al tijdens de wedstrijd tegen FC Twente zichtbaar worden. Zodat het stadion vanaf zondag officieel ‘Van der Valk Stadion – De Koel -‘ heet.

Dit betekent dus ook dat na dertien jaar het stadion een nieuwe naam heeft. Zowel VVV als Van der Valk Hotel Venlo is trots. Han van der Eijk, directeur Van der Valk Hotel Venlo zegt:  “Zowel VVV-Venlo als Van der Valk Hotel Venlo staan voor een grote verbouwing. Met onze naamverbinding aan het stadion willen wij allebei onze ambities onderstrepen. Gericht op de toekomst, maar met nadrukkelijk oog voor de historie. De benaming – De Koel – zal dan ook niet uit de naam verdwijnen. Sterker nog, wij zijn trots dat onze naam hiermee gekoppeld wordt.”

Na dertien jaar stadionnaamgeving geeft hoofdsponsor Seacon Logistics de ruimte aan Van der Valk Hotel Venlo om haar naam aan Stadion ‘De Koel’ te verbinden. Directeur Frank Hermans over deze geste: “De naamverbinding met ‘De Koel’ heeft ons de afgelopen dertien jaar, in combinatie met het hoofdsponsorschap, veel publiciteit gebracht. Wij doen graag een stapje terug om Van der Valk Hotel Venlo deze plek te bieden. Wij zullen nadrukkelijk wel als hoofdsponsor aan de club verbonden blijven. De verbinding tussen VVV-Venlo en Seacon Logistics is inmiddels namelijk een vanzelfsprekendheid die niet zomaar ten einde komt.”

Algemeen directeur Marco Bogers is erg verheugd met deze ontwikkeling: “Wij zijn erg blij dat Seacon Logistics bereid is de stadionnaamgeving beschikbaar te stellen aan Van der Valk Hotel Venlo. Dat zij als hoofdsponsor verbonden blijft aan de club is een bevestiging van de sterke band tussen Seacon Logistics en VVV-Venlo. Met deze naamgeving onderstreept Van der Valk Hotel Venlo haar trouwe steun aan onze club. Fantastisch dat deze trouwe partner dit doet nadat zij inmiddels al jaren de club steunen.”


Stadion de Koel zal waarschijnlijk Van der Valk – Stadion de Koel – gaan heten. Die geruchten komen steeds meer naar voren. Ook kwam dit naar voren in het programma Nedinscoplein van Omroep Venlo. Het lijkt er dus op dat we nu een nieuwe naam hebben gevonden voor Stadion de Koel. Van der Valk is al jarenlang een belangrijke sponsor van de Venlonaren en het is dus niet vreemd dat deze sponsoe wellicht de naamgever zal worden.


Eerder maakte de club al bekend dat het stadion een nieuwe naam krijgt: VVV-Venlo heeft vanmiddag bekend gemaakt op korte termijn de naam Seacon Stadion de Koel te veranderen. Wees gerust de naam De Koel blijft gewoon verbonden aan de ons prachtige stadion alleen de naam Seacon zal verdwijnen op de borden en vervangen worden door een nieuwe sponsor.

Hoofdsponsor Seacon Logistics geeft na 13 jaar stadionnaamgeving de ruimte aan een nieuwe partij om haar naam aan Stadion ‘De Koel’ te verbinden. Op korte termijn zal deze nieuwe naamgever worden gepresenteerd.

Algemeen directeur Marco Bogers dankt Seacon Logistics voor hun geste om de naamgeving beschikbaar te stellen aan een nieuwe partij. “Wij zijn erg blij dat Seacon Logistics hiertoe bereid is en als hoofdsponsor verbonden blijft aan de club.”

 

8 Responses

  1. Gerardus

   Het klinkt beide niet vind ik. Maarja, tegenwoordig wordt dit helaas overal gedaan. Ik hoop dat het – Van der Valk – Stadion de Koel word. Dan wordt het stadion iig nog altijd door de supporters en op TV de Koel genoemd.

 1. idderzienmeining

  We kunnen lang en breed praten over of de nieuwe naam lekker bekt, maar uiteindelijk gaat het om de picunia’s !! We mogen wederom Hai Berden bedanken dat hij de ruimte schept voor deze naamswijziging want we gaan er als club in elk geval geld aan verdienen. Bovendien is de toezegging gemaakt dat de naam “De Koel” hoe dan ook gekoesterd wordt en dat is het belangrijkste ….

   1. LJ

    Wat heb jij toch een ontzettend kut leven. Over alles maar dan ook alles lopen zaniken. Zou jou wel eens willen zien tijdens een wedstrijd. Ontzettende negatieveling dat je bent.

Leave a Reply