UPDATE: VVV meldt akkoord met PSV over Wintjens

VVV-Venlo heeft zojuist aan Venlonaren gemeld dat er tussen VVV en PSV een akkoord is bereikt. Vanmiddag zal de keuring bij PSV plaats vinden. Wanneer Danny Wintjens door de keuring heen komt zal hij voor een half seizoen op huurbasis actief zijn als derde keeper bij PSV.

———————————————————————————————————-

De VI meldt dat PSV en VVV-Venlo hebben een akkoord bereikt over de transfer van Danny Wintjens. Als de 31-jarige doelman woensdag de medische keuring doorstaat, staat hij naar verwachting donderdag voor het eerst op het trainingsveld van de Eindhovenaren.

De koploper van de Eredivisie hoopt volgens de VI deze week nog de 31-jarige doelman van VVV-Venlo te presenteren. Trainer Phillip Cocu moest na het wegvallen van derde keeper Nigel Bertrams op zoek naar nieuwe sluitpost. PSV beschikt momenteel met Jeroen Zoet en Remko Pasveer over slechts twee volwaardige keepers.

Aanvankelijk leek Gino Coutinho de openstaande vacature in te gaan vullen, maar PSV kwam niet tot een akkoord met zijn werkgever Excelsior. Ook Niki Mäenpää stond in de belangstelling voor PSV, maar hij wees het aanbod af.

De voormalige doelman van onder meer PEC Zwolle, FC Twente en Fortuna Sittard heeft in Limburg een contract tot medio 2016 en wordt  voor een half jaar verhuurd aan PSV.

Bron: VI.nl

40 Responses

 1. supportertje

  Gekker moet het niet worden. Als PSV Wintjens wil hebben, dan moeten ze als PSV maar de hoofdprijs betalen. Daar zit en is geld zat. Maar nog liever heb ik hem gewoon bij ons op de bank zitten als vervanger.

  1. Goodie

   Vond Wintjes dit seizoen niet slecht keepen. Maar mocht hij vertrekken, dan zie ik graag Kaya komen. Desnoods pas aan het einde van het seizoen als zijn contract afloopt. Wat heeft die gister geweldig gekeept zeg.

   1. sultana

    Van mij mogen ze Kaya halen, inderdaad een goede keeper. Zeker als Maenpaa na dit seizoen gaat vertrekken, Kaya zou een goede opvolger zijn

 2. Venloco

  Is toch leuk voor zo’n jongen. Denk dat ie gewoon een half jaartje verhuurd wordt zoals er al staat. Maar hoe PSV bij Wintjens komt? Moet inderdaad niet gekker worden.

 3. supportertje

  Vind wel dat hij dan ook de kans moet krijgen om in het 1e te spelen, wat het is een goede keeper. Maar nogmaals, ik zie hem liever hier als vervanger. Maar als het de club flink geld kan opleveren???

 4. Gerardus

  Er staat dat ze hem willen huren dus veel geld zal het niet opbrengen. Maar als VVV slim is laten ze hem gewoon voor een half jaar gaan. Kleine huursom en PSV het salaris laten betalen dan scheelt dat weer wat geld. Verstappen kan ook gewoon hier op de bank zitten en dan hoeft VVV ook geen nieuwe keeper meer te halen. Ik zou voor volgend seizoen Verstappen in de goal zetten of Kaya halen. Hebben we weer eens echte Venlose jongen in het doel staan. Dus al met al gewoon doen want dat is gewoon beter voor de financiële huishouding.

  P.S. waarom zou de tweede keeper van VVV een kans moeten krijgen bij het eerste van PSV terwijl hij gehaald wordt als derde keeper?

 5. Meuske

  Stel dat er nu een Engelse club komt met een zak geld voor Maenpaa, je zou er toch niet aan moeten denken als Wintjens 3 keeper is in Eindhoven. Nog een paar dagen en niets is onmogelijk in de voetballerrij!!!!!

 6. Hou er rekening mee dat dit rond gaat komen! ED meldt al dat het zo goed als rond is en VVV geeft aan dat er gesproken wordt met PSV over de overgang (details). Over details kan momenteel geen mededelingen over doen.

  1. supportertje

   Denk dat het al rond is, gezien de vele berichten die vandaag te vinden zijn in de kranten en bij TT. Wens hem veel plezier en succes in Eindhoven, maar blijf hopen dat hij wel terugkomt. Want je weet het maar nooit na dat halfjaar. Wel leuk voor Verstappen, die nu de kans gaat krijgen. Een Venloos jong in het doel

 7. Goodie

  Ik zie een aantal keer voorbij komen dat Verstappen maar in het doel moet, omdat hij een Venlose jongen is. Nou moet Kruijsen dan ook maar op het middenveld? Van Crooij?

 8. Sanderkuh

  Klopt helemaal Goodie, we willen allemaal Venlose jongens maar als ze niet voldoen moet je ze eens horen op de tribune….Kruijssen heeft zich in mijn ogen niet ontwikkelt en van Crooij komt op alle vlakken te kort, meer iets voor Vemnlo on Ice.

  1. Toevoeging op je reactie. Ik vind wel dat je van Crooy niet meteen moet afschrijven na een aantal slechte wedstrijden. Die jongen is net 19 volgens mij en eigenlijk is dit zijn eerste seizoen bij het eerste elftal. In het begin deed hij het prima maar je merkt gewoon dat hij nog te kort komt. Ik denk dat je hem nu rustig moet brengen en de tijd moet gunnen om te ontwikkelen. Is voor in de toekomst zeker een goede speler.

   1. Sanderkuh

    Dat rustig brengen is dan niet gelukt…..als je in de basis staat moet je er staan. En dan heb ik geen boodschap aan leeftijd etc. Als het echt een talent is komt het er wel uit maar sorry…dat betwijfel ik. Selman liet veel meer zien toen hij in de basis stond, ook in zijn eerste seizoen.

   2. Dat mag ieder zijn keuze, persoonlijk Selman vorig seizoen verre weg grootste talent en een van betere van selectie. Dit seizoen grote terugslag en valt me een beetje tegen. Komt wel weer maar net als van Crooy die jongens hebben de tijd nodig.

 9. supportertje

  Iedereen moet zijn kans krijgen, en als hij die grijpt en waarmaakt dan is daar niets mis mee. Als je het niet waar maakt, dan hoor je niet op het veld, ook al ben je afkomstig uit Venlo. Je moet het wel doen, en anders is het gewoon keihard trainen en je talenten ontwikkelen , tot dat je daar wel thuis hoort. In het bedrijfsleven is dat niet anders, daar moet je ook je kansen grijpen, en maak je die niet waar, dan sta je daar ook langs de zijlijn.

 10. Louis van Gaal

  Bij VVV komt hij noermaal gesproken niet an de bak zolang Maaenpa er is. Laat Wintjens de komende maanden maar onder een frisse wind bij PSV nieuwe en extra ervaring opdoen welke hij volgend jaar voor VVV kan gebruiken want gezien de financiële positie van VVV is de kans erg groot dat hij volgend jaar 1e keeper is.

 11. OooLGooO

  Lees net,
  PSV zit wel voor een dubbeltje op de eerste rang, want volgens de ochtendkrant is de club ook voor Wintjens niet van plan om een transfersom te betalen.
  zou toch wel erg amateuristisch zijn om je 2e keeper voor niks te verhuren en al zeker tegen een club als psv waar wel geld te vangen is. Of zal er een spelersruil aan de maak zijn? Nieuwe linksback?

  1. Ben

   Noem mij een deal met PSV waarbij VVV voordeel heeft gehaald? Niet dus. Gaat hij zich als keeper bij PSV ontwikkelen? Zou mooi zijn als hij op iets hoger niveau nodig is en dan zich laat zien. VVV heeft geen enkele keeper die echt “voldoet.”
   Overigens, PSV huurt hem tot einde seizoen. Betaalt dus geen transfersom, maar een vergoeding.
   FORZA VVV!

  1. Ben

   Noem mij een deal met PSV waarbij VVV voordeel heeft gehaald? Niet dus. Gaat hij zich als keeper bij PSV ontwikkelen? Zou mooi zijn als hij op iets hoger niveau nodig is en dan zich laat zien. PSV heeft geen enkele keeper die echt “voldoet.”
   Overigens, PSV huurt hem tot einde seizoen. Betaalt dus geen transfersom, maar een vergoeding.
   FORZA VVV!

 12. vvv_supporter_op_zuid

  …. en nu maar hopen dat Maënpaa niet een schorsing of blessure krijgt. Zal ook nog wel kwalificatie wedstrijden moeten spelen voor Finland. Zullen ze toch wel goed over nagedacht hebben.

  PSV een 3e keeper nodig pfff… en VVV heeft nu zelfs geen 2e meer! Verstappen ken ik niet.
  Dat super talent van VVV is helaas naar Vitesse gegaan 1-2 seizoenen geleden.

 13. Venloco

  Nou… benieuwd wat VVV nu doet, slechts 2 keepers in je selectie hebben is nogal een risico. Stel Maenpaa valt weg en Verstappen zou ook wegvallen wat doe je dan? Niels Fleuren oppe kist?

 14. RuiverCity

  VVV heeft nog nooit een voordeeltje vanuit Eindhoven gekregen. Laat Verstappen maar groeien als 2de keeper. Mocht Mäenpää een interland hebben dan hem maar eens ervaring laten opdoen.

 15. roermond

  Altijd hetzelfde gezeik met psv…die lampenkappen zijn niet te vertrouwen. .we hebben nog nooit zaken met psv kunnen doen. .begon met rekers..toen stan….toen amrabat. .we hebben nog nooit iets teruggekregen. ..

 16. Sanderkuh

  Neem aan dat Stan toch iets achter de hand heeft…je laat niet voor niks je tweede keeper vertrekken….anders is dit wel hel erg amateuristisch….en daar heb ik Stan tot op heden niet op kunnen betrappen..

 17. Meuske

  Vraag me wel echt af wie hier nu wat mee opschiet, Wintjens gaat ergens op een winderig achterveld ballen vangen die de jeugd op hem afvuurt en VVV moet op zoek naar een 2e of 3e keeper voor een half jaar.

Leave a Reply