UPDATE: VVV-Venlo huurt Lennart Thy van Werder Bremen

UPDATE 16 juli: VVV-Venlo bevestigd de komst van Lennart Thy. De komst van de speler is zo goed als rond, het enige wat nog de transfer in de weg kan staan is de medische keuring die morgen plaats zal vinden. Mocht alles goed zijn wordt de speler waarschijnlijk dinsdag gepresenteerd.


UPDATE: Nadat VVV al een overeenstemming had met de Duitse spits Lennart Thy meldt de Limburger dat nu ook beide clubs het eens zijn geworden over een tijdelijke transfer van de spits. De 25-jarige spits wordt voor een seizoen gehuurd van Werder Bremen die nog een contract heeft tot 2019. Met deze transfer heeft VVV-Venlo de gewenste tweede spits binnen.

Het is nu afwachten op een officieel statement van VVV-Venlo.

Bron: de Limburger


Afgelopen maandag maakte VVV-Venlo bekend interesse te hebben in de Duitse spits Lennart Thy van Werder Bremen. De speler in kwestie is al rond met de club, nu moet VVV ook nog rond komen met de Duitse club om de spits voor een seizoen te kunnen huren. Marco Bogers zegt tegen Voetbal International: ‘Wij zien in hem een absolute meerwaarde en hopen medio deze week uitsluitsel te krijgen van Werder‘.

De spits begon zijn profloopbaan bij dezelfde club uit Noord-Duitsland, kwam in twee seizoenen tot een handvol optredens in de Bundesliga en nam daarna de wijk naar Sankt Pauli. Na vijf seizoenen bij de cultclub keerde hij terug naar Werder Bremen, waar hij opnieuw niet wist door te breken. De afgelopen jaargang speelde hij weer op huurbasis voor Sankt Pauli.

Lennart Thy moet de vijfde versterking worden voor de Venlonaren. Wordt vervolgd.

Bron: VI.nl

15 Responses

 1. RuiverCity

  Opstelling eerste helft:
  Unnerstall,
  Rutte, Röseler, Promes en Janssen
  v. Crooij, Post en Sarpei
  Bezzat, Seuntjens en Tissoudali

  Sarpei fysiek heel sterk. Voor de duivel niet bang. VVV licht in het voordeel wat betreft balbezit en kansen.

 2. robbaan

  VVV goede eerste helft, sterke Sarpei!
  Tweede helft werd rommeliger, maar VVV heeft over de gehele wedstrijd gezien het betere van het spel en de betere kansen.
  Uiteindelijk beslist de griekse ploeg met 1-0 het duel.

  1. venlow077

   Steijn zei laatst een keer in de VI:

   Al met al is onze groep nog zeer mager. We zoeken nog een Linksback, een centrale verdediger, en twee middenvelders. Maar ook voorin kunnen we nog wel wat gebruiken.

   Nou de linksback is er al Labyelle, Antonis middenvelder, en voorin de spits is nu ook rond Thy. Als dit nu ook compleet is de aanval of dat ze eventueel nog wachten op een buitenkansje… betekend dat er nog een middenvelder bij moet komen wellicht is dit Sarpei!? En nog een centrale verdediger.

 3. venlow077

  De twee proefspelers zouden tot het eind van deze week blijven…Maar is daar eventueel al meer over bekend als ze deze willen vastleggen, tevreden erover zijn of? Want die Sarpei heeft volgens mij wel een goede indruk achtergelaten.

 4. supportertje

  Opnieuw heeft men een prachtspeler weten te overtuigen naar VVV te komen. Hopelijk krijgt hij het hier voor elkaar om tot goede resultaten te komen. als men dan ook nog Sarpei weet te strikken dan staan we er goed voor. Er is goed aan de weg getimmerd. Chapeau.

Leave a Reply