Update website

Zoals vele wellicht gezien hebben, zijn wij de laatste dagen flink bezig geweest om de site te verbeteren. Dit was in onze ogen tijd omdat een aantal functies verouderd waren en het leesplezier belemmerde.

Zwart
Het eerste opvallende wat natuurlijk vrij duidelijk merkbaar is dat we alles van wit op zwart naar zwart op wit hebben verandert. Naast dat het er moderner uitziet en hierdoor de teksten beter leesbaar zijn, is het ook nog eens een van onze clubkleuren. We hebben daarom ook gekozen de website met zwarte met gele accenten aan te kleden. Daarnaast hebben we een beter lettertype genomen wat het lezen van de artikelen verbeterd.

Paginatie
Onderin de website onder de artikelen zijn buttons te vinden waar je door ouder nieuws kan klikken. Dit werkte helaas nooit, door de nieuwe updates is het eindelijk mogelijk door al het nieuws van de afgelopen jaren te klikken.Whatsapp service
We hebben geen contactpagina meer en waar het ons soms aan schort is snel op emails te reageren. Daarom hebben we gekozen voor een andere variant. Een whatsapp dienst die op elke pagina rechts onderin te vinden is. Als je erop klikt, wordt je direct naar whatsapp verbonden (zowel smartphone als laptop/computer).Hier kun je snel en direct met ons communiceren als je bijvoorbeeld tips of aanmerkingen hebt. Dit kunnen nieuwsberichten, transfers en of artikel ideeën zijn. Hier kunnen jullie ook ons ook video’s of foto’s delen van tijdens wedstrijddagen.

We proberen hier zo snel mogelijk op te reageren. Het betekent overigens niet dat jullie ons niet meer via mail kan bereiken. Dat kan natuurlijk ook via info@venlonaren.net

Artikelen
Jarenlang hebben we gewerkt via een vast patroon waarbij elke week een voorbeschouwing en nabeschouwing werd geschreven. Dit gaat ietwat veranderen. Dit omdat we denken dat er genoeg platformen zijn waar hetzelfde nieuws naar buiten komt. Het nieuws en wedstrijdverslag blijft natuurlijk een vast item van onze website.

Wij willen ons focussen op meer diepgang zoals columns, artikelen en analyses van Marc Lamberts. In de komende tijd zullen we dan ook hier en daar wat aanpassingen maken op onze website.

Podcast
Vorig jaar zijn we ook begonnen met onze podcast. Iedere week (proberen we in ieder geval) bespreken we het nieuws rondom de wedstrijd van VVV-Venlo, de spelers, supporterszaken en het beleid. In de toekomst zullen we ook supporters en andere belanghebbende betrekken bij de podcast (bijvoorbeeld gasten en interviews).Zoals we al aangaven willen we iets meer diepgang en dit is een goed voorbeeld van het “vernieuwde” Venlonaren. Mochten jullie daar leuke aanvullingen of topics hebben die wij moeten bespreken. Laat het ons weten! We zullen proberen alles te bespreken en onze mening te geven.

Luister de Podcast via:
iTunes: apple.co/2mzXIwP
Spotify: spoti.fi/2mD2Bp5
Google: bit.ly/2odAjSA
Anchor: bit.ly/2UbLKV3

Feedback
Wij proberen altijd de website voor jullie zo te optimeren dat het gebruiksvriendelijker is. Mochten jullie toch nog op- of aanmerkingen hebben dan laat het ons weten. We proberen altijd naar oplossingen te zoeken. Zoals gezegd kun je ons snel bereiken via onze Whatsapp service.

7 Responses

  1. marcel

    mooie upgrade. ben vooral te spreken over de kleuren en daardoor ook veel makkelijker te lezen. Daarnaast natuurlijk bedankt voor de tijd en moeite die jullie er altijd weer insteken.

  2. phibrer

    safe place to buy cialis online Even with the implementation of these guidelines, making bedside decisions regarding the management of individual patients with IAH ACS remains difficult, because of the wide variety of conditions associated with IAH ACS, the broad spectrum of associated organ dysfunction, and the large number of treatment options available to decrease IAP

Leave a Reply