Maatregelen n.a.v. boete

Maatregelen n.a.v. boete

VVV-Venlo heeft van de KNVB een boete van 5.000 euro gekregen, naar aanleiding van de ongeregeldheden na afloop van de wedstrijd tegen FC Emmen.

Het dienstdoende arbitrale trio werd destijds bij het verlaten van het veld uitgescholden en met bier bekogeld.

Het behoeft geen verdere uitleg dat VVV-Venlo dit gedrag niet tolereert en dat de boete niet alleen een financiële strop is, maar ook een smet op het blazoen van onze club en onze supporters. Dit is onacceptabel en VVV-Venlo beraadt zich nog op verdere stappen tegen de daders.

Als gevolg van deze boete én het onacceptabele gedrag van enkele stadionbezoekers, heeft VVV-Venlo maatregelen moeten nemen. Een van deze maatregelen is dat een (klein) gedeelte van tribune O1 en van VN5 afgezet is geworden om herhaling van deze gebeurtenissen (en daarmee nog een hogere boete) te voorkomen.

Dit is bij de wedstrijd VVV-Venlo – Helmond Sport het geval en wordt bij andere wedstrijden misschien ook gedaan, maar dat hangt af van (het uitblijven van) incidenten.

We weten dat het voor een deel van de supporters erg vervelend is, maar we zijn helaas genoodzaakt om deze maatregelen te nemen. We hopen op begrip én op de steun van iedereen om Seacon Stadion – De Koel – weer een sfeervolle voetbalomgeving te maken.

image-2

image-1

6 Responses

  1. Koelie

    Niet goed te praten, maar 5000 euro voor bier? Was de scheids geraakt? Vuurwerk afsteken op veld gooien is een uitwedstrijd zonder publiek (ajax). Stadionverboden voor de bierverspillers? Vragen, vragen.

  2. RuiverCity

    Haha belachelijk voor woorden dit. Tijdens de bekerfinale gooien ze enorm veel vuurwerk op het veld. Gevolg? Ajax moet 1 uitwedstrijd zonder eigen supporters spelen. En wat gebeurt? Juist de volgende ronde meteen een uitwedstrijd zodat de finale in ieder geval niet in de problemen komt. KNVB maffia anders niks…..

  3. Ben

    Ik heb niks tegen ajax, maar VVV moet ook leren dat ze kunnen protesteren. We moeten ons niet opstellen als het kleinste jochie van de klas. Wat de FIFA in het groot is dat is de KNVB in het klein, maar het verschil is in principe nihil. FORZA VVV!

Leave a Reply