Valckx geeft bevestiging: Coric gehuurd van AS Roma

Ante Coric wordt gehuurd van AS Roma het komende seizoen. Dat bevestigde Stan Valckx tegenover De Limburger. Tevens is er een optie tot koop bedongen door VVV-Venlo.

Coric werd voorgesteld aan enkele leden van de technische staf bij de vrijdagochtend training en zal waarschijnlijk aansluiten na de wedstrijd tegen ADO Den Haag: “Er moet nog wat papierwerk worden afgehandeld, maar dat ziet er allemaal goed uit” aldus Valckx.

Tobias Pachonik blijft als het goed is gewoon in Venlo. Er zouden geen clubs zich meer gemeld hebben bij de Venlonaren.

14 Responses

 1. Beeselse Bergbeklimmer

  Dit is erg positief! Blij met het aanblijven van Pachonik en zoals beloofd zijn er 2 middenvelders bijgekomen. Het zou me verbazen als deze spelers van Napoli en AS Roma het niveau niet aankunnen. Dit is wat anders dan de talenten van 17/18 jaren die jaren gelden van Porto en Arsenal kwamen. Hopelijk is hun instelling goed, en willen ze vlammen.

  Morgen 3 punten pakken en bouwen daarna gaan bouwen aan het ideale elftal!

 2. Zoals het er nu uitziet is dit een absoluut sterkere selectie dan vorig seizoen.
  Heel knap dat Stan Valckx spelers van dit kaliber gehaald heeft, met zo weinig financiële middelen…
  En dan ook nog met het perspectief m.b.t. deze twee gehuurde middenvelders van optie tot koop, dat is ook nog eens gericht op de toekomst!
  We moeten natuurlijk nog zien wat het allemaal gaat worden en dat het elftal ingespeeld raakt. Maar deze spelers had je wrsch een paar maanden geleden niet kunnen halen, nu is duidelijk dat ze bij hun club geen speeltijd gaan krijgen en moeten ze andere keuzes maken, mooi dat ze dan voor onze club kiezen! Ik ben wel heel benieuwd hoe Stan dit allemaal voor elkaar heeft gekregen…

 3. jurgen

  Had ik eigenlijk niet meer verwacht, mooi resultaat, Coric en Manach zullen waarschijnlijk wel overeenkomsten hebben met Susic die eerder voor VVV speelde, technisch ruim voldoende, soms briljant soms onzichtbaar. Heb wel eens het gevoel dat deze gasten een beetje hun wedstrijden uitkiezen om te excelleren. We gaat ut zien, eerst maar 3 punten tegen ADO.
  En onderschat maandag 5 oktober niet, kan nog een hoop gebeuren betreffende Pacho, koopjesjagers genoeg.

  1. chretien

   Ben benieuwd naar wat deze 2 nieuwe spelers gaan brengen. Wat betreft Pachonik ben nik niet zo bang, want als er last minute nog iemand om hem komt vragen, dan kan VVV vragen wat ze willen, dus wordt het 4 miljoen. Veel? Als je kijkt naar wat Utrecht voor een mindere speler., Klaiber, krijgt, dan is nog niet veel. Tegen AD wordt het loodzwaar, bedenk dat zij ook denken dat VVV te pakken is. Zonder ons, het publiek, speel je eigenlijk geen thuiswedstrijd. FORZA VVV!

   1. mats

    Dacht ik toch ook. Wat vraagt VVV voor Pacho? 2 miljoen? En dan krijgen ze er 5(!) voor Klaiber. Volgens mij willen ze Pacho dan helemaal niet meer. Niet erg hoor. Ik heb liever dat Pacho blijft.

  1. ponnie veag oet de pan

   Helemaal mee eens, vvv kan alsnog in beroep gaan? Normaal is het wel zo dat als je in beroep gaat, en je wint niet, wordt de straf vaak nog iets zwaarder..

   1. Geertje

    Waarom zou je in beroep gaan? Technisch gezien heeft de aanklager helemaal gelijk. VVV kan niks aandragen waar de strafmaat mee omlaag gaat.
    Dat zou je in dit geval slechts kunnen doen als er in de aanklacht iets fout geformuleerd zou staan.
    Bv als ze spreken over “onbesuisd” (wat past bij een gele kaart) ipv “met buitensporige inzet” wat de omschrijving is bij rood.

   2. mats

    Ja nou als we het over onbesuisd gaan hebben dan vallen de acties van Janssen en Pacho ook ABSOLUUT onder onbesuisd.
    In dit geval is VVV gewoon dom bezig geweest niet in beroep te gaan.

   3. Geertje

    Nee die vallen onder de categorie “de gezondheid van je tegenspeler ernstig in gevaar brengen”. Geloof mij maar dat VVV hier heel wijs gehandeld heeft door niet in beroep te gaan.

   4. mats

    Nee ik geloof je effe niet.

    Alvarez wil ook gewoon lekker de bal spelen en gaat vol op de enkel staan….het lijkt zelfs bijna bewust..

    Pacho gaat voor de bal en raakt ook de bal eerst… hij moet zijn voet misschien daarna eerder I trekken maar dat moest Alvarez ook.

    Janssen gaat ook voor de bal en raakt die aansteller wat ongelukkig.

    Nee die Veerman is gewoon een matennaaier met zijn aanstellerige geschreeuw.

Leave a Reply