Van der Gouw naar Zulte Waregem

Onder het motto beter laat dan nooit: Het topic over Ennio van der Gouw. De 23-jarige doelman verkast naar het tweede niveau van België en levert de club een transfersom op. Van der Gouw tekent voor maar liefst 4 seizoen in het zuiden van België.

Wat de transfersom is, is niet bekend gemaakt door beide clubs. Ook niet of er sprake is van een doorverkooppercentage. Tim Schrick en Jens Craenmehr zijn op dit moment de enige doelmannen in de selectie. Volgens de geruchten zou Jan de Boer na de eerder afgeketste transfer in beeld zijn om van der Gouw op te volgen.

Veel succes in België Ennio!

15 Responses

 1. twiggy11

  Tjonge waar moet dat heen met vvv .
  Samen de berg op wordt nu samen de berg af.
  Ze hebben toch wel echt een grote puinhoop van gemaakt de laatste jaren je snapt niet dat ze dit niet eerder hebben gezien.wat een wanbeleid hebben ze daar gevoerd.En dan maar vragen om je seizoen kaart snel te verlengen dan mag je gratis na de nacompetitie wedstrijd.
  Wat een bende van elende.
  Wordt waarschijnlijk Rein baart op doel.

 2. Oelie op zuid

  Enkele jaren geleden waren ploegen bang voor VVV. Als Unnerstal, Promes, Post, Opoku, Seuntjes het veld betraden.
  Dan werd er gezegd, daar komen de mannen van twee meter aan. Nu kan VVV een doelman die zijn

 3. Goodie

  Heel zonde! Eén van de betere afgelopen seizoen.
  Begrijpelijk is het wel zodra er een transfersom mee gemoeid is.

  Wat ik trouwens opmerkelijk vind (en een typische VVV-actie):
  Nooit konden de seizoenskaarten verlengd worden tijdens het huidige seizoen/playoffs.
  Voor het eerst gebeurd het en een maand later vallen de lijken uit de kast. Bewuste actie?

  1. Grad

   Goodie je kunt het wel opmerkelijk vinden dat seizoekasrten nooit verlengd konden worden tijdens het huidige/lopende seizoen. Het klopt echter niet wat je zegt, want zowel in 2020, 2021, 2022 en nu in 2023 heb ik medio mei, via mail al informatie gekregen om mijn seizoenkaart te verlengen!

   1. Goodie

    Alleen speelde we in al die jaren geen play-offs, oftewel het seizoen was al voorbij.
    Nu is er op promotie gegokt en verloren. Enkele dagen nadat promotie niet meer mogelijk was kwamen de financiële problemen boven tafel.

   2. Grad

    @Goody Lijkt ne ook logisch, of was jij er van overtuigd, dat VVV de play-offs ging spelen, en geen schijn van kans had om te promoveren.

 4. chretien

  Deze transfer geeft duidelijk weer hoe we er financieel voor staan. Ik denk dat bij de club nu elke speler met een contract te koop is.
  Ik vraag me af of de “opbrengst” voor de club is? Of gaat ook dit geld naar een derde partij?

  1. kuebke

   Daar hoor je verder niks van ( ook niet wat hij opgebracht heeft )waar de opbrengst heen gaat maar je kunt er wel vanuit gaan dat het weer naar de investeerders gaat zoals normaal.

 5. Net zo opvallend als het feit dat VVV op 4 mei al mondeling akkoord was met een nieuwe keeper. Die beste man gaat echt niet 250 kilometer verderop voor twee jaar tekenen om daar reservekeeper te worden.

  En VVV gaat geen relatief dure keeper halen om in eventuele noodgevallen twee of drie wedstrijden te spelen, terwijl ze Van der Gouw, Craenmehr en Schrick al hebben. Kan niet anders dan dat ze allang wisten dat Van der Gouw ging vertrekken.

  Maar goed, Jan de Boer lijkt me ook een prima keeper en was transfervrij, dus misschien is dit wel heel goed voor VVV.

  Nu vandaag nog even die dag van gisteren (verliezen tegen Jong AZ, Van der Gouw vertrekt en Koglin gaat naar Roda) goed maken door Jan de Boer het nieuwe uitshirt te laten presenteren.

Leave a Reply