Albert van der Weide Coördinator Voetbalzaken VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft met Albert van der Weide een nieuwe Coördinator Voetbalzaken. De 65-jarige Van der Weide was eerder al als speler en als hoofd opleidingen aan de Venlose club verbonden.

“Ik heb tussen 1973 en 1979 hier gespeeld met mannen als Van Rosmalen en Hermans en die kom ik hier weer tegen. Daarnaast ben ik later nog 5 jaar hoofd opleidingen geweest en die ervaringen in verschillende functies bij deze club komen goed van pas in mijn nieuwe rol als coördinator voetbalzaken”, zegt Van der Weide.

Directeur Marco Bogers: “We hebben vanaf komend seizoen geen technisch manager meer die 5 dagen per week in ons stadion aanwezig is, maar een technisch platform met diverse mensen die allemaal hun eigen verantwoordelijkheden en kerntaken hebben.

Albert is een van de mensen die plaats gaat nemen in dat nieuwe technisch platform. Deze groep gaat zich bezighouden met de complete voetbalkant van onze club, om zo de technische visie uit te kunnen dragen. In zijn rol als coördinator voetbalzaken krijgt Albert vooral te maken met scouting, jeugd en operationele zaken.

Daarnaast hopen we later deze week de komst van een Adviseur Voetbalzaken bekend te maken, waarmee het technisch platform verder zal worden aangevuld.”

Bron: VVV-Venlo

6 Responses

   1. Lincoln

    Precies, als alles zo gaat als gepland dan wordt Valckx deze week gepresenteerd als nieuw technisch directeur. En dan wordt gekeken naar een nieuwe trainer. Maar ik denk dat dit vrij snel gaat gebeuren.

   2. Lincoln

    Valckx wordt waarschijnlijk als alles goed gaat deze week nog gepresenteerd. Dan wordt er denk ik snel een beslissing gemaakt over een trainer. Maar ik weet niet precies hoe het zit natuurlijk.

   3. Goodie

    Woensdag is er in ieder geval nieuws, het speelschema wordt bekend gemaakt. Wat hoop ik op Roda /Mvv uit als 1e wedstrijd.

Leave a Reply