Van Haaren op weg naar Den Haag

Naast Malcom Esajas zal ADO Den Haag zich ook versterken met Ricky van Haaren. De onderhandelingen met de middenvelder van VVV zijn nagenoeg afgerond. Verwacht wordt dat van Haaren de komende week een meerjarig contract tekent bij de Haagse club.

Soentjens liet eerder al weten dat ADO zich heeft gemeld voor Ricky van Haaren. `We zijn in gesprek over een transfer, maar het liefst willen we hem niet kwijtraken´, aldus Soentjens.

20 Responses

 1. fcdenhaag

  Haha zoveel spelers hebben we volgens mij niet van VVV overgenomen. En speelden het afgelopen seizoen niet Ammi en Rado op huurbasis bij VVV….

  Leuke speler voor ons om erbij te hebben. Hij zal echter bij ons behoorlijk moeten gaan knokken voor een plaats in de basis. Het middenveld staat al aardig met Holla, Meijers en Jansen.

  1. mats

   Dus? Waarom weghalen?
   Het zou voor Ricky zou juist eens goed zijn om te laten zien wat hij nu werkelijk waard is. Dus een juup-team op sleeptouw nemen als leider van het middenveld i.p.v. Op de bank gaan zitten in Den Haag.

   1. Paljas

    Die voelt zich te goed voor de eerste divisie.
    Lijkt me uiterst onwaarschijnlijk dat deze Van Haaren gaat blijven…
    En of die op de bank gaat zitten bij Den Haag,moet nog gaan blijken.
    Ik zou ook voor Den Haag kiezen,al was het alleen maar omdat je dan op het hoogste niveau blijft spelen.

    Gegroet,

    Paljas.

   1. sultana

    @Mats:

    Ado heeft Holla niet weg gekocht, Holla wilde zelf weg bij vvv nadat hij een goed gesprek bij Ado had gehad en bij Ado meer ambitie zag dan bij vvv. Ik kan Holla nog steeds geen ongelijk geven, hij heeft destijds de juiste keuze gemaakt!

  1. Paljas

   Iets met externe geldschieters…en je kan voordurend blijven kopen…
   Niet ongelimiteerd,maar blijkbaar zodanig dat dat Den Haag toch elk jaar weer het kan veroorloven om de betere spelers uit de eerste divisie te halen,dan wel bij ploegen uit de onderste regionen van de eredivisie.

   Gegroet,

   Paljas.

   1. Ben

    Wij gaan geen 3 ton uitgeven hoor, maar voor dezelfde 3 ton krijgen we geen speler van het niveau Linssen. Dus slechte zaak om hem voor dat bedrag te laten gaan.

   2. Frosty

    Ow van mij hoeft die ook niet weg hoor. Maar aangezien VVV nog nooit een contract heeft verlengd moet je hem nu wel verkopen.

 2. VvvVenlo

  Als ze daar uiteindelijk ook goeie spelers voor terug gaan halen okeee….. Maar tot nu toe is het me een beetje te stil, hou ze daarom nog maar even hier ;)!

  1. Paljas

   Maar veel belangrijker is…wat heeft Den Haag moeten betalen voor deze Van Haaren aan VVV?
   €300.000 a €400.000?
   Je kunt er zo minimaal 2 nieuwe waardige spelers voor aantrekken…

   Gegroet,

   Paljas.

   1. Word

    3 of 4 ton voor een speler met een contract dat nog maar 1 seizoen doorliep? No way. Zal max. 120.000 euro zijn. Zijn jaarsalaris schat ik.

    VVV kon ook niet meer vragen, stond nl. degradatieclausule in zijn contract.

 3. Pingback : 3freckled

Leave a Reply