Vanavond loting 1/8ste finales KNVB-Beker

Na de 2-0 overwinning tegen MVV Maastricht op dinsdagavond in ons eigen Seacon Stadion – De Koel – is VVV-Venlo doorgedrongen tot de laatste 16 van het KNVB-bekertoernooi.De tegenstander van onze geelzwarten komt uit de overige wedstrijden die op dinsdag en woensdag al gespeeld zijn of uit de wedstrijden van vandaag.

De wedstrijden in deze 1/8e finales worden gespeeld op 16/17/18 december. Dat betekent dat er tussen de competitiewedstrijden tegen Achilles’29 (uit op vrijdag 12 december) en Fortuna Sittard (thuis op zondag 21 december) een bekerwedstrijd voor de mannen van Maurice Steijn en zijn technische staf op de speelkalender bij komt.

Na afloop van de wedstrijd Roda JC tegen Sparta Rotterdam, die vanavond om 20:45 uur begint, wordt in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade de loting verricht voor de 1/8e finales. Dan wordt dus duidelijk aan wie VVV-Venlo gekoppeld wordt én of we uit of thuis spelen. De exacte speeldatum en het aanvangstijdstip worden dan later bepaald.

Hou dus vanavond de loting van de 1/8e finales voor de KNVB-beker in de gaten om te zien wie onze tegenstander wordt en of we uit of thuis spelen! Zodra de tegenstander bekend is komt het online!

Bron: VVV-Venlo.nl

https://www.facebook.com/venlonaren/photos/a.213551768667780.53271.203381336351490/820092551347029/?type=1&comment_id=820096621346622&reply_comment_id=820096928013258&offset=0&total_comments=8

10 Responses

 1. Meuske

  Zoals ik al eerder gepost hebt hoop ik op Ajax of Psv thuis want dan heb je de Koel vol en hoef je de spelers niet te motiveren om voor de volle 100 procent te knallen. Naar alle waarschijnlijkheid verlies je deze pot en dan kun je je de 2e seizoenshelft gewoon concentreren op de competitie. Denk niet dat ze bij VVV de behoefte hebben om verder te bekeren dus dan maar strijdend tegen een grote club ten onder met vuurwerk en een bomvolle Koel. Forza VVV

 2. Meuske

  Denk dat die inkomsten echt wel meevallen als je alles bij elkaar optelt want ze moeten dan toch ook weer onkosten maken qua beveiliging en de rest wat er nog allemaal bij komt kijken om op een doordeweekse dag een wedstrijd te spelen. Over welke play-offs heb je het dan goodie? Je bedoelt toch niet dat we ook maar enigszins een rol van betekenis hebben in europa of hoop je daar stiekem toch op?

  1. Die kosten zijn er zeker! Daarom kon VVV het niet veroorloven om het voor de 2de maal gratis te maken. Elke wedstrijd heeft een prijskaartje en vooral derby’s. Bij elke ronde krijg je een geld bedrag, hoeveel dit is zou ik niet weten maar het is zeker mooi meegenomen. Maar of de club er rijk van wordt is maar de vraag 🙂

   1. Goodie

    Dit zal VVV niet veel hebben opgeleverd. Maar hoe verder je komt des te meer prijzengeld, en grotere kans op een tegenstander als Ajax of Psv en zo weer meer kans op inkomsten te maken.

  2. Goodie

   Nee over play-offs promotie en degradatie. Kampioen wordt VVV niet meer, daar zijn we het vrijwel allemaal mee eens. Maar de playoffs gaat VVV echt wel halen. T/m een plek of 7-8 zullen play-offs spelen, en ik zie VVV hier niet buiten vallen. Hiermee wil ik zeggen dat VVV niet specifiek op de competitie hoeft te richten.

   1. Venloco

    Ik denk dat VVV zich wel moet focussen op de competitie, valt veel meer te halen. De beker is leuk en aardig maar het maximaal haalbare lijkt me een plek in de kwartfinales.

 3. Meuske

  Tuurlijk moeten ze zich richten op de competitie want beker wedstrijden zijn leuk als je net niet aan kan klampen bij de sub top eredivisie maar voor ons volstrekt zinloos. Stel dat Platje zich zou blesseren in zo een beker wedstrijd dan bijt je jezelf toch een klauw af als het seizoen hiermee in gevaar komt.

Leave a Reply