Vanavond online supportersavond

Normaliter organiseert VVV-Venlo ieder seizoen een supportersavond óp locatie in Covebo Stadion – De Koel -. Een gezellig samenzijn, waarbij vanuit de club de nodige informatie wordt gegeven, maar waar ook vragen gesteld kunnen worden aan directie én technische staf.

Deze keer ligt het echter even anders. Vanwege de verscherpte Coronamaatregelen heeft de club daarom besloten om de fysieke supportersbijeenkomst deze keer te vervangen door een zogeheten ‘supporterswebinar’.

Supporters kunnen op maandagavond 26 oktober om 19.00 uur online inloggen via een livestream. De link hier naartoe zal t.z.t. bekend worden gemaakt en verstuurd per e-mail naar de aangemelde supporters. De avond zal duren tot ongeveer 20.00 uur.

Tijdens de online supportersavond zal Marco Bogers de ‘aanwezigen’ kort toespreken en krijgt iedereen vervolgens de mogelijkheid om Algemeen Directeur Marco Bogers, Technisch Manager Stan Valckx, trainer Hans de Koning én Supporterscoördinator Hans Huijs te onderwerpen aan een vragenvuur.

Aanmelden vooraf is gewenst. Vul hier het aanmeldformulier in, zodat we weten wie er aan de ‘andere kant’ van het scherm zit als Marco, Stan, Hans én Hans aanschuiven.

Zorg dat je bij deze speciale online editie van de VVV Supportersavond aanwezig bent! Wij ‘ontmoeten’ je graag maandag 26 oktober aanstaande.

Bron: VVV-Venlo

6 Responses

 1. Rossie

  Ideaal moment…hoop dat er heel veel kritische vragen gesteld gaan worden want enige zelfreflectie is bij VVV inmiddels wel op z’n plaats lijkt me. Zelf kan ik helaas niet aanschuiven maar hoop dat anderen dan kritisch gaan zijn vanavond. Waarom nog steeds spelen met centraal duo Swinkels-Kum, waarom geen echte backup voor Post gehaald en nog een centrale verdediger (ipv Hunte bv), waarom geen 4-4-2 gaan spelen met Vito en Giakoumakis voorin, waarom Post niet eens centraal achterin proberen, waarom speelde Coric helemaal niet tegen Ajax, waarom zo ongelooflijk slap en ruim verdedigen en Ajax steeds helemaal tot aan de 16 laten komen, waarom niet ingrijpen als trainer na bv de 0-2, waarom jeugdige spelers laten debuteren en afgaan bij een 0-10 stand, etc etc etc…vragen, vragen, vragen. 😉

 2. Geelzwart

  Dus omdat jij vindt dat VVV in een bepaalde opstelling moet spelen, moet dit aan de kaak worden gesteld. Stel nu voor dat er 100 man vanavond zich aanmelden en er komen 25 variaties van opstellingen voorbij, zal dit lastig worden om allemaal door te nemen. Als ik je vragen zie is het crisispolitiek wat je aan het bedrijven bent. Op enkele vragen zullen we het antwoord waarschijnlijk toch al weten, namelijk GELD. Met de beperking van het budget moeten er keuzes worden gemaakt en dat pakt bij de ene wedstrijd goed uit en bij de andere niet.
  Ik kijk meer naar het groter geheel en ga niet in op incidenten. VVV blijft een ploeg die altijd zal blijven vechten tegen degradatie en er komt een jaar dat dit ook gebeurt, wanneer?????

  1. Rossie

   Nee hoor, niet ‘aan de kaak stellen’. Ik begrijp heel veel technische en tactische keuzes gewoon totaal niet en dus heb ik daar vragen over. En ben ik heel benieuwd naar de antwoorden. Ik vind dat wij als supporters inmiddels ook wel recht hebben op wat antwoorden en uitleg.

 3. Real VVV

  Ik denk zelf dat er zeker wel een paar vragen gesteld kunnen worden bij de samenstelling van de selectie, maar qua centrale verdedigers zitten we juist ruim: Kum, Swinkels, Gelmi, Schäfer en Van Dijck. Dat ze nu door de mand vallen, dat is een ander verhaal. Ik vraag me wel af waarom er een contract aangeboden is aan een jongen als S’Rifi na een proefperiode van weken waarin hij geen indruk heeft gemaakt in de wedstrijden die hij speelde. Vervolgens komt hij totaal niet in de plannen voor. Kun je dat geld niet beter uitgeven aan een verdedigende middenvelder als back-up van Post?

  Enfin, helaas kan ik er vanavond niet bij zijn. Verder ben ik zeker geïnteresseerd in de ontwikkelingen rond sponsoren en wat de plannen zijn om dit seizoen zonder toeschouwers toch nog inkomsten te genereren.

Leave a Reply