VVV-Venlo

Vanavond Supportersavond VVV-Venlo

VVV-Venlo organiseert vanavond een heuse supportersavond in Stadion de Koel. Dat maakte de club enkele dagen bekend.

VVV-Venlo schrijft het volgende over deze avond:

“Op deze avond gaan we onder meer terugblikken op het sportief fantastisch verlopen seizoen 2018|2019. Daarnaast zal algemeen directeur Marco Bogers jou bijpraten over actuele ontwikkelingen bij onze club, waaronder de stadion ontwikkeling. Ook Stan Valckx schuift aan en neemt je mee in de ontwikkelingen rondom de selectie en de doorkijk naar volgend seizoen.

Programma
De avond vindt plaats in onze Rabobank Venlo Businesslounge en begint om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom vanaf 19.00 uur. Het volledige programma vind je hieronder.

Inloop | 19.00 uur
Programma | 19.30 uur
Borrel | 21.00 uur
Einde avond | 21.30 uur

Vragen insturen
Naast dat Marco Bogers en Stan Valckx je bijpraten over de laatste ontwikkelingen, is er natuurlijk ook ruimte voor vragen. Om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en de avond zo veel mogelijk af te stemmen op onze supporters, verzoeken wij je om eventuele vragen alvast in te sturen via media@vvv-venlo.nl.:”

Dit is voor ons als supporters een uitgelezen kans om meer te horen over het beleid van de club, de stand van zaken vanuit de technische staf en om kritisiche vragen te stellen.

Leave a Reply