VVV-Venlo

VAR helpt Ajax langs de Venlonaren, VVV-Venlo met lege handen

Nou, waar mogen we eens beginnen. Er is gisteren veel gebeurd in de Koel, vooral op het gebied van de VAR die VVV-Venlo vorige week juist gunstig gezind was. Het ironische is dat toen Kevin Blom de goal van Sol afkeurde. Ook voor het Venlose doel gebeurde heel veel maar toch ook weer heel weinig. Bij mij overheerst niet de teleurstelling, maar juist de trots. Trots omdat we weer een team hebben die iedere wedstrijd alles geven, hoe moeilijk en zwaar ze het ook hebben maar toch door blijven gaan. Ik kan er nu wel een paar spelers uitgaan lichten, maar dat doet de teamprestatie te niet. Dan zullen we toch maar eens gaan beginnen met de wedstrijd.

Het eerste gevaar kwam van de kant van VVV-Venlo. Martin Samuelsen gaf de bal voor maar die bal kon nog net weggekopt worden voor de inlopende Grot. Hierna werd Ajax steeds sterker. Vooral over de linkerflank van Ajax ging het rap en laat VVV-Venlo deze wedstrijd niet zo’n snelle back hebben in de naam van Christian Kum. Het was dan eigenlijk ook geen wonder dat hij er een paar keer finaal werd uitgelopen door David Neres. Het geluk voor Kum en vooral VVV-Venlo was dat Neres niet zo’n goede rechter heeft. Na een steekbal op Neres omspeelde hij Unnerstall maar schoot hij voor open doel de bal naast. Neres zorgde een aantal minuten later ervoor dat hij  met een versnelling langs Kum kwam en voorgaf  op Huntelaar, alleen was deze bal te hoog. Dat Kum het zwaar had kon je zien aan zijn reactie toen Neres de bal zomaar achterliep en hij richting het publiek op O zuchtte, hebben we in ieder geval toch nog wat kunnen lachen. Direct hierna zal Kum toch zeker gejuicht moeten hebben want David Neres kon niet meer verder.

De Venlonaren verdedigde toch best wel aardig want het was niet zo dat Ajax mega grote kansen kreeg om een treffer te maken. Twee hele grote kansen volgden nog voor Ajax in de eerste helft maar het was Lars UNNERSTALL die iedere bal pareerde. Waarom speelt deze man eigenlijk nog bij een degradatiekandidaat ? Daarentegen waren de Venlonaren af en toe ook gevaarlijk. Peter van Ooijen, die speelde op de plaats van Susic, schoot vanaf een meter of 30 met een rare zwabberbal op het doel van Onana, die wat grabbelde maar uiteindelijk de bal toch vast had. Jay-Roy Grot kon zijn lichaam net niet goed tussen de bal zetten na een lange bal van Unnerstall en de bal kon zo weggewerkt worden door Onana. Maar het grootste gevaar kwam van Martin Samuelsen, de huurling van West Ham schoot de bal met een droge knal achter Onana. De hele koel in vuur en vlam. Wat we van vorige week hebben geleerd is dat het geen goed teken is als er lang gewacht moet worden met de aftrap. Schijn bedriegt niet zullen we maar zeggen, de treffer werd afgekeurd. Licht vasthouden was het oordeel. Licht ja. Maar vasthouden blijft vasthouden. Wat met zekerheid gezegd kan worden is dat dit nu al niet consequent gaat worden bestraft. Twee uur later werd er een stuk zuidelijker Luuk de Jong wat steviger vastgehouden in Sittard. Dit werd bijvoorbeeld al niet bestraft. Maar goed, hier valt niets aan te doen. De Venlonaren eindigden de eerste helft verder zonder kleerscheuren.

Het begin van de tweede helft was geluk vrij saai, er gebeurde zowat niks. Pas na een kwartier begon het miljoenenensemble uit Amsterdam een beetje te drukken en mocht Unnerstall weer aan het werk. Unnerstall moest een paar keer reddend optreden maar echt hele gevaarlijke schoten waren het ook weer niet. Alleen een schot van Ziyech vloog net langs de paal en een schot van die rechtsback zorgde voor enig gevaar. Daarnaast mocht van Ooijen, die ik best aardig vond spelen, van geluk spreken dat hij de 90 minuten toch nog vol mocht maken.

Het echt venijn zat hem in de staart van de wedstrijd. Huntelaar liep slim weg uit de rug van Jerold Promes en kon de bal vrij aannemen. Dat aannemen mislukte volledig omdat ene Roel Jansen vol in zijn rug sprong. Het duurde een minuutje of twee maar daarna gaf Kevin Blom toch nog een penalty. In de 88e minuut. Dus er was nog lekker veel tijd om de eventuele schade te herstellen. Not. Helaas kon Unnerstall niet de absolute held worden en de bal stoppen, het werd 0-1 door Tadic. De gehele wedstrijd was al een absolute thriller geweest maar hierna werden de Venlosche fans nog eens spontaan 10 jaar ouder. Opoku die op dat moment in de spits stond kreeg nu veel meer aansluiting en kon de bal nog net kwijt bij de ingevallen Axel Borgmann, die kopte de bal goed terug op Opoku. Opoku omspeelde slim de Ligt en had de kans op 1-1, maar hij punterde de bal helaas net over. De komende twee minuten hebben mij nog wat jaartjes ouder gemaakt. Na het opportunistische spel kwam de bal via wat klutsmomenten bij Opoku terecht die naar de grond werd getrokken door de Ligt. Vanuit O kon je toch echt een geel-zwart shirt zien dat naar achter werd getrokken, helaas werd er nu niets vanuit Zeist gedaan. Dit zorgde voor woede en frustratie in het stadion. De hierop volgende corner werd helaas ook niets.

Toch konden de mannen van Steijn die zo hard hadden gestreden rekenen op applaus. En terecht. Gestreden was er zeer zeker maar de punten werden helaas wel meegenomen naar Amsterdam. Helaas.

Wat ik persoonlijk nog wat minpunten vind aan de VAR is dat de scheidsrechter niet via een microfoon of iets dergelijks het stadion kan toespreken waarom een beslissing is genomen. Een ander puntje vind ik ook dat de tijd gewoon stilgezet moet worden en met de verdwenen tijd tussen de overtreding en de beslissing wordt ook niet echt wat mee gedaan. Er zaten namelijk flink wat minuten tussen de overtreding en de beslissing en de extra tijd was maar 4 minuten.

Wat ik dan wel nog mooi vind is dat er tenminste uitsupporters in de thuisvakken kunnen zitten zonder dat er iets geks gebeurd, zorgt in ieder geval voor een goed imago op TV. Al heb ik wel zoiets van ga dan niet overdreven staan meezingen als je in de 90e minuut scoort en daarvoor niet eens een keer het uitvak hoort. Dat is gewoon een stuk fatsoen. You only sing when you’re winning zullen we dan maar zeggen. Dan verheug ik mij nu al op het uitvak van Fortuna of van NAC, daar komt tenminste nog veel geluid uit.

In ieder geval op naar volgende week, dan kunnen we 3 punten gaan veroveren in Utrecht en deze kater van ons afschudden met hopelijk een vol uitvak van VVV-Venlo!

Opstelling VVV-Venlo: Unnerstall, Janssen, Promes, Röseler, Kum  ( 89. Dekker), Rutten, Post, Van Ooijen, Samuelsen, Seuntjens ( 70. Opoku) en Grot ( 74. Borgmann).

Opstelling Ajax: Onana, Tagliafico, Blind ( 82. Van de Beek), de Ligt, Mazraoui, Schöne ( 72. Eiting), Tadic, de Jong, Ziyech, Neres ( 26. Ladyad), Huntelaar

58 Responses

 1. RuiverCity

  Huntelaar zorgt er voor dat de goal van VVV afgekeurd wordt. Hij rende naar Blom om VAR in te schakelen. Bij zijn eigen valpartij (zo’n duwtje komt 100x per wedstrijd voor) vraagt hij Blom wéér om de VAR. Bij de penalty die VVV had moeten hebben gaat Blom nog niet eens kijken…… Op dat gebied mist VVV een hoop gogme!
  Met een snelle aanvaller hadden we vandaag op de counter kunnen scoren. Dat miste VVV enorm vandaag. Verder complimenten voor de geweldige inzet van het hele team.

 2. Depor

  Tja jongens zo gaat dat tegenwoordig. Vorige week heeft de VAR ons geholpen, dit keer niet.

  Mooie wedstrijd gezien en lekker sfeertje in het stadion.
  Weet iemand waarom Susic niet speelde? Tactisch of niet fit?

 3. beek

  Jammer.AJAX en PSV waren al ‘beschermde’ ploegen. Dat wordt alleen nog maar erger.
  Ik denk dat we er voetballend op vooruit gaan met Van Oijen en zeker Samuelsen.
  Grot heeft me nog niet erg kunnen overtuigen.
  Kum is een ervaren verdediger, maar hij is langzaam. Ik had daarom liever Dekker op die plaats gezien. Tot mijn verbazing verdwijnt hij enigszins uit beeld.
  Rutten speelde weer sterk op het middenveld.

 4. supportertje

  Geweldige teamprestatie, die teniet word gedaan door Blom. Vanavond de laatste minuut had VVV ook een penalty moeten krijgen als je de beelden terug ziet.

  1. De Koel

   Die teniet wordt gedaan door Kamphorst. Als het aan Blom gelegen had was het 1-0 voor VVV geworden. Doelpunt Samuelsen had hij goedgekeurd en penalty Ajax had hij niet gegeven.

 5. Knoajboks

  Ik vraag me af als de var momenten andersom waren ook geven waren…..
  Desalniettemin hebben we weer laten zien dat we voor elk punt knokken, Ajax was de eerste helft veel beter maar de tweede helft was daar niets meer van te zien.
  Janssen die door vele afgeschreven werd heeft het prima gedaan, kum daaraantegen kwam snelheid tekort. Punt was gezien de tweede helft zeker verdient geweest!
  Op naar volgende week! Degradatie kandidaat zijn we zeker niet!

 6. RuiverCity

  Snelheid moet er in de spits bij dan maak je het jezelf een stuk makkelijker.
  Kum had geluk dat Neres geblesseerd uitviel want hij werd aan alle kanten voorbij gelopen.

 7. Dfence

  iemand toevallig fortuna psv gezien….???
  de stand is 1 1.
  voorzet vanad rechts op de jong.
  die wordt aan shirt getrokken en krijgt geen penalty.(ook geen var)

  kijk nu eens naar samuelsen en die wordt wel bestraft.

  vind dat zoon VAR consequent gebruikt moet worden…

 8. roermond

  Voor mij staat VAR sinds gisteren voor: Voor Ajax Referee…hij grijpt 2x in in het nadeel van VVV en 1x moest hij ingrijpen in het voordeel van VVV, zit hij te slapen…pfff…

 9. ponnie veag oet de pan

  Jammer voor vvv maar heerlijk spannende wedstrijd gezien. Wat vvv gisteren echt miste was snelheid voorin om op de counter te spelen. Paar keer dat de seun die bal opvangt in de tegenaaval maar hem dan op de flanken niet kwijt kan om een snelle tegenaanval op te zetten. Mss dat ze daar toch eens naar moeten kijken. Verder wel genoten van die ajax supporters die om ons heen zaten en zich aan het ergeren waren..

 10. mats

  De VAR zou ‘t voetbal eerlijker moeten maken. In principe ben ik voor. Maar dan moet ‘t ook consequent zijn. Zolang ‘t dat niet is, maakt de VAR het niet eerlijker. Jammer.

  Volgende week scoort Utrecht een doelpunt terwijl Promes vastgehouden wordt, en die wordt niet afgekeurd. Mark my Words.

  1. robbaan

   En dat blijf je altijd houden.
   Mensen beoordelen mensen, interpretaties van wat ze zien.
   Normaal gesproken is het shirtje trekken bij de goal geen item, dat gebeurt zo vaak en nog veel erger in het voetbal.
   Puur door het gepraat van m.n. Huntelaar, wordt er dan om de VAR gevraagd, en ja dan zie je dat Martin, even aan dat shirtje trekt.
   Ik denk dat bij bijna alle situaties in het strafschopgebied een VAR nodig is, kijk eens naar corners, voorzetten van de flanken en ga zo maar door, wat er geduwd en getrokken wordt. En waar hem de kneep zit is als dat dan in de laatste minuten gebeurd in het voordeel van VVV, dan is de VAR niet nodig…

   1. Gerardus

    Dat klopt niet, dit wordt ingefluisterd door de videoscheidsrechter en niet door Huntelaar. Pas op aanraden van de VAR zal de scheids gaan kijken. Huntelaar appelleerde overigens voor Hands.

 11. Animal

  prima partij van VVV maa totaal genaaid door de VAR en Blom. KNVB bepaald en Ajax betaald.

  afkeuren van de goal is belacheljjk. penalty voor ajax kan je geven.
  maar waar is onze penalty in de laatste minuut ??

  romduit schandalig , als het andersom was geweest waren de beslissingen ook anders waren geweest…

 12. Knoajboks

  Zojuist nog even terug gekeken;

  – Doelpunt van VVV had gewoon goedgekeurd moeten worden, die verdediger van Ajax had zonder het hele lichte shirtje vasthouden ook nooit bij de bal gekund.

  – We hebben geluk gehad dat we de wedstrijd niet met 10 man eindigen nadat van Ooijen finaal de bal mist en bij de jong op zn enkel gaat staan

  – Penalty Ajax was 100% terecht, janssen loopt huntelaar finaal in de rug, huntelaar is dan natuurlijk geslepen genoeg om te gaan liggen

  – Penaltymoment VVV laatste minuut, was er geen Opoku word niet vastgehouden.

  het spel was niet al te best maar VVV heeft 90 minuten lang geknokt en het Ajax heel lastig gemaakt, jammer dat Opoku die bal er vlak voor tijd niet in schiet.

 13. Goodie

  The day after.. Trots heeft de overhand al is de frustratie ook nog aanwezig. VVV heeft uitstekend stand gehouden. Als we elke wedstrijd met deze instelling beginnen gaat het goed komen. Unnerstall, wat een keeper is dat! Grot veel mij positief op. Sterk, groot en snel. De sfeer in het stadion was goed, nu met z’n alle de lijn doortrekken in Utrecht.

 14. huubtt

  Het was een mooie wedstrijd, alleen liepen we de tweede helft te veel met 11 man achteruit en dan vraag je om een tegengoal. Verder niet zeuren want alle VAR beslissingen mbt VVV waren correct. Op naar drie punten in Doetinchem

 15. VVV1903

  Een dag na de wedstrijd even het volgende:
  Het ingrijpen van de VAR voelt onnatuurlijk aan. Je bent in het stadion en VVV scoort, je bent heel erg blij, het stadion ontploft en dan ineens wordt die euforie doorbroken door de VAR en dat voelt niet goed, dat voelt heel anders dan als de treffer meteen wordt afgekeurd. Dan de penalty voor Ajax. VVV houdt knap stand met een fantastische Unnerstall, Ajax drukt….Roel Janssen maakt een overtreding op Huntelaar, scheidsrechter laat doorspelen, hij staat er met zijn neus boven op…..opluchting nog even stand houden….en dan voor mijn gevoel een hele tijd later……onderbreking van de wedstrijd….waarom…VAR, huh waarom….nee toch niet voor dat moment van zojuist….nee echt waar….Blom wijst naar de stip en Ajax wint alsnog….enorme teleurstelling…..Achteraf gezien zijn zijn beide beslissingen misschien terecht maar het voelt niet goed…Zo kijk ik er tegen aan ….

  1. Goodie

   Het voel inderdaad vreemd aan. Er kan eigenlijk pas gejuicht worden als er weer is afgetrapt. Het doelpunt van Fortuna gisteren had zomaar afgekeurd kunnen worden om vervolgens de bal voor Psv op de penaltystip te leggen.

 16. Koelie

  Vanaf vakantieadres fox gekeken. VVV is totaal genaaid door de VAR. Dat valt niet te ontkennen. Ja you win some en you lose some maar niet als het inconsequent wordt toegepast en in de beelden wordt geknipt. Goal van Samuelsen is een geldig doelpunt. Hij krijgt notabene eerst een duw in zijn gezicht van die Ajacied. Maar de VAR keek alleen naaar de beelden een seconde later, want toen werd de topclub benadeeld. En dat moeten we niet willen. Penalty kun je geven maar die was andersom in dezelfde situatie niet geven. Fantastisch geknokt door het team en dat terwijl nog niet op volle oorlogssterkte zijn. Trouwens stadionverbod voor al die gloryhunters in ajaxshirts op de thuisvakken aub. Zag op tv eruit of de helft van stadion voor Ajax was. Diep triest.

 17. Depor

  Kijk nu trok Samuelson licht aan het shirt. Stel die Ajax speler had op dezelfde manier aan het shirtje getrokken bij Samuelson. Was het dan was het dus volgens de VAR een penalty geweest. Slaat dus nergens op.

  VAR moet alleen ingrijpen daar waar nodig.

 18. Animal

  KNVB en AJAX bepalen alles in Nederland en de var is een extra middel om te manipuleren. hetvword dus nog erger als het al was. de grote 3 en met name ajax staan iedere wedstrijd eigenlijk al met 1- 0 voor voordat er afgetrapt

 19. Vraag me af of de treffer ook was afgekeurd indien deze voor ajax was geweest? De pingel was terecht en gewoon mega dom om zo tegen iemand aan te lopen 2 minuten voor tijd. Dan weet je dat ze gaan liggen en dat het je gewoon een punt kost. Vreselijk dom gewoon! Naar mijn idee mocht de var ook wel even kijken naar die laatste minuut want de Ligt geeft gewoon een duw heb ik het idee. Jammer, erg jammer al had het ook gewoon 0-4 kunnen zijn als ajax zijn kansen had benut.

  1. chretien

   We hadden ook met 1 of zelfs 2-0 kunnen winnen. Noem mij de naam van een arbiter die niet de grote club bevoordeelt? Dat doen ze, hoop ik, niet bewust, maar druk van de grote club is er en die is er nooit van de kleine club. Lees morgen in welke krant dan ook over de wedstrijd. Geen enkele journalist schrijft over deze of gene speler van vvv, maar wel over deze of gene Ajax speler het enige wat je munt proberen is ze helemaal kapot spelen, dus met meerdere goals verschil winnen. Dan maakt het niet uit als er een goal ten onrechte wordt afgekeurd. Maar ja, dit is dagdromen…. laten wij ons maar vooral concentreren op onze medebroeders, als we van hen uit en thuis winnen, blijven wij in de eredivisie. FORZA VVV!

 20. polleke

  Mijn inziens was de penalty n.a.v de overtreding van Janssen terecht.
  Niemand heeft het echter over het moment vooraf gaande aan de overtreding.
  Promes laat Huntelaar lopen hierdoor moet Janssen ingrijpen.
  Doet hij dit niet dan kan Huntelaar vrij inkoppen.
  Van een lompe, domme overtreding zoals Mats en de Koel aangeven, is geen sprake volgens mij.
  Laat staan dat hij het team benadeelt.
  Hij kon niet anders.

 21. Grad

  Je mag Janssen best verdedigen, maar het is jouw interpretatie dat hij niets anders kon. Velen (ook in de landelijke media) denken hier anders over. De duw was niet slim, onnodig lomp en te opzichtig. Het is bovendien de vraag of Huntelaar wel doeltreffend had kunnen inkoppen, er staat namelijk ook nog een (uitstekende) keeper.

 22. Drikus

  De clubs zouden meer controle moeten krijgen over de VAR.
  Ik pleit voor het systeem waar een coach of aanvoerder 2x Pèr wedstrijd de VAR kan laten raadplegen.
  Nu snap niemand iets van de willekeur waarop de VAR wordt ingezet. Ik had het geloofwaardiger gevonden als Blom de laatste actie van VVV ook even beter had bekeken. Nu lijkt het inderdaad op een Voor Ajax Referee

 23. idderzienmeining

  Helaas heeft de VAR deze wedstrijd zijn stempel gedrukt op het verloop van de wedstrijd. Ik laat nu even in het midden of ik het eens of oneens ben met de beslissingen maar constateer – waarbij VVV1903 het al perfect verwoordde – dat het de hele sfeer rondom de wedstrijd dusdanig beïnvloeden kan dat je met een extra grote kater naar huis gaat.

  Normaal is een 0-1 nederlaag (in extremis) tegen Ajax een prima resultaat, ben je daarover teleurgesteld maar vooral trots op VVV en het leeuwenhart waarmee ze gespeeld hebben en Ajax tot het uiterste gedreven hebben. Maar in plaats van dat trots en positivisme overheerst, loopt IEDEREEN gefrustreerd naar buiten en “vergeten” we bijna onze helden op het veld een staande en minutenlange ovatie te geven … want dát hebben de jongens verdiend …

  De spelers vsn VVV hadden het gespreksonderwerp moeten zijn op weg naar buiten en niet de ingrepen van de VAR !!

  Laten we het nu dus maar langzaam accepteren en ons respect tonen over de TEAM PRESTATIE en wat nog belangrijker is –> laten we zorgen dat de losse supporters van afgelopen zaterdag ook tegen sc Heerenveen weer in grote getalen komen kijken want alleen DAN steunen we het elftal pas echt !!

 24. YowVVV

  Wel jammer dat er geen tijd was voor een rondje langs de tribunes bij het afscheid van Vito en Clint. Prima prestatie van vvv. Tegen andere clubs thuis weer wat meer ten aanval, tegen ajax en misschien ook wel psv, het beste zo. Drankpunten een ramp. Fanzone top! Blom flop, was een zuivere goal. Ben benieuwd wat ze met van Oijen doen, goede wedstrijd, maar die overtreding sloeg nergens op.

 25. robvvv

  Ik heb het even laten bezinken maar de woede blijft overheersen . De goal van VVV wordt ten onrechte afgekeurd… zeker als je de situatie vergelijkt met hetgeen er gebeurde in de 94e minuut 93.59) waar Opoku onderuitgehaald wordt door de Ligt. Ook hier haf een Var dan moeten ingrijpen. Zoals VVV1903 al aangaf ..het voelt niet goed.

  Wat wel goed voelt is dat dit team weer een team is en naar zijn mogelijkheden voetbalt. Ik mis wel de verrassende buitenspelers (toch misschien Hunte .. ofschoon er velen zijn die het niet in hem zagen zitten ).. En tsjonge wat hebben we toch een keeper.. ik denk dat we ook dit seizoen weer veel leuke momenten gaan meemaken. Utrecht. ..wee komme
  Forza VVV

 26. RuiverCity

  Waar blijft die snelle vleugelspeler? Dat kan voor VVV het grote verschil worden dit seizoen tussen vechten tegen degradatie of ruim boven de streep eindigen!

  1. Ievel Knievel

   Zoals door VVV al meerdere malen aangegeven: er gaan vooralsnog geen spelers bij komen, daar is simpelweg financieel geen ruimte voor. Er is ook niet gesproken over dat er nog een extra speler zou komen. Dat heb je zelf bedacht.

   Neemt niet weg dat er voortdurend rondgekeken wordt en dat als er zich kansen voordoen VVV echt wel hapt; dus misschien komt er nog wel een konijn uit de hoge hoed.

   VVV gaat tegen degradatie vechten de komende seizoenen en gaat zeker niet ruim boven de streep eindigen. Het doel is simpelweg jezelf zo snel mogelijk veilig spelen en 1 punt meer halen dan vorig seizoen of 1 of 2 plaatsen hoger eindigen dan afgelopen seizoen. Dat zijn de ambities en die zijn met deze selectie gewoon te bereiken, mits er hard gewerkt wordt en tactisch sterk gespeeld wordt.

   VVV doet het vanuit zijn eigen ambities gewoon super. Ik kan wel genieten van het presteren naar gelang je middelen. Heerlijke wanneer er boven verwachting gepresteerd wordt.

 27. clubman

  Niet nu allemaal Calimero gaan uithangen: toen de gelijkmaker van Willem II middels de VAR werd afgekeurd voor vermeend hands dat door niemand gezien werd, kwam er geen enkele wanklank over diezelfde VAR van VVV zijde. Laten we wel reëel blijven.
  Wat ik veel storender vind zijn Venlonaren die in Ajax, Feijenoord of PSV shirt naar de Koel komen, al naar gelang de tegenstander. Hoe kun je jezelf zo verloochenen…wat een ongelofelijke losers!

  1. Koelie

   Je praat de media wel makkelijk na. Fran Sol maakt hands dus terecht afgekeurd. Samuelsen wordt eerst in zijn gezicht geduwd door Ajacied en vervolgens trekt lichtjes aan het shirtje van de Ajacied. Alleen dat laatste komt terug in de herhaling dus VAR heeft niet alles meegenomen in beslissing dus onterechte afkeuring. Daarnaast dit soort lichte overtredingen werden tot nu toe nooit bestraft. Benieuwd of dit bij elke corner tot vrije trappen of penalty’s bgaat leiden. Kortom niks Calimero maar gewoon genaaid.

   Over Venlonaren die juichen voor de tegenstander ja die moet je allemaal een stadionverbod geven. Misselijk volk.

   1. robvvv

    En niet te vergeten de overtreding op Opoku in de 94e minuut. Ook hier laat de VAR het afweten ..

   2. robvvv

    P.s. Studio AjaxSport liet dit niet meer zien..was te confronterend in het bevoordelen van Ajax

   3. clubman

    Feit blijft dat de VAR de handsbal constateerde terwijl niemand op of naast het veld iets gezien had. Levert VVV 2 extra kostbare punten op tegen een directe concurrent. Niemand uit Venlo klaagt.
    Tegen Ajax hebben we de VAR tegen, al dan niet terecht. Heel Venlo valt over de VAR.
    Dubbele moraal, die moeilijk weg te nemen zal zijn.
    Wat denk je hoe ze in Tilburg dachten over de VAR na die “onzichtbare” handsbal?

   4. Koelie

    Die vallen over onrecht. Als jij dat dubbele moraal vindt prima. En ja we hebben wel mazzel gehad dat Van Ooijen niet kon gaan douchen. Al is het ook niet zo dat hij de goorste overtreding ooit maakte zoals de media het wil doen geloven. Incompetente scheidsrechters blijven ook met VAR incompetent.

   5. chretien

    Ik stoor me ook mateloos aan mensen uit onze eigen regio, die met een shirtje van welke tegenstander dan ook op de tribune zitten en juichen bij een door “hun club” gescoord doelpunt.
    Ik denk echter dat wij er aan goed aan doen de reden, de oorzaak te vinden. Blijkbaar zijn die clubs in staat zelfs ver van huis fans aan zich te binden. Ik blijf vinden dat we te weinig aan klantenbinding doen. Daar moet je het zoeken.

    Ik ben zelf ook een fan van een enkele andere club. Deze en wellicht nog enkele hebben zogezegd mijn sympathie. Maar als ze naar Venlo komen, of wij spelen uit bij hen, ja dan wil ik dat VVV win en scheld ik elke tegenstander verrot (bij wijze van spreken).
    Op naar Utrecht. Winnen!

   6. clubman

    Heeft denk ik niets met klantenbinding te maken. Blijkbaar hebben heel wat mensen het nodig om te kunnen juichen als “hun” club kampioen wordt. Ze kiezen namelijk altijd één van de grote 3 clubs. Ik zie immers nooit een shirtje van pakweg Heracles of Den Haag in de Koel.
    Als Venlonaar gaat het mij erom welk resultaat VVV behaalt in de competitie en wie er kampioen wordt zal me worst wezen, tenzij dit VVV is 😉

 28. robvvv

  Het was hands . Duidelijker kan het niet gesteld worden. Daar zit de Var weldegelijk goed en is can toegevoegde waarde.. net als de overtreding van Jansen op Huntelaar.. bee we doen noet aan selwctoeve verontwaardiging. MAAR het gaat om neutraliteit en realisme. De goal van VVV werd op dubieuze .gronden geannuleerd. Dezelfde dubieuze gronden kun je aanhalen bij de niet gegeven penalty in de 94e minuut. DE VAR is in het leven geroepen om op basis van neutraliteit beslissingen van de scheidsrechter te beoordelen en te herzien. Daar was hier geen sprake van… de VAR zat te slapen..

Leave a Reply