VVV-Venlo

Voorbeschouwing VVV-Venlo – Heracles Almelo

Morgenmiddag speelt VVV-Venlo de laatste wedstrijd van 2017. Dan komt Heracles Almelo op bezoek en de Venlonaren moeten dan nog een keer knallen in deze seizoenshelft. De wedstrijd begint om 14.30 in Stadion de Koel en het belooft een spannende pot te worden.

Eerder dit seizoen speelden we ook al tegen de Almeloërs en die wedstrijd vergeten we liever snel. In Almelo verloren we redelijk kansloos met 3-0 en dat was gelijk het eerste verlies in een uitwedstrijd. Als je toch meer wilt weten over die marteling, kun je hier het wedstrijdverslag lezen van die wedstrijd. We moeten in ieder geval veel beter voor de dag komen dan de uitwedstrijd.

Morgen moet er echt geknald worden en bij winst kunnen we aanhaken bij Heracles, dat momenteel op de 10e plaats staat met 22. VVV zou met winst over Heracles heen stijgen, want de Venlonaren hebben een beter doelsaldo. Dat zou toch echt een fantastische prestatie zijn, maar het wordt in ieder zeer lastig, want Heracles heeft gewoon een hele goed ploeg.

Maurice Steijn zegt het volgende over deze wedstrijd: “We hebben daar 3-0 verloren, dat is overigens de enige uitwedstrijd die we verloren hebben. Ook daar kwam het volgens mij door een aantal cruciale beslissingen van scheidsrechter. Wij willen zoveel mogelijk punten halen geweldig en als we zondag punten in huis houden zou dat top zijn. Misschien is dat maar een punt en dan komen we op een totaal van 20 punten Ik denk dat niemand dat had gedacht aan het begin van het seizoen, dus dat zou geweldig zijn.”

VVV-Venlo
Bij VVV-Venlo waren er even wat zorgen om Torino Hunte en Lennart Thy. Hunte kon niet meedoen tegen PSV en Thy viel uit met een kwetsuur, maar het ziet er naar uit dat beide mannen mee kunnen doen tegen Heracles Almelo. Dat geldt nog steeds niet voor Danny Post, die is nog geblesseerd en zal hopelijk na de winterstop inzetbaar zijn. Maurice Steijn zal ook niet op de bank zitten, de trainer is voor twee duels geschorst na zijn uitbarsting afgelopen week in de bekerwedstrijd tegen PSV.

Vermoedelijke opstelling: Unnerstall; Janssen, Promes, Röseler, Rutten; Leemans, Van Bruggen, Seuntjens; Hunte, Thy en Van Crooij

Heracles Almelo
John Stegeman zegt het volgende over VVV: “VVV heeft al veel punten gepakt en dat is heel knap voor een promovendus waarbij er niet heel veel veranderd is. Ze houden zich prima staande met goed voetbal, dat is een compliment voor VVV.”

Bij Heracles zullen de volgende namen afwezig zijn:Jeff Hardeveld (knie), Dario van den Buijs (lies) en Lerin Duarte (kuitbeen). Reuven Niemeijer is naar verwachting weer fit genoeg om tot de wedstrijdselectie te behoren.

Statistieken
VVV-Venlo heeft in totaal 66 competitiewedstrijden tegen Heracles Almelo gespeeld. VVV-Venlo heeft van deze competitiewedstrijden 25 keer gewonnen, 14 keer gelijk gespeeld en 27 keer verloren. Dit komt neer op een winstpercentage van 37,88%. In totaal heeft VVV-Venlo 98 doelpunten gescoord en 104 doelpunten tegen gekregen.

Arbitrage
Scheidsrechter: Bax
Assistenten: Van de Ven en Hubers
Vierde official: Pérez

Venlonaren wenst VVV-Venlo heel veel succes in de laatste wedstrijd van dit jaar tegen Heracles Almelo! FORZA VVV

 

11 Responses

 1. RuiverCity

  Gezien het zware programma meteen na de winterstop moet je morgen vol voor de drie punten gaan. Heracles heeft voor de beker een dag later tegen Feyenoord gespeeld. Misschien is dat ook nog een voordeel.
  Met 22 punten heb je het heel goed gedaan de eerste seizoenshelft. Met een volle Koel moet een overwinning mogelijk zijn!

 2. chretien

  Drie punten zijn heel erg welkom, maar daar denken ze bij Heracles hetzelfde oer. Zou mooi zijn als ze ons onderschatten. Kan ik me eigenlijk niet voorstellen, zie reactie boven de trainer van onze tegenstanders. Zaak vooral dat wij hen niet onderschatten. Gezien de vele vrije kaartjes die worden gegeven, zal de Koel vol zijn. De 13e man kan beslissend zijn. Mochten we winnen, dan gaan we met een heel fijne gevoel de winterstop in. Dan zouden er nog slechts 13 puntjes gesprokkeld moeten worden. Sprokkelaars, dat zijn we met onze vele gelijk spelen. Come on boys, ga er voor, bezorg jezelf en ook ons een Fijne Kerst!

 3. expat

  Erg belangrijke wedstrijd! Heracles heeft een wedstrijd recenter in de benen én wat sterke afwezigen. Een punt of zelfs drie punten zouden super zijn.

  Kom op VVV!

 4. Goodie

  De club die de minste punten thuis heeft gepakt (6 pt) tegen de club die uit de minste punten heeft gepakt (2 pt).

  Op een overwinning die zeker niet onmogelijk is!

 5. Meuske

  Heb er wel vertrouwen in morgen als ozze Venloose nöalers er eens achter gaan staan ipv alles te benoemen wat niet goed gaat!! Wij kunnen morgen het verschil maken en onze positiviteit overbrengen op de mannen dus laat je stem nog 1 keer horen in 2017 en steun onze club!! Forza VVV os Clubke

 6. De Realist

  Jammer dat NAC vanavond gewonnen heeft, maar als wij van Heracles winnen gaan we de Kerst in als lijstaanvoerder van het rechterrijtje. Dat zou natuurlijk super zijn, come on Venlo !!!

  1. robbaan

   Tsja…ik doe mijn best…
   Overigens had ik ook voorspelt dat Lennart er 3 zou maken.
   Zo nu Kerst vieren, allemaal fijne Kerstdagen gewenst, aan deze wedstrijd hebben we veel plezier beleefd.

Leave a Reply