Venema tekent voor drie seizoenen; ‘Van Kempen nieuwe assistent’

Zoals al duidelijk werd op de supportersavond is VVV-Venlo er in geslaagd om Nick Venema langer in De Koel te behouden. De spits die vorig seizoen nog gehuurd werd van FC Utrecht komt nu definitief over en tekent een contract tot 2025.
”VVV is een hele mooie club en ik heb het hier heel erg goed naar mijn zin gehad. Ik wilde dus graag blijven en na de goede gesprekken met Willem Janssen en de komst van Rick Kruys, die ik al goed ken vanuit mijn tijd bij FC Utrecht, was het voor mij snel duidelijk dat ik ook de komende jaren voor VVV wil spelen. VVV is een club die altijd minimaal voor de play-offs moet gaan, dus daar ga ik mijn stinkende best voor doen. Hopelijk kan ik het team daar met veel doelpunten en assists bij helpen”, liet de nieuwe aanwinst weten op de site van VVV.

En volgens Dagblad De Limburger heeft VVV ook een nieuwe assistent-trainer binnen. Na het vertrek van Jeroen Schepens (die naar Fortuna Sittard is vertrokken) was VVV nog op zoek naar iemand om de technische staf uit te breiden. Daarbij zijn ze dus uitgekomen bij Frank van Kempen. De 50-jarige assistent tekent een contract van twee jaar en keert na acht jaar weer terug in de Koel. Tussen 2012 en 2014 was Van Kempen al trainer van het beloftenteam en later assistent van René Trost.

Welkom Nick en Frank!

14 Responses

 1. De Realist

  Mooi dat ze Venema nu hebben vastgelegd. Hij is nog jong en kan van grote waarde zijn. Met Venema en Braken hebben we 2 goede spitsen voor KKD begrippen. Nu de rest nog….come on Venlo !!! Welkom Nick en heel veel succes en hopelijk laat je het netje vaak bollen !!!

 2. Prima spits inderdaad voor KkD begrippen.
  Speelde vorig seizoen bij VVV behoorlijk wisselvallig. Als Kruys dat een beetje eruit krijgt is het een uitstekende spits met snelheid, diepgang en scorend vermogen. Welkom Nick!

 3. chretien

  Ze zijn goed bezig, daar boven op de Berg.

  Venema lijkt me een spits die zelfs voor menige eredivisie club een versterking zou zijn.

  Ik ben benieuwd wat er nu nog bijkomt. Ik las dat Willem Janssen vooral denkt aan twee achterhoede spelers?

  Bij huur altijd de overname prijs laten vastleggen. Anders er niet aan beginnen.

  Zou mooi zijn als er komende seizoen een of meer jonge spelers gaan doorbreken.

  FORZA VVV!

 4. Lemcheets

  FURTHER ORDERED that the Defendants motion to dismiss the complaint for lack of jurisdiction and failure to state a claim 99 cv 862 Document 28 is DENIED; and it is priligy kaufen The 30 patients selected were all treated at Aalborg Hospital

 5. whonfox

  Chronic low dosed bisoprolol treatment was well tolerated, and delayed time to manifest RHF buy cialis generic 5 NaCl, hydrolyze esculin in the presence of bile salts, and are positive for both leucine aminopeptidase LAP and L pyrrolidonyl beta naphthylamide PYR

Leave a Reply