VenLokaal: ‘Kosten Hypercube verhalen bij VVV-Venlo’

Coalitiepartij VenLokaal wilt de onderzoekskosten van het onderzoeksbureau Hypercube. Dat meldt 1Limburg op haar website.

De samenwerking tussen Hypercube en VVV-Venlo werd onlangs stopgezet. Het onderzoek werd betaald door de gemeente en VenLokaal vindt dat de gemeente niet voor de kosten moet opdraven. Dat laat ze weten in een brief aan de Burgemeester en Wethouders: “In de normale wereld krijg je na betaling het gevraagde product in bezit. Is dat niet het geval dan vraagt men normaliter het geld terug, verlangt men het product alsnog of protesteert men op zijn minst”

De partij vervolgt haar betoog verder: “Hier lijkt het de normaalste zaak dat de gemeente betaalt voor een rapport ten behoeve van een derde, maar dat niet geleverd krijgt. In plaats daarvan wordt het rapport terzijde geschoven door de voetbalclub die de gemeente eerder aanklampte voor hulp.”

De partij lijkt er nu op aan te sturen dat de gemaakte kosten door de gemeente voor het onderzoek van Hypercube verhaald moet worden bij de Venlose club, omdat de samenwerking voortijdig is beëindigd door de Venlonaren en het lijkt alsof de club nu zelfstandig haar toekomstvisie kan opstellen.

Bron: 1Limburg

14 Responses

 1. Louis van Gaal

  Wie gaat die 10 miljoen terugbetalen als die kabelbaan niks wordt ???
  Ik denk dat de gemeenteraad zelfs dat dan VVV in de schoenen wil gaan toeschuiven ….. Stelletje mafkezen..

 2. JMJ

  Goh, wat zou de mening zijn van de wethouder van o.a. Sport ( Venlokaal-lid H. Brauer) in deze? O nee, hij heeft geen mening inzake het VVV-dossier… (of het is mij ontgaan).
  Hij mag van de jongens in het pluche zitten en soms feestelijk een fietspad openen!

  Venlokaal maakt zich wederom belachelijk, maar ja… Dat is hun keuze

 3. Godfried

  Begrijp ik nu goed dat VenLokaal VVV een rekening in de schoenen wil schuiven, van een onderzoek dat de gemeente heeft aangevraagd?!

  Dus de gemeente geeft een extern bureau de opdracht iets te onderzoeken, ze krijgen er te weinig tijd voor waardoor het onderzoek niet af is en vervolgens moet VVV betalen, omdat ze niet binnen een dag hun handtekening willen zetten onder een on-volledig onderzoek?

  Echt waar. Politiek Venlo maakt zichzelf compleet belachelijk. Laat deze mensen eens één jaar in het bedrijfsleven meelopen. Ze worden voor de termijn verstreken is stuk voor stuk ontslagen!

 4. john

  wie wilde dit onderzoek ? juist de gemeente Venlo !

  venlokaal is voor mij afgeschreven. DUS STEM ik OOK NOOIT Venlokaal !!!

  Of maakt deze partij Venlo KAAL ??

  NIEUW Stadion OP TEGELSEWEG IS VOOR VENLO en VVV de BESTE OPLOSSING !!!!

 5. piehen

  Dit bureau is door de gemeente gevraagd met goed keuring van VVV maar wil niet zeggen dat de kosten afgewenteld moeten worden op VVV , dat zou te gek zijn . Dan krijgen we nog veel geld terug van de gemeentelijke belastingen voor de blunders die de gemeente maakt , zie Floriade en die door berekend worden op de burgers.
  Venlokaal zit alleen voor haar eigen eer en glorie in de raad , vult haar zakken samen met hun vriendjes.
  Dus stem nooit meer op deze partij in Venlo .

 6. YowVVV

  Die lui kun je echt niet serieus nemen! Geen aandacht geven aan dit verhaal,. VVV zal zegevieren op korte termijn, in de bijna onmogelijke gemeente Venlo. Cultuurbarbaren.

 7. kenfen

  Dit geeft maar weer eens aan uit wat voor hout venlokaal is gesneden was dit niet de man die zei het is niet tabee VVV maar Avee VVV nou heeft VVV een beetje geld daar moet dan gelijk van geplukt worden volgens mij wordt déze persoon ook binnen de raad niet erg serieus meer genomen

 8. VenloVVV

  Het moet maar eens afgelopen zijn met het anti VVV gedrag in de gemeente Venlo! Laat eens zien dat VVV belangrijk is en steun dit belangrijke stuk van Venlo!!

 9. bear664

  Vandaag weer een heel stuk in de krant over VenLokaal … blijkt dat ze het met de waarheid daar niet zo nauw nemen en liefhebbers zijn van achterkamertjes politiek …
  Wie neemt zo’n partij nog serieus …

Leave a Reply