VenLokaal start enquête over steun VVV

De politieke partij VenLokaal is een digitale enquête gestart over eventuele financiële steun aan VVV. Hierbij wil de partij de mening van de Venlonaar peilen over gemeentelijke financiele steun aan VVV-Venlo.

In de enquête wordt gevraagd of VVV met gemeenschapsgeld gesteund moet worden. Ook is de vraag of dat dan moet door middel van een lening of een eenmalige bijdrage. Wij willen jullie allen vriendelijk verzoeken om deze enquête in te vullen.

Klik HIER om de enquête in te vullen.

9 Responses

 1. marcel

  Dit lijkt me een tamelijk belangrijke enquete, omdat ze schijnbaar hun keuze laten bepalen door de mening van de achterban. ben van mijn zijde uit echter wel benieuwd hoe betrouwbaar deze enquete is. weet niet of anderen dit probleem ook hebben gehad, maar ik kon vanmiddag niet meedoen. er werd aangegeven dat ik al gestemd had, terwijl dit niet zo was. nu geeft ie aan dat het maximaal aantal reacties voor deze enquete bereikt is.

 2. Ik heb precies hetzelfde probleem gehad vanmorgen. Ik kon hem dus niet invullen. Heb gewacht met publiceren tot dat ik een link had gevonden die wel werkte. Bij mij doet hij het wel maar de betrouwbaarheid is denk ik heeeel ver te zoeken. Ten eerste kunnen superveel mensen kunnen hem niet invullen daarnaast las ik net op onze Facebook pagina dat sommige hem meerdere keren konden invullen. Lekker systeem dus 🙂

  Maar goed wie hem wel in kan vullen, gewoon doen. Het is wel belangrijk dat we ons steeds blijven laten zien.

 3. Meuske

  Heb hem zonder problemen in kunnen vullen met de bijgevoegde link dus probeer het nog eens als het niet lukt. Maar hoe belangrijk is de stem van Venlokaal. Forza VVV

  1. JMJ

   Ik meen dat Venlokaal lid Henk Brauer zelfs Wethouder van o.a. Sport is. Ik heb hem trouwens nog niet gehoord in de kwestie VVV-VENLO. Zou toch wel handig zijn voor een dergelijke wethouder…

   1. sultana

    JMJ: enkele weken geleden heeft Henk Brauer zich hierover uitgelaten op tv voor omroep Venlo

Leave a Reply