Venlonaren is op zoek naar versterkingen

Venlonaren.net een website voor supporters en door supporters. Met de hulp van tekstschrijvers plaatsen wij wekelijks nieuwsberichten, voor- en nabeschouwingen en fotoverslagen voor onze bezoekers. Om de informatie over VVV en haar supporters nog beter aan te kunnen bieden zijn wij op zoek naar enthousiaste schrijvers die nieuwsberichten of columns willen schrijven. Momenteel werken we met 3 tekstschrijvers die de site voorzien van foto’s, nieuws, columns en voor- en nabeschouwingen.

Je bent vrij om te schrijven over bijvoorbeeld: transfers, club voorbereidingen, beleid, voorspellingen, terugblik, kaartverkoop of andere zaken die te maken hebben met VVV of de supporters. Gebruik je creativiteit of schrijf bijvoorbeeld een historisch artikel.

Interesse?
Stuur een mailtje naar info@venlonaren.net en vertel in het kort waarom jij een geschikte tekstschrijver voor ons bent. Geef daarbij ook aan waarover jij wilt gaan schrijven. Nieuwe ideeën zijn meer dan welkom!

Venlonaren voor supporters, door supporters!

8 Responses

 1. Venske

  Was VVV maar op zoek naar versterking. Na vanavond moet het toch duidelijk zijn. Dit middenveld bestaat uit leuke zomeravondvoetballers, maar mist bikkelmentaliteit en aanvallend komen we zwaar tekort. Triest, maar ik hoop dat de ogen eindelijk geopend zijn.

  1. Louis van Gaal

   Het middenveld was vorig jaar al drama en is er zeker niet beter op geworden. Verdedigend zijn we er met een speler uit de 3e divisie van Engeland en een verdediger van de nr 14 van de jl league vorig jaar zwakker op geworden . En doelpunten maken was vorig jaar al het probleem, en met het vertrek van Wildschut, Cullen, Linssen, een Reijmerink die veel blessures heeft en verder een half elftal jeugdspelers die nog niet 1 wedstrijd jl hebben gespeeld…. Tja, dat wordt echt rechter rijtje als er niet 3 of 4 dragende spelers bijkomen….. Misschien weer zeiken maar het is wel zo !!

   1. tulipanes

    een paar uur geleden zei je dit nog:Het is mij wel duidelijk dat kleine bewegelijke spelers veel beter uit de voeten kunnen als grote sterke mannen…. Dus we moeten het hebben van spelers als Otsu, Turk, Wolters, Joppen . Tevens dat de grote jongens zoals Balkesteijn, Promes, Post niet teveel blessures gaan krijgen op het kunstgras…. Als het even gaat meezitten zou het best wel eens een leuk seizoen kunnen worden..

    je spreemt

   2. tulipanes

    he daar hebben we jou ook weer! ik weet niet of je het sarcastisch bedoelde dat vvv kampioen wordt, maar een week geleden zei je zelf nog 20e.

Leave a Reply