VVV-Venlo

Venlonaren.net op zoek naar versterking

Eerder in oktober hebben we een soortgelijk bericht eruit gegooid, maar we zoeken versterking. Een website zoals deze runnen is niet altijd even makkelijk. Dat vergt veel tijd en moeite. Dat hebben we het afgelopen jaar gemerkt, want de Eredivisie is net iets anders dan de Jupiler League. De media aandacht is gewoon simpelweg veel meer.

Er is meer nieuws te melden, de wedstrijden zijn onder de aandacht van de landelijke media. Niet enkele wedstrijden, maar alle wedstrijden liggen onder een vergrootglas. Waar dat eerder nog te bolwerken was met twee of drie mensen, blijkt dat nu niet meer te kunnen. De laatste jaren zijn we toch steeds gegroeid als Venlonaren.net, maar we kunnen op dit moment niet helemaal bereiken wat we willen bereiken, waardoor de kwaliteit soms achteruit kan gaan.

Om dit het lopende seizoen wél goed te kunnen blijven doen, hebben we meer mensen nodig. Daarom zijn we nu echt dringend op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken voor het volgende seizoen in de Eredivisie en te zorgen dat we alle VVV supporters (en voetbal liefhebbers in het algemeen) van het laatste nieuws kunnen blijven voorzien. Wij willen dan graag ook onze redactie versterken.

Voorwaarden
1. Je bent supporter van VVV-Venlo en je bezoekt regelmatig wedstrijden
2. Kennis van social media (Facebook, Twitter, Instagram)
3. Een positief-kritische houding

Wat zoeken we?
We zijn op zoek naar versterkingen op meerdere fronten:
– Schrijvers: artikelen, columns, opiniestukken, tactische stukken voor op de website
– Vormgevers: het designen rondom de website en de social media
– Social media redacteuren: mensen die zich bezig houden met alles dat rondom VVV beweegt op social media
– Website redactie: nalezen en corrigeren van stukken die op de website terecht komen.Verantwoordelijk voor de content op deze website.

Op dit moment maken we foto’s, schrijven we artikels en zorgen we dat op de hoogte zijn van het laatste nieuws van VVV-Venlo. We zijn op zoek naar mensen die kunnen schrijven en op zoek naar mensen die zich graag willen bezig houden met vormgeving. We hebben gemerkt dat het gewoon erg lastig is met een klein team en om de VVV supporter goed te kunnen voorzien van het reilen en zeilen van VVV-Venlo.

We zoeken mensen die bereid zijn om tijd en moeite in Venlonaren te steken, zodat we een nog completer beeld kunnen geven van de Venlose supporterservaring.

Wat kunnen we bieden?
– Een platform om je vaardigheden tentoon te stellen en te ontwikkelen
– Je onderbouwde meningen over zaken rondom VVV kunnen uitdrukken
– Contacten in de voetbalwereld
– Doe je een studie journalistiek, communicatie of iets daaraan verwant, dan staat dit goed op je CV

Sponsors
Het runnen van Venlonaren.net kost veel tijd en moeite. We doen dit allemaal vrijwillig, maar het is niet zo dat we er geen geld aan uit moeten geven. Daardoor zijn we ook op zoek naar sponsors die ons willen helpen een hoge kwaliteit van onze site en social media, te waarborgen.

Denk je dat je ons kunt bijstaan in dit seizoen en daarna? Of is het niet helemaal helder wat er precies gevraagd wordt?Je kunt reageren door een email te sturen naar info@venlonaren.net of naar marclambertsmedia@gmail.com

1 Response

Leave a Reply