Venlonaren is op zoek naar versterkingen

Venlonaren.net is nog steeds op zoek naar versterkingen die samen met ons willen mee helpen om de site dagelijks up-to-date te houden.

Om de kwaliteit van de site te verbeteren zijn wij op zoek naar een aantal versterkingen om zo de VVV-supporters van het dagelijkse nieuws omtrent VVV te voorzien. Tevens zijn wij op zoek naar een fotograaf die graag foto’s maakt bij wedstrijden van VVV.

Heb jij een passie voor VVV? Vind jij het leuk om artikelen te schrijven, plaatsen of nieuwsberichten te zoeken voor Venlonaren.net dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een (hobby) fotograaf die geregeld foto’s maakt bij wedstrijden van VVV en wil jij deze foto’s graag delen met andere supporters? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of vragen? Stuur dan een mail naar info(@)venlonaren.net.

2 Responses

  1. tulipanes

   Daarom zijn ze juist op zoek naar versterkingen! Misschien staan er wel wat oude berichten op, maar voor de rest vind ik de site gewoon van goede kwaliteit. Jij mag het dan wel dramatisch vinden, maar het is geen verplichting om deze site te bezoeken.

   Ik heb respect voor de mensen achter deze site. Beheer maar eens een site waar de helft van de bezoekers klinkklare onzin uitkraamt en er ook nog mensen zijn die (naar mijn inziens) onterechte kritiek hebben.

   ps: was jouw oude gebruikersnaam “kappel”?

Leave a Reply