Venlonaren speler van de maand februari

Het een tijdje geduurd maar vandaag maken we eindelijk de beste speler van de maand februari bekend. Deze week mogen jullie gelijk weer stemmen voor de beste speler van de maand maart.

Er werd de afgelopen maand 170 keer gestemd via onze Facebook-, Twitteraccount en onze website op de beste speler van de maand. Hierbij onze dank voor het stemmen.

WINNAAR

johnatan
Deze maand kozen jullie voor Johnatan Opoku als speler van de maand. De middenvelder begint steeds meer zijn stempel op de wedstrijd te drukken. Zo was de nummer 10 van de Venlonaren zeer belangrijk in de maand februari met 3 doelpunten en 1 assist. Met als hoogtepunt natuurlijk het werelddoelpunt tegen NAC Breda waarbij hij 2 verdedigers en de doelman van NAC in de leuren legde met zijn geniale actie. Opoku is een van de belangrijkste schakels op het middenveld waardoor ook Seuntjens en Vito veel meer tot hun recht komen. De keuze op Johnatan Opoku is dan ook meer dan terecht.

https://www.youtube.com/watch?v=9VlPmzGM8V4

Johnatan, namens Venlonaren van harte gefeliciteerd.

Hierbij willen wij ook de andere spelers bedanken voor de inzet van de afgelopen weken. Iedereen heeft zijn steentje bij kunnen dragen aan het goede spel van VVV. Volgende maand zijn er nieuwe rondes dus ook nieuwe kansen om een bosje bloemen te winnen.

EINDSTAND SPELER VAN DE MAAND FEBRUARI

[table id=107 /]

2 Responses

Leave a Reply