Venlonaren speler van de maand april

De competitie zit erop maar gelukkig is het seizoen nog niet voorbij. Met de Play Offs in het zicht kunnen we het seizoen nog heel mooi afsluiten. Maar eerst moeten we nog terugkijken naar de maand april. Het is weer tijd om de beste speler van de maand te kiezen.

Het was een absolute topmaand voor de Venlonaren. Er werd in totaal 5 competitiewedstrijden gespeel waar het nog spannend was op welke plek VVV-Venlo zou gaan eindigen. De geelzwarten bleven heel rustig onder de druk presteren en kregen het zelfs voor elkaar om de laatste 5 wedstrijden vrij eenvoudig te winnen. Zo begonnen we de maand met een 2-1 overwinning op FC Den Bosch, de week erop was MVV met 1-3 het slachtoffer, de provinciegenoten uit Sittard werden met 4-1 naar huis geschopt, FC Emmen was het even lastig maar uiteindelijk wonnen we deze wedstrijd met 1-0 en Achilles’29 had niets in te brengen en werd met 1-3 verslagen.

Door alles zelf te winnen en doordat de concurrentie allemaal punten lieten liggen werd VVV glansrijk tweede in de competitie. Een prestatie van formaat. We gaan dan ook vol vertrouwen de Play Offs in. Maar nu is het de vraag; Wie mogen wij als beste speler van de maand bekronen? Is het Jerold Promes die na blessureleed weer terug kwam en meteen zijn eerste doelpunt van het seizoen maakte? Is het Evren Korkmaz die de kans kreeg en ijzersterk speelde op de rechtsbackpositie? Of Ralf Seuntjens wederom belangrijk doelpunten maakte en natuurlijk topscoorder van het seizoen werd? Of toch Selman Sevinc die op alle posities goed speelde? Eigenlijk hebben alle spelers en het team recht op deze titel. Maar helaas kunnen we er maar eentje uitlichten. Aan jullie de taak om dit te doen. Wij zijn benieuwd naar het resultaat.

Na elke maand delen we via onze website, Facebook- en Twitteraccount een bericht waarbij alle supporters hun favoriete VVV-speler van de afgelopen maand kunnen kiezen. Het gaat hier om alle spelers die in officiële wedstrijden (competitie-, beker en Play-Off wedstrijden) hebben gespeeld, dus ook reservespelers. De speler met de meeste stemmen wordt bekroond als de speler van de maand.

Iedereen mag 1 keer per maand stemmen. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. Deze week mogen jullie stemmen vanaf vandaag tot en met maandag 20.00 uur.

[poll id=”76″]

10 Responses

 1. Luis Erique

  Ver en veruit de beste van de laatste periode was natuurlijk Opoku. Die heeft zich echt gigantisch ontwikkeld.
  Ik denk dat deze gast de sleutel tot promotie is.

  1. Zeker weten! Opoku is echt een speler die heerst op het middenveld. De maanden februari en maart ook verkozen als beste speler. Zijn meerdere spelers die in aanmerking komen deze maand. Maar de ontwikkeling van Selman is natuurlijk zeer goed. Speelde op verschillende posities en deed het prima.

 2. Goodie

  Opoku begon onzichtbaar, maar is de laatste weken één van de sterkhouders, zo niet DE man voor dit team. Toch gaat mijn stem uit naar Sevinc. Heeft deze maand laten zien nog altijd het naar behoren te doen. Hopelijk blijft hij voorlopig nog ff.

   1. Ben

    Ik ga in de hoek staan…. zonder te weten waarom. Maar ik ken mijn plaats en houd verder “mijn brutale mond”. Even serieus: Ik ben heel blij met dit forum en begrijp heel goed dat en geld, en vrijwilligers een groot probleem is. FORZA VVV!

   2. Hahahaha nee van mij mag je alles zeggen als het netjes blijft ten minste. Ik zie dit ook niet als een aanval maar verwacht dan van mij ook een eerlijk en open antwoord. Je mag best kritiek hebben, daar worden we alleen maar sterker van. Je hoeft ons niet op te hemelen, wij doen alles wat we kunnen met de middelen die we hebben. Er is altijd ruimte voor verbetering en te groeien maar momenteel is het even niet anders.

Leave a Reply