Venlonaren Speler van de maand december

Het is winterstop en na tegen alle tegenstanders gespeeld te hebben in de competitie staan we knap op een tweede plaats in de Jupiler League. We sluiten deze maand zeer positief af met 3 overwinningen op rij en een geweldig doelsaldo van 12 voor en slechts 1tje tegen. Na elke maand kiezen we een beste speler van de maand. En om het zo actueel mogelijk te houden gaan we deze samen met jullie nu kiezen.

De maand begon met een zeer goede overwinning op provinciegenoot Fortuna waar niets van heel werd gelaten. Met 5-0 werden de Fortunezen de kleedkamers ingeblazen. Maar hier hield het voor de Venlonaren niet mee op. Tegen de angstgegner van vorig seizoen werd ook een vrij eenvoudige zege behaald (3-0). En als kers op de taart werd ook middenmotor FC Emmen met 1-4 verslagen. Al met al sportief gezien een geweldige maand. We vragen ons af waar dit naartoe gaat.  Hierdoor wordt de keuze voor de beste speler van de maand lastig. Maar zoals elke maand springen er een aantal spelers er positief bovenuit. Aan jullie de taak om de best presterende speler te kiezen.

Na elke maand delen we via onze website, Facebook- en Twitteraccount een bericht waarbij alle supporters hun favoriete VVV-speler van de afgelopen maand kunnen kiezen. Het gaat hier om alle spelers die in officiële wedstrijden (competitie-, beker en Play-Off wedstrijden) hebben gespeeld, dus ook reservespelers. De speler met de meeste stemmen wordt bekroond als de speler van de maand.

Iedereen mag 1 keer per maand stemmen. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. Deze week mogen jullie stemmen vanaf vandaag tot en met woensdag 20.00 uur. De winnaar maken we na de jaarwisseling bekend zodra de selectie weer gaat trainen.

[poll id=”70″]

2 Responses

  1. Meuske

    Jammer dat we maar 1 speler kunnen kiezen want ik denk dat dit team alle lof verdient voor de eerste helft van dit seizoen. Trots ben ik op deze mannen dat ze zo goed presteren voor onze club met alle perikelen van afgelopen tijd. Forza VVV en wie weet waar dit eindigt!!!

  2. supportertje

    Wens alle spelers van VVV een fijne kerst en een goed nieuwjaar. Bedankt jongens voor een voortreffelijke eerste helft van het seizoen. Ge niet en voor de jonge vaders, maak er een mooie kerst van met je gezin. En knallen in het nieuwe jaar, maar vooral doorgaan op de ingeslagen weg. We zijn trots op jullie.

Leave a Reply