Venlonaren Speler van de maand februari

De competitie vliegt voorbij, het einde is in zicht en de spelers maken zich klaar voor de wedstrijd tegen Jong Ajax. Aan het eind van elke maand mogen jullie kiezen voor de beste speler van de maand. Dit keer mogen jullie kiezen voor de beste speler van februari.

In deze maand speelde VVV-Venlo vijf wedstrijden waarvan bijna allemaal toppers. We begonnen helaas met een nederlaag tegen koploper Sparta Rotterdam. Maar de Venlonaren herpakte zich daarna goed met ruime overwinningen op Go Ahead Eagles, FC Dordrecht, Helmond Sport en met als klapper op de vuurpijl NAC Breda. Ondanks de goede overwinningen lijkt de koppositie voorlopig niet voor ons weggelegd maar de ploeg zal tot het bittere einde strijden voor de tweede plek. Altijd een lastige keuze om een speler te kiezen die zich als beste manifesteerde. Maar zoals elke maand springen er een aantal spelers er positief bovenuit. Aan jullie de taak om de best presterende speler te kiezen.

Na elke maand delen we via onze website, Facebook- en Twitteraccount een bericht waarbij alle supporters hun favoriete VVV-speler van de afgelopen maand kunnen kiezen. Het gaat hier om alle spelers die in officiële wedstrijden (competitie-, beker en Play-Off wedstrijden) hebben gespeeld, dus ook reservespelers. De speler met de meeste stemmen wordt bekroond als de speler van de maand.

Iedereen mag 1 keer per maand stemmen. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. Deze week mogen jullie stemmen vanaf vandaag tot en met zondag 20.00 uur.

[poll id=”72″]

4 Responses

 1. marcel

  wellicht tijd om eens een aantal spelers voor te stellen ipv het hele team. Dit om enige objectiviteit te garanderen. Het momenteel aan kop gaan van jordi deckers lijkt een beetje ‘vreemd’ over de maand februari. Ben zeer tevreden over jordi gezien het gehele seizoen, echter in januari, de wedstrijden nac – telstar – jong ajax, is elk schot op doel raak, en noemenwaardige reddingen kan ik me niet herinneren. laat ik nog de uittrap tegen jong-ajax, waaruit de 1-0 valt gisteren, buiten beschouwing.

 2. marcel

  ik zie dat het alweer te vroeg is om te reageren…… wedstrijden uit de maand maart…….
  desondanks is het voorstel om een aantal spelers te benoemen wellicht een goeie….

  ga maar weer terug naar bed……….

  1. Ben

   Ben het wel met je eens, tussen enkele spelers te laten kiezen. Ook om die spelers te beschermen die helemaal niet in aanmerking komen. Bovendien is Deckers in februari niet bedt geweest. FORZA VVV!

  2. Daar ben ik het niet met je eens. Hoe kan het objectief zijn als niet op iedereen kan stemmen en wij een aantal spelers uit kiezen. Dat betekent dat wij onze mening al hebben gegeven over een aantal spelers. Plus het feit dat dan een aantal spelers die er dicht tegen aan zitten wellicht nooit gekozen kunnen worden. Het is ook nog eens zo dat mensen via twitter en facebook kunnen stemmen en hierdoor niet de uitslag is zoals hij alleen op de site staat.

Leave a Reply