Venlonaren Speler van de maand januari

De winterstop zit er al weer een tijdje op en de eerste maand is alweer bijna voorbij. In de maand januari spelen we geen wedstrijden meer. Hierdoor gaan we weer kiezen voor de beste speler van de maand. De winnaar van de maand december hebben jullie ook nog te goed van ons. Dit zullen we deze week met jullie delen.

De maand januari van het jaar 2016 gaat niet de boeken als een geweldige maand. We begonnen zeer sterk met een 4-0 overwinning op Almere City FC. Maar verloren in een week twee keer met 2-1 van FC Oss en Jong PSV. Zonde aangezien we de jacht op de koppositie hadden geopend. Gelukkig herpakte de mannen van Steijn zich weer met een goede overwinning op FC Volendam. Er waren veel schorsingen en spelerswisselingen. Hierdoor is het deze maand natuurlijk nog lastiger om te kiezen. Maar zoals elke maand springen er een aantal spelers er positief bovenuit. Aan jullie de taak om de best presterende speler te kiezen.

Na elke maand delen we via onze website, Facebook- en Twitteraccount een bericht waarbij alle supporters hun favoriete VVV-speler van de afgelopen maand kunnen kiezen. Het gaat hier om alle spelers die in officiële wedstrijden (competitie-, beker en Play-Off wedstrijden) hebben gespeeld, dus ook reservespelers. De speler met de meeste stemmen wordt bekroond als de speler van de maand.

Iedereen mag 1 keer per maand stemmen. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. Deze week mogen jullie stemmen vanaf vandaag tot en met woensdag 20.00 uur.

[poll id=”71″]

1 Response

  1. kiekoputspelke

    Mijn stem gaat deze keer naar Moreno Rutten !! Natuurlijk is Ralf Seuntjens belangrijk en zelfs onmisbaar met zijn waanzinnige moyenne maar die staat meer dan voldoende in de spotlights. Ik vind dan ook dat onze rechstback de credits verdient….verdedigend zelden de onderliggende partij en in aanvallend opzicht zelfs beslissend !! Niet alleen met voorzetten maar ook doordat hij diep op de helft van de tegenstander druk zet en dan ook vaak de bal verovert of de tegenstander dwingt tot balvaerlies.

    Moreno Rutten dus….

Leave a Reply