Venlonaren speler van de maand maart

Het einde van de competitie nadert, de speelrondes vliegen voorbij en we zijn alweer belandt in de maand april. Hierdoor is het weer tijd om te kiezen voor de beste speler van de maand maart.

Na de absolute topmaand februari waarbij vele toppers eenvoudig werden gewonnen met als hoogtepunt de dik verdiende overwinning op NAC Breda zat VVV in de maand maart een beetje in een dipje. De resultaten en het voetbal viel een beetje tegen. En de blessures stapelde zich op. Zowel tegen Telstar als tegen Jong Ajax konden de Venlonaren geen vuist maken en werden beide wedstrijden met 2-2 gelijkgespeeld. De wedstrijd tegen RKC werd op het nippertje nog gewonnen na een behoorlijke achterstand. De topper tegen FC Eindhoven werd inspiratieloos verloren en hierdoor wordt het slot van de competitie weer spannend. Er is geen ruimte meer om fouten te maken. Het zal nog een bittere strijd worden om plek 2 vast te houden al hebben we alle vertrouwen erin dat dit goed gaat komen.

Na elke maand delen we via onze website, Facebook- en Twitteraccount een bericht waarbij alle supporters hun favoriete VVV-speler van de afgelopen maand kunnen kiezen. Het gaat hier om alle spelers die in officiële wedstrijden (competitie-, beker en Play-Off wedstrijden) hebben gespeeld, dus ook reservespelers. De speler met de meeste stemmen wordt bekroond als de speler van de maand.

Iedereen mag 1 keer per maand stemmen. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. Deze week mogen jullie stemmen vanaf vandaag tot en met zondag 20.00 uur.

[poll id=”74″]

1 Response

  1. Ben

    Ik vraag me af hoe sommige spelers hier zo hoog kunnen eindigen? Wordt er hier fraude gepleegd? Als het systeem inderdaad niet deugt, dan moeten we mee stoppen. FORZA VVV!

Leave a Reply