Venlonaren Speler van de maand november

De maand november is nog niet afgelopen maar VVV speelt deze maand geen wedstrijd meer. Dat betekent dat het weer tijd is om De Venlonaren speler van de maand te kiezen! De maand begon bijzonder slecht voor VVV-Venlo. De nederlaag tegen RKC hakte er goed in bij de spelers en de supporters. Maar gelukkig kunnen we zeggen dat de Venlonaren zich goed hebben herpakt met 2 overwinningen tegen FC Eindhoven en MVV Maastricht. Wederom een lastige keuze deze maand. Maar zoals elke maand springen er een aantal spelers positief bovenuit. Aan jullie de taak om de best presenterende speler te kiezen.

Na elke maand delen we via onze website, Facebook- en Twitteraccount een bericht waarbij alle supporters hun favoriete VVV-speler van de afgelopen maand kunnen kiezen. Het gaat hier om alle spelers die in officiële wedstrijden (competitie-, beker en Play-Off wedstrijden) hebben gespeeld, dus ook reservespelers. De speler met de meeste stemmen wordt bekroond als de speler van de maand.

Iedereen mag 1 keer per maand stemmen. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. Deze week mogen jullie stemmen vanaf vandaag tot en met woensdag 20.00 uur. Komende donderdag maken we de speler van de maand bekend.

[poll id=”69″]

Leave a Reply