Venlonaren Speler van de maand

Venlonaren logo 71x84 Speler van de maand

Wat houdt het in?
Maandelijks gaan we op zoek naar de beste VVV-speler van de maand. Na elke maand delen we via onze website (poll), Facebook- en Twitteraccount een bericht waarbij alle supporters hun favoriete VVV-speler van de afgelopen maand kunnen kiezen. Het gaat hier om alle spelers die in officiële wedstrijden (competitie-, beker en Play-Off wedstrijden) hebben gespeeld, dus ook reservespelers. De speler met de meeste stemmen wordt bekroond als de speler van de maand.

Iedereen mag 1 keer per maand stemmen. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Speler van de maand augustus 2015

Leaaaaa
Jullie hebben in de maand augustus gekozen voor Leandro Resida als speler van de maand! Lea werd afgelopen na een goede proefperiode aangetrokken als onze nieuwe rechtsbuiten. Gelijk in de eerste oefenwedstrijden liet Resida zich gelden met een aantal doelpunten. Ook in de competitie liet Resida zien dat hij van onschatbare waarde is voor dit VVV. Hij scoorde direct tegen Almere City FC en versierde een penalty. In de andere wedstrijden liet hij veel dreiging zien. Hij is een echte teamplayer waar altijd veel dreiging vanaf komt.

Speler van de maand september 2015

vsepve
Jullie hebben in de maand september gekozen voor Vito van Crooij als speler van de maand! De aanvaller miste door een blessure de start van de competitie en raakte ook nog zijn plekje kwijt. Met een aantal belangrijke doelpunten, waaronder de wedstrijd tegen Volendam, GAE, AZ en Helmond Sport knokte Vito zich knap terug! De jonge Venlonaar is zeer belangrijk de laatste weken.

Speler van de maand oktober 2015

vc
Jullie hebben in de maand oktober gekozen voor Jordy Deckers als speler van de maand! Onze doelman die de lastige taak kreeg om Niki Mäenpää op te volgen doet het erg goed bij de Venlonaren. Ook al had de ploeg een lastige start met een gelijkspel tegen Almere en een verlies tegen Oss. Jordy bleef zijn mannetje staan en had een aantal waanzinnig goede reddingen in petto. Ook afgelopen maand waar hij maar in 4 wedstrijden 2 doelpunten tegen kreeg. Daarnaast hield de doelman 3 keer de nul.

Speler van de maand november 2015

vitonov
Jullie hebben in de maand november wederom gekozen voor Vito van Crooij als speler van de maand! Dat Vito enorm goed bezig is weten we allemaal. De aanvaller is dit seizoen al goed voor 7 doelpunten en 4 assists en dit kunnen er alleen maar meer worden. In de maand november was de Venlonaar ook weer van grote waarde. Tegen FC Eindhoven had de aanvaller een assist op het eigen doelpunt en tegen MVV was de Venlonaar goed voor 2 doelpunten en een assist. Hierdoor kozen jullie de jonge aanvaller terecht voor de tweede keer dit seizoen als speler van de maand. Wij hopen natuurlijk dat Vito verder blijft groeien. En wie weet waar dit seizoen gaat eindigen.