Venlonaren speler van de maanden december en januari

Afgelopen week mochten jullie voor de zesde keer dit seizoen kiezen voor de beste speler van de maand. Er werd de afgelopen maand 135 keer gestemd via onze Facebook-, Twitteraccount en onze website op de beste speler van de maand. Hierbij onze dank voor het stemmen.

Afgelopen december mochten jullie ook stemmen voor de speler van de maand. Door de winterstop en het drukke programma maken we vandaag ook de speler van de maand december bekend.

WINNAAR DECEMBER

vito
Voor de derde keer dit seizoen kiezen jullie voor onze groeibriljant Vito als speler van de maand. Vorig seizoen werd er nog zeer kritisch gekeken naar de jonge Venlonaar. Sommige vergaten dat Vito toen pas 18 jaar was. We moeten daarom een groot compliment geven aan trainer Maurice Steijn die het zag zitten in Vito en hem alle vertrouwen gaf. Voor de winterstop was Vito de absolute smaakmaker van de Jupiler League met assists, goals maar vooral met goed voetbal. Afgelopen maand was de linksbuiten een tijdje geblesseerd maar hij komt precies op tijd terug. De komende weken zijn waarschijnlijk de meest belangrijke in de strijd om het kampioenschap.

Vito, namens Venlonaren van harte gefeliciteerd.
[table id=106 /]

WINNAAR JANUARI

ralf
“The Seun of God” wordt Ralf ook wel genoemd en deze status maakt de spits helemaal waar. De goalgetter scoorde de eerste seizoenshelft 16 doelpunten waardoor hij als medetopscorer de winterstop inging. Maar ook na de winterstop blijft The Seun er op los scoren. De teller staat nu al op 21 doelpunten na 22 wedstrijden. Als de spits zo doorgaat, dan verbreekt hij het record van Maurice Graef. (29 doelpunten in één seizoen)

Ralf, namens Venlonaren van harte gefeliciteerd.
[table id=105 /]

Hierbij willen wij ook de andere spelers bedanken voor de inzet van de afgelopen weken. Iedereen heeft zijn steentje bij kunnen dragen aan het goede spel van VVV. Volgende maand zijn er nieuwe rondes dus ook nieuwe kansen om een bosje bloemen te winnen.

Leave a Reply