Venlonaren speler van de week/maand

Venlonaren logo 71x84 Venlonaren speler van de week/maand

Wat houdt het in?
Vanaf dit seizoen gaat Venlonaren iets nieuws doen. We gaan wekelijks samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. Dit zal gebeuren door middel van een poll op de website en door reacties op de Facebook en Twitter pagina. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. Je mag elke week op 1 speler stemmen.

De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers één stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. Hier zullen wij een nieuwsbericht over schrijven en deze delen via onze website, Facebook- en Twitteraccount. Je kunt elke week vanaf maandag tot elke donderdagavond 20.00 uur stemmen op jouw favoriet of beste speler van de week.

DE BOS BLOEMEN WORDEN MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

NR1 BLOEMENGIGANT!
DE GOEDKOOPSTE BLOEMEN
365 DAGEN PER JAAR DESIGNER OUTLET ROERMOND

40 FRISSE ROZEN VOOR €10,-

ALTIJD DE ALLER GOEDKOOPSTE PRIJS!!!

Wie is volgens jullie de beste speler van de week?

Venlonaren speler van de week 1

Gijzje
Dyon Gijzen is door jullie gekozen als de beste speler van week 1. Hij speelde een hele goede wedstrijd tegen Jong FC Twente. En werd matchwinnaar met het scoren van de enige goal.

Venlonaren speler van de week 2

Niki
Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van week 2. Niki speelt altijd goed en is super belangrijk voor VVV. Hij was in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch beslissend door een penalty te stoppen van Barry Maguire. Verder speelde hij een erg goede wedstrijd. Helaas kon hij niet veel doen tegen de 2 tegendoelpunten van Ceria.

Venlonaren speler van de week 3

Niki
Niki Mäenpää is wederom door jullie gekozen als Venlonaren beste speler van de week. Met 54 van de 153 stemmen won hij ruim. Vorige werd Niki ook al gekozen, hierdoor wint hij de speler van week titel 2 weken achter elkaar. Niki speelde tegen De Graafschap zoals eigenlijk altijd een geweldige wedstrijd. Nadat VVV teruggedrongen werd door De Graafschap was hij het die de punten voor VVV redde. Het is te hopen dat hij dit seizoen bij ons blijft

Venlonaren speler van de week 4

Kloet
Aziz Khalouta is door jullie gekozen als de beste speler van de week 4. Aziz pakte voor de tweede week op rij, 3 belangrijke punten voor VVV-Venlo. Vorige week scoorde hij de 1-0 tegen De Graafschap en tegen FC Oss scoorde hij in de allerlaatste minuut de 2-3 waardoor Aziz wederom de matchwinnaar werd. Hij wordt hierdoor door jullie beloont. Sinds Aziz in de spits staat lijkt het team veel beter te spelen. En hopelijk blijft het niet bij 2 doelpunten.

Venlonaren speler van de week 5

Postje
Danny Post is door jullie gekozen als de beste speler van de week 5. De nieuwe aanvoerder van VVV-Venlo had even zijn tijd nodig na een langdurige slepende blessure. Nu is hij weer helemaal terug. Hij was volgens jullie de beste man op het veld tegen FC Emmen. De wedstrijd was een nachtmerrie voor alle supporters en de club VVV. Maar Danny sleepte het team mee en speelde een goede pot voetbal. Met 9 man was VVV niet veel zwakker dan FC Emmen. Danny bekroonde zijn goede spel met een doelpunt en laat zien dat hij de juiste man is als aanvoerder van het team.

Venlonaren speler van de maand augustus

tryingpng
Niki Mäenpää is door jullie gekozen als speler van de maand augustus. Niki werd in week 2 & 3 de speler van de week door zijn goede optredens. Hij stopte een penalty tegen FC Den Bosch en was de redder in nood tegen De Graafschap. Zonder Niki hadden we die wedstrijd niet gewonnen. Ondanks zijn rode kaart tegen FC Emmen heeft een grote meerderheid gekozen voor onze nummer 1 keeper. Hij is dan ook meer dan de terechte winnaar van de speler van de maand award.

Venlonaren speler van de week 6

wintje
Danny Wintjens
 is door jullie gekozen als de beste speler van de week 6 (tegen MVV). In het verleden werd er heel erg getwijfeld aan Danny Wintjens of hij wel goed genoeg was voor VVV-Venlo. Nadat Niki Mäenpää een rode kaart pakte stond Danny er vanaf minuut klaar. Met geweldige reddingen hielp hij VVV vorige week tegen MVV aan een punt.

Venlonaren speler van de week 7

platje2
Melvin Platje is door jullie gekozen als de beste speler van de week 7 (tegen Almere City FC). Melvin kwam na de sluiting van de transfermarkt als een verrassing naar VVV. Hij werd gehaald als echte goalgetter en als opvolger van Uche Nwofor. In de wedstrijd tegen MVV moest Melvin nog even wennen. Maar tijdens zijn eerste thuiswedstrijd tegen Almere City FC liet hij meteen zien waarvoor hij is gehaald. Hij scoorde 2 doelpunten en was heel belangrijk voor het team. Door zijn 2 doelpunten won VVV de wedstrijd met 3-2.

Venlonaren speler van de week 8

Niki
Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week 8. (KNVB Bekerwedstrijd FC Eindhoven). Niki is geen onbekende bij de Venlonaren speler van de week. Hij wint nu namelijk al voor de 3de keer in korte tijd de Venlonaren speler van de week titel. Ook was hij Nr 1. Bloemgigant speler van de maand Augustus. Je kunt stellen dat Niki dus hartstikke belangrijk is voor ons elftal. Ook afgelopen dinsdag liet hij na 2 wedstrijd afwezigheid weer zien hoe goed hij eigenlijk wel niet is. Als Niki er niet was geweest hadden we deze wedstrijd waarschijnlijk gewonnen en waren we uitgeschakeld voor de beker. Hier willen we hem toch voor bedanken!

Venlonaren speler van de week 9

buwalda2
Robin Buwalda is door jullie gekozen als de beste speler van de week 9 (Jupiler League tegen FC Eindhoven). Sinds zijn komst is hij een vaste waarde in het team van Maurice Steijn. Hij laat wekelijks zien waarom hij is gehaald. Sinds zijn komst is Robin elke week in de top 3 geëindigd bij de Venlonaren speler van de week. Robin kan een hele grote speler worden en hierdoor jammer voor VVV-Venlo dat hij maar voor éen seizoen is gehuurd van ADO Den Haag. Hij speelde in de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven zoals elke wedstrijd, goed en scherp zoals een verdediger hoort te verdedigen. We zijn trots dat hij een speler is van VVV-Venlo.

Venlonaren speler van de maand september

danielbuwalda
Robin Buwalda is door jullie gekozen als speler van de maand september. Robin werd in week 9 de speler van de week. Maar vanaf minuut 1 dat Robin bij onze club voetbalt hoort hij bij de beste van het veld. Robin speelt goed en hopelijk trekt hij deze lijn door. Maurice Steijn heeft het goed gezien wat betreft Robin Buwalda, hij verdiend natuurlijk ook de credits om hem over te halen om bij VVV te komen voetballen. Ook al waren de verschillen klein hij is meer dan de terechte winnaar van de speler van de maand award.

Venlonaren speler van de week 10

Vito
Vito van Crooy is door jullie gekozen als de beste speler van de week 10. Vito van Crooy viel goed in de KNVB Bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven kon dit helaas geen vervolg geven in de JL tegen FC Eindhoven. Maar in de wedstrijd tegen Helmond Sport begon Vito verrassend in de basis opstelling. Het was opzicht niet bijzonder dat hij in de basis stond maar als nummer 10 positie hadden we Vito nog niet zien spelen. De 18-jarige Venlonaar speelde een geweldige eerste helft, bracht balans op het middenveld en bracht de spitsen in stelling. Iets waar Maurice Steijn al vanaf dag 1 naar op zoek is. De tweede helft speelde Vito net als de rest van het team een mindere tweede helft maar dat is niet erg. Hij is nog maar 18 jaar maar wat een groot talent heeft hij! Hopelijk ontwikkeld hij zich verder en kan hij nog belangrijker worden voor het team.

Venlonaren speler van de week 11

Niki
Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week 11. Het is alweer de 4de keer dat Niki verkozen wordt als speler van de week. Ook werd hij in de maand augustus speler van de maand. Afgelopen week speelde VVV tegen Sparta en Niki was wederom zeer belangrijk voor het team. Sparta stormde de eerste 10 minuten op Venlose doel. Niki onderscheidde zich door een aantal knappe reddingen te maken. Bij het tegendoelpunt kon hij niets meer uitrichten. Een foutloze pot voetbal voor de Finse keeper.

Venlonaren speler van de week 12

Nelus
Niels Fleuren is door jullie gekozen als de beste speler van week 12. Het was een matige wedstrijd tegen RKC Waalwijk maar toch hebben jullie gekozen voor 2 uitblinkers. Niels Fleuren en Niki Mäenpää. Tussen de nummers 1 & 2 zit maar een stem verschil. Niels is de gelukkig winnaar geworden. Het is voor Niels de eerste keer dat hij wordt gekozen als Venlonaren speler van de week. Hij was er al een aantal keer heel dichtbij maar nu is het eindelijk zover. Afgelopen week speelde VVV tegen RKC en Niels was zeer aanwezig. Hij verdedigde goed en maakte een aantal rushes naar voor waar een aantal goede voorzetten uitkwamen. Niels wordt beloond voor zijn goede spel

Venlonaren speler van de week 13

Vito
Vito van Crooy is door jullie gekozen als de beste speler van de week 13. Voor Vito is het een geweldige maand gebleken. Hij begon tegen Helmond Sport verrassend in de basis op de nummer 10 positie. Na deze wedstrijd is Vito een zekerheid op het middenveld. Ook al had hij een klein dipje tegen Sparta en RKC, hij heeft het fantastisch gedaan. Afgelopen KNVB-Bekerwedstrijd tegen MVV bekroonde hij zijn goede spel met zijn eerste doelpunt in het shirt van VVV-Venlo. Hij was de beste man op het veld tegen MVV en is hierdoor de terechte winnaar.

Venlonaren speler van de maand oktober

vitoospelermaandnov
Vito van Crooy is door jullie gekozen als speler van de maand oktober. Robin werd in week 9 de speler van de week. Vito werd in de wedstrijd tegen Helmond Sport gekozen als de speler van de week toen hij verrassend in de basis begon op de nummer 10 positie. Een succes volgens trainer Maurice Steijn, want hierna was de jonge Vito niet meer uit de basis te denken. Na een klein dipje werd Vito zelfs nog een keer gekozen als de speler van de week in de KNVB Bekerwedstrijd tegen MVV. Hij bekroonde zijn goede spel met zijn eerste doelpunt in het shirt van VVV-Venlo. Hij was de beste man op het veld tegen MVV.

Venlonaren speler van de week 14

platje2
Melvin Platje is door jullie gekozen als de beste speler van de week 14. Afgelopen maandag speelde VVV-Venlo tegen Jong PSV. Na een sterke eerste helft onderscheidde Melvin Platje zich door een belangrijk doelpunt te maken. Met een puntertje maakte hij een echte spitsen doelpuntje. Helaas was dit niet genoeg om de 3 punten binnen te slepen maar wel lekker voor Melvin om weer zijn doelpunten aantal te verhogen. Wij zijn heel blij met Melvin en hopen dat hij langer bij de club blijft maar dit is iets voor later.

Venlonaren speler van de week 15

Guusje
Guus Joppen is door jullie gekozen als de beste speler van de week 15. VVV-Venlo speelde alweer 2 weken geleden tegen NEC Nijmegen maar door een interland break hebben we nu pas een winnaar! Zoals gezegd de wedstrijd was niet super maar VVV lukte het om bijna een gelijkspel uit de wedstrijd te slepen. Helaas verloor VVV de wedstrijd in de 86ste minuut. Guus Joppen onderscheidde zich door een goede goal te maken. Hij kopte na een vrije trap van Melvin Platje de bal in het netje. Guus heeft na zijn slepende blessure nog niet zijn juiste vorm gevonden. Het komt wel goed met Guus, hij was vorig seizoen een van de sterkhouders en het is een kwestie van tijd dat hij op zijn oude niveau terugkeert.

Venlonaren speler van de week 16

Wolterkroes
Randy Wolters is door jullie gekozen als de beste speler van de week 16. Randy had een moeilijke periode en verkeerde niet in topvorm zoals vorig seizoen. Maar was wel al belangrijk met een aantal assists. Tegen Volendam schoot Randy alle frustratie van zich af. In pakweg 15 minuten schoot hij 3 keer raak en werd hij de hattrick hero van de wedstrijd. Het is daarom ook niet gek dat hij de meeste stemmen heeft gekregen! Randy ga zo door en hopelijk schiet je er vanavond weer eentje in.

Venlonaren speler van de week 17

Niki
Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week 17. Een zeer terechte beslissing al was Aziz Khalouta de matchwinnaar. Niki hield VVV op de been door een aantal katachtige reddingen te maken. Ook al was Telstar niet echt een gevaarlijke tegenstander ze kregen toch een aantal grote kansen om de score te openen. In de eerste en in de tweede helft zorgde de Finse doelman er persoonlijk voor dat het 0-0 bleef, waardoor Khalouta alsnog de 3 punten voor VVV binnen kon slepen. Niki is dit seizoen een van de meest geliefde en beste spelers van de selectie en dat zien we ook terug in de Speler van de week en de Speler van de Maand. Niki is het meest gekozen van alle spelers tot nu toe. Laten we hopen dat Niki langer bij ons blijft en zijn contract verlengd.

Venlonaren speler van de maand november

randywoltersnovember
Randy Wolters is door jullie gekozen als speler van de maand november. Randy heeft een zware periode achter de rug waarbij het even allemaal niet zo lukte als vorig seizoen. Toch was hij elke wedstrijd van grote waarde door zijn assists en voorzetten te geven. In de wedstrijd tegen FC Volendam waar de supporters weinig hoop hadden in een goede afloop was het de rappe buitenspeler die ervoor zorgde dat VVV-Venlo binnen een kwartier op voorsprong kwam. Tot dusver had Randy nog geen een doelpunt gemaakt en nu een loepzuivere hattrick. Tijdens het juichen zag je hoe blij hij was en hoe hoog het zat bij hem. Na deze wedstrijd zie je dat Randy los is.

Venlonaren speler van de week 18

Nelus
Niels Fleuren is door jullie gekozen als de beste speler van week 18. Het was een slechte wedstrijd tegen Jong Ajax. Er waren weinig uitblinkers deze wedstrijd. Het verschil was klein tussen Niels Fleuren en Jerold Promes. Maar jullie kozen toch voor onze vaste linksback Niels Fleuren. Niels is voor de 2de keer gekozen als de speler van de week.

Venlonaren speler van de week 19

prom
Jerold Promes is door jullie gekozen als de beste speler van de week 19. Jerold begon dit seizoen wisselvallig met een aantal onnodige rode kaarten. Hij werd zelfs disciplinair geschorst door VVV-Venlo en het zag er allemaal niet zo florisant uit voor de centrale verdediger van VVV-Venlo. Maar na zijn schorsing heeft Jerold zich weer helemaal terug geknokt in de ploeg. Hij is een van de vaste waardes in het team van Maurice Steijn en speelt al weken goede wedstrijden. De supporters waarderen zijn groei en wekelijks spel bij de Venlonaren. Ook tegen Roda JC was Jerold de rots in de branding samen met Robin Buwalda. De twee gaven bijna niets weg en stonden een goede partij te verdedigen. Wij hopen dat Jerold deze goede lijn doorzet.

Venlonaren speler van de week 20

Geen speler!

Venlonaren speler van de week 21

Postje
Danny Post is door jullie gekozen als de beste speler van de week 21. Danny speelde een goede wedstrijd tegen Bekerwinnaar PEC Zwolle. Hij heerste op het middenveld, hij was zowel verdedigend als aanvallend op de juiste posities en vocht voor wat hij waard was. Danny heeft een lastige liesblessure gehad en heeft het niet altijd makkelijk gehad. Hopelijk is dit zijn ommekeer en gaat hij onze mooie club helpen om een Play Off plaats veilig te stellen.

Venlonaren speler van de week 22

Niki
Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week 22. Niki is dit seizoen een van de meest geliefde en beste spelers van de selectie en dat zien we ook terug in de Speler van de week en de Speler van de Maand. Niki is het meest gekozen van alle spelers tot nu toe. Zoals eigenlijk elke wedstrijd is Niki de rots in de branding. Ook deze wedstrijd had hij een aantal fantastische reddingen waardoor Fortuna niet tot scoren kwam. Wij hopen echt dat Niki tot eind van het seizoen blijft!

Venlonaren speler van de maand december

Spelervandemaanddec
Niki Mäenpää is door jullie gekozen als speler van de maand december. Niki werd in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard gekozen als speler van de week. Niki zit altijd wel in de top 5 van de speler van de week en is ook de meeste gekozen speler van dit seizoen. Hij werd ook al eens speler van de maand. Niki is echt een hele belangrijke speler voor VVV, elke wedstrijd maakt hij fantastische reddingen en houdt hij de Venlonaren op de been. Hij heeft al een hoop punten gered. Helaas heeft Niki nog maar een contract voor éen half seizoen en moeten we waarschijnlijk afscheid gaan nemen van de Finse doelman. Wij hopen alsnog op een wonder en dat hij zijn contract gaat verlengen.

Venlonaren speler van de week 23

Medyverlept
Medy Elito is door jullie gekozen als de beste speler van de week 23. De Engelsman kwam deze zomer onverwacht naar Venlo toe. Medy was een vrij onbekende speler maar door VVV uitvoerig gescout in de League Two van Engeland. Medy had in het begin vooral moeite met het aanpassen aan het Nederlands voetbal. Maar de laatste weken begint hij steeds beter te voetballen en op de deur te kloppen van Maurice Steijn. Zo viel hij al meerdere malen goed in, ook tegen Jong FC Twente mocht Medy na rust invallen. Door zijn komst begon VVV-Venlo veel beter te spelen en wonnen we de wedstrijd door een geweldige voorzet van Medy. We hopen dat Medy deze lijn door trekt, we kunnen nog veel plezier van hem hebben.

Venlonaren speler van de week 24

Nijholtkaart
Gianluca Nijholt is door jullie gekozen als de beste speler van de week 24. Na de winterstop stond in een keer Gianluca Nijholt op het trainingsveld. Na een avontuur in Rusland zocht de Utrechter een club dichterbij. Na een succesvolle stage werd Gianluca uiteindelijk gecontracteerd door VVV. Supporters hadden twijfel of hij wel de versterking is die we nodig hebben. Na de wedstrijd tegen MVV zijn de supporters wel overtuigd! Na twee fantastische doelpunten en het uitzetten van de lijnen binnen het veld kunnen we stellen dat deze speler gemist werd binnen de selectie. Een geweldig debuut voor Gianluca en gelijk na zijn eerste wedstrijd Man of the Match. Met ruim 101 stemmen van de 129 kunnen we wel stellen dat de Utrechter de verdiende winnaar is.

Venlonaren speler van de week 25

Postje
Danny Post is door jullie gekozen als de beste speler van de week 25. Door zijn inzet en passie die Danny wekelijks toont hebben de supporters voor Danny gekozen deze week. Hij wordt enorm gewaardeerd onder de supporters. Danny wordt de kilometervreter genoemd door de supporters en speelt de laatste tijd weer als vanouds. De Amsterdammer heeft een lange en lastige periode gehad door zijn slepende blessure maar begint steeds beter in vorm te komen. Wij hopen natuurlijk dat hij samen met de rest van de selectie deze mooie lijn doortrekt want dan kunnen er nog mooie dingen gebeuren dit seizoen.

Venlonaren speler van de maand januari

DannyPostspelervandemaand
Danny Post is door jullie gekozen als speler van de maand januari! Danny werd in de wedstrijd tegen FC Emmen gekozen als speler van de week. De aanvoerder onder Maurice Steijn had een moeilijk begin na een vervelende en slepende blessure. De Amsterdammer heeft een lastige periode achter de rug maar komt steeds beter in vorm te komen en bewijst een goede aanvoerder te zijn. Zowel wij als de supporters hebben enorme waardering voor de middenvelder en hopen natuurlijk dat hij nog lang bij onze club blijft.

Venlonaren speler van de week 26

Postje
Danny Post is wederom door jullie gekozen als de beste speler van de week. Drie op een rij voor onze aanvoerder! Hij was de beste speler tegen FC Emmen, werd speler van de maand januari en nu ook weer de beste speler tegen FC Oss. Een geweldige reeks en het laat meteen zien dat Danny een belangrijke speler is van VVV-Venlo. Sinds de komst van Gianluca Nijholt en Ramon Voorn komt onze aanvoerder ook steeds meer tot zijn recht en laat hij zien waarom VVV-Venlo hem vorig seizoen gehaald heeft en natuurlijk dat hij is gekozen als aanvoerder.

Venlonaren speler van de week 27

platje2
Melvin Platje is door jullie gekozen als de beste speler van de week 27. De goalgetter van VVV-Venlo speelt een goed seizoen en is belangrijk voor het elftal. Ook al heeft hij ook een lange tijd niet gescoord voor VVV. De spits begint zich steeds meer thuis te voelen in het elftal van Steijn. Met zijn passie en strijd werkt hij hard om elke wedstrijd te winnen en natuurlijk te scoren. Ook tegen Almere City FC was Melvin weer belangrijk, hij gaf namelijk de beslissende assist op Vito van Crooij, die hieruit de 0-1 maakte. Wij hopen natuurlijk dat Melvin zijn contract verlengd bij VVV-Venlo!

Venlonaren speler van de week 28

Vito
Vito van Crooy is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen De Graafschap. De jonge middenvelder heeft een wisselend seizoen. Hij begon namelijk dit seizoen op de bank en moest het doen met een aantal invalbeurten. Tegen Helmond Sport stond hij uit het niets in de basis op het middenveld en werd de spelverdeler van VVV. Dit deed hij voortreffelijk en werd zelfs gekozen als speler van de maand. Hierna viel de jonge Venlonaar een beetje terug. En raakte zelfs zijn basisplaats kwijt door de komst van Gianluca Nijholt. In de wedstrijd tegen FC Oss viel Vito goed in en door de blessure van Randy Wolters stond Vito weer in de basis. Dit deed hij voortreffelijk! Onbevangen en hard werkend met goede acties en zijn snelheid zorgde Vito voor veel gevaar. Een groeibriljant en kan voor in de toekomst een hele belangrijke speler worden voor VVV-Venlo.

Venlonaren speler van de week 29

prom
Jerold Promes is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen Roda JC. Ook al speelde VVV-Venlo geen geweldige wedstrijd de ploeg kan altijd bouwen op het centrale duo Buwalda en Promes. Jerold is een routinier en een geweldige speler voor VVV-Venlo en precies de speler die we nodig hebben achterin. De centrale verdediger had een moeilijke start van het seizoen met 2 rode kaarten. Maar hij herpakte zich geweldig en is al een aantal keren gekozen als de speler van de week. Wij hopen dat Jerold   nog lang bij onze club blijft. Hij is de terechte winnaar van de speler van de week.

Venlonaren speler van de week 30

Geen speler!

Venlonaren speler van de maand februari

Dannypostspelervandemaandfeb

Jullie hebben in de maand februari wederom gekozen voor Danny Post als speler van de maand! Voor het eerst in het bestaan van de speler van de maand van Venlonaren is er een speler die twee keer achter elkaar heeft gewonnen. Danny Post mag deze eer op zijn naam zetten. Danny, speelt goed en is zichtbaar happy op het versterkte middenveld met Ramon Voorn en Gianluca Nijholt. Het loopvermogen, passie en strijd die Danny telkens op het veld laat zien is bewonderenswaardig en iets wat de supporters enorm waarderen! Een belangrijke schakel dus in het team van Maurice Steijn en zoals eerder gezegd een goede aanvoerder die hopelijk nog lang bij VVV-Venlo blijft.

Het is dubbel feest in huize Post! Wij willen hierbij ook Danny en zijn Chanel feliciteren met hun aanstaande ouderschap. Danny en Chanel verwachten binnenkort hun eerste kindje!

Venlonaren speler van de week 31

platje2
Melvin Platje is door jullie gekozen als de beste speler van de week tegen SC Telstar. Een terechte beslissing als jullie het ons vragen. Melvin begon tegen SC Telstar fris en gretig. Hij wilde perse dat zo belangrijk doelpunt maken, en dat is iets wat soms ontbreekt aan ons elftal. In de eerste helft was hij al dichtbij door een bal die via de onderkant van de lat eruit sprong. In de tweede helft kwam dan eindelijk zijn doelpunt, maar ook bij het tweede doelpunt was Melvin Platje weer van grote waarde. Hij gaf namelijk ook de assist op Aziz Khalouta waardoor het 0-2 werd. Wij hopen natuurlijk dat Melvin deze lijn doorzet en in de dubbele cijfers terecht komt met het aantal doelpunten. Ook hopen wij dat Melvin zijn contract bij VVV-Venlo verlengd. Aan eind van deze maand weten we hier meer over.

Venlonaren speler van de week 32

Niki
Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week tegen Jong Ajax. Een lastige wedstrijd was het tegen Jong Ajax. De Venlonaren hadden voetballend niets in te brengen en kregen een lesje tikken van Jong Ajax. Alleen wisten de Amsterdammers niet te scoren en dat deed VVV-Venlo wel waardoor de 3 punten in De Koel bleven. Dat er niet werd gescoord door de Ajacieden lag vooral aan onze keeper. Niki is de rots in de branding als het voetballend niet loopt. Elke wedstrijd heeft hij weer een aantal katachtige super reddingen. De Finse keeper heeft ons dit seizoen al vaker gered. Er is nog een kleine hoop dat hij bij VVV-Venlo blijft maar de kans is groot dat Niki gaat vertrekken na dit seizoen.

Venlonaren speler van de week 33

platje2
Melvin Platje is door jullie gekozen als de beste speler van de week tegen FC Den Bosch. Zoals gezegd VVV-Venlo speelde echt als een team en daarom was het erg moeilijk om iemand te kiezen die er boven uit stak. Maar Melvin Platje verdiend deze credits. Hij maakte in de wedstrijd tegen Den Bosch alweer zijn 10de en 11de competitiedoelpunt voor VVV-Venlo. De goalgetter van VVV-Venlo speelt de laatste tijd heel erg goed en pikt zijn doelpunten mee. De eerste goal was een echte beauty! Een mooi lob over de keeper heen de volstrekt kansloos was.

Venlonaren speler van de week 34

platje2
Melvin Platje is door jullie gekozen als de beste speler van de week tegen Fortuna Sittard. Het is alweer de derde keer deze maand dat Melvin is gekozen als de speler van de week. Heel knap voor de goalgetter maar een zeer begrijpelijke keuze. De spits maakte in alle wedstrijden in de maand maart een doelpunt en zijn totaal komt op 5 doelpunten te staan in 4 wedstrijden. Melvin is lekker bezig en zeer belangrijk voor het team. Hij maakt niet alleen doelpunten, hij is ook vaak betrokken bij de doelpunten en geeft veel assists aan de andere spits Aziz Khalouta.

Venlonaren speler van de maand maart

maartmelvinplatje

 

Jullie hebben in de maand maart gekozen voor Melvin Platje als speler van de maand! Melvin Platje werd deze maand 3 keer gekozen als speler van de week. En terecht in de 4 wedstrijden die VVV speelde scoorde Melvin alle wedstrijden, zijn totaal kwam dan in de maand maart dan ook op 5 doelpunten. Zelfs als het voetballend niet loopt is Melvin Platje er die het verschil kan maken. De klik voorin met Aziz Khalouta is erg goed en ze gunnen elkaar dan ook doelpunten. Het begint erop te lijken dat Melvin Platje zijn doelstelling vooraf het seizoen 15 doelpunten wel gaat halen. We hopen natuurlijk dat Melvin door blijft gaan met scoren en er nog iets moois gaat gebeuren dit seizoen.

Venlonaren speler van de week 35

Jong PSV / geen speler

Venlonaren speler van de week 36

Niki
Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week tegen RKC Waalwijk. Een slechte wedstrijd van VVV-Venlo tegen RKC Waalwijk. Toch konden jullie een uitblinker vinden. Het werd dit keer onze Finse keeper die ons waarschijnlijk aan het einde van het seizoen gaat verlaten. Hij wist door een aantal goede katachtige reddingen de 0 te houden. Hierdoor pakte Niki weer een belangrijk punt voor VVV.

Venlonaren speler van de week 37

Vito
Vito van Crooy is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen FC Eindhoven. De jonge aanvaller speelde een fantastische wedstrijd tegen de nummer 2 van de Jupiler League. Vito was vanaf minuut 1 scherp, ging alle duels fel aan en deed er alles aan om te winnen. Hij beloonde zichzelf door een knappe doelpunt te scoren uit een geweldige aanval van VVV. Vito heeft de laatste tijd wat kritiek gehad vanwege een mindere periode in zijn carriere. We moeten allemaal niet vergeten dat Vito nog heel jong is en talenten vaak een dip krijgen na een goede periode. De jonge Venlonaar heeft zich goed herpakt door zijn voeten te laten spreken.

Venlonaren speler van de week 38

Helmond Sport/ geen speler

Venlonaren speler van de week 39

prom
Jerold Promes is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Jerold is een van de spelers die zich waarschijnlijk dit seizoen het meest ontwikkeld heeft. Na zijn rode kaarten en schorsingen heeft Jerold echt sprongen gemaakt! Super knap vooral als je bedenkt dat Jerold een van de oudste spelers van de selectie is. De centrale verdediger is zo belangrijk voor dit VVV en pikt zo nu en dan zijn goaltje mee. En wat een belangrijke goal maakt hij in de allerlaatste seconde van de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Niet alleen eindigde de wedstrijd in een gelijkspel maar misschien was dit doelpunt wel de redding voor VVV om alsnog de Play offs te halen!

Venlonaren speler van de week 40

prom
Jerold Promes is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen FC Volendam. De centrale verdediger begint nu toch echt een publiekslieveling te worden. Jerold speelt erg goed en is gedreven. Wekelijks laat hij zien wat passie en strijd is en heeft enorme sprongen gemaakt. Dit kunnen de supporters enorm waarderen. De centrale verdediger is zo belangrijk voor dit VVV en we hopen dat hij deze lijn door kan trekken in de Play Offs.

Venlonaren speler van de week 41

Wolterkroes
Randy Wolters is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen NEC Nijmegen. De linkervleugel aanvaller speelt al een aantal wedstrijd zeer goed en dit wordt door de supporters enorm gewaardeerd. Wolters had een dipje en werd zelfs een tijdje op de bank gezet maar hij heeft zijn voeten laten spreken en laten zien dat hij onmisbaar is in dit VVV-Venlo. We hopen dat Randy deze lijn door kan trekken in de Play Offs.

Venlonaren speler van de maand april & mei

kleinspelervdma
Jullie hebben in de maanden april & mei gekozen voor Randy Wolters als speler van de maand! De linksbuiten van VVV-Venlo werd in de laatste wedstrijd tegen NEC Nijmegen gekozen als beste speler van de week. Na zijn mindere periode heeft Randy zich helemaal herpakt. Hij is belangrijk voor het team met zijn assists en doelpunten en daarnaast is hij belangrijk voor de opmars van VVV-Venlo. Met zijn snelheid en zijn acties is Randy altijd gevaarlijk voor het doel van de tegenstander.