Venlonaren speler van het seizoen 15|16

Het seizoen zit er alweer een tijdje op. Het was een topseizoen voor de Venlonaren waarbij we in de competitie tweede werden met maar 4 punten achterstand op kampioen Sparta Rotterdam. We behaalde glansrijk de Play Offs maar waren over twee wedstrijden gezien niet goed genoeg. Een zuur einde voor de supporters, spelers en staf omdat we allemaal weten dat we meer verdiende. Na alles van het afgelopen seizoen uitgelicht te hebben en maandelijks de beste speler te kiezen willen we jullie nog een keer de vraag stellen. Wie was de beste speler van VVV-Venlo het afgelopen seizoen?

Het was natuurlijk een teamprestatie wat VVV-Venlo heeft laten zien het afgelopen seizoen maar in dit geweldige team waren er natuurlijk ook spelers die er individueel boven uitstaken. Wij willen jullie er op attenderen om goed terug te denken over wat er allemaal dit seizoen is gebeurd en te kiezen voor de speler die het meeste heeft betekent voor dit VVV. Het wordt een moeilijke keuze en aan jullie de taak om dit te doen. Wij zijn benieuwd naar het resultaat.

Na elke maand delen we via onze website, Facebook- en Twitteraccount een bericht waarbij alle supporters hun favoriete VVV-speler van de afgelopen maand kunnen kiezen (nu het seizoen). Het gaat hier om alle spelers die in officiële wedstrijden (competitie-, beker en Play-Off wedstrijden) hebben gespeeld, dus ook reservespelers. De speler met de meeste stemmen wordt bekroond als de speler van het seizoen.

Iedereen mag 1 keer stemmen. De speler van het seizoen zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. Jullie mogen stemmen vanaf vandaag tot en met volgende week maandag 20.00 uur.

[poll id=”77″]

Leave a Reply