Venlonaren voetbalpoule ronde 2

De Venlonaren voetbalpoule is weer geüpdate. Vanaf dinsdagmiddag tot 2 uur voor de wedstrijden kun je weer je eindstanden invullen.

Aanpassing spelregels
Let op! De spelregels van de Venlonaren voetbalpoule een beetje aangepast. De sluitingstijd wordt in plaats van 15 minuten voor de wedstrijd, 2 uur voor de wedstrijd. Dit doen we omdat we anders niet kunnen garanderen dat de einduitslagen ingevuld of aangepast kunnen worden. Dus zorg ervoor dat als de wedstrijd op vrijdag om 20.00 begint, je uiterlijk om 18.00 je voetbalpoule hebt ingevuld. Dit geldt voor elke wedstrijd.

Joker verdwijnt
Ook is er een kleine aanpassing wat betreft de Joker. Elke rond zou iedereen beschikking hebben over een joker. Helaas moeten we dit gaan afschaffen. Dit doen we omdat de Joker niet werkt zoals wij hadden ingepland. Vanaf ronde 2 is de joker dus niet meer beschikbaar.

Speel nog mee
Als je nog niet mee speelt met de voetbalpoule, laat je vooral niet tegenhouden omdat de eerste ronde voorbij is. Je kan nog gewoon inschrijven en meedoen. Lees echter wel even goed de spelregels en de voorwaarden door. Je hebt nog grote kans om mee te strijden voor de prijzen.

Prijzen
Venlonaren.net heeft in samenwerking met twee sponsoren drie prijzen beschikbaar gesteld voor de top 3 van winnaars. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

  1. Één seizoenskaart voor het seizoen 2015-2016 (keuze uit de vakken: O1-O2-O3-O4-O5, VW1-VW2-VW3-VW4, VN1-VN2-VN3-VN4-VN5 en Rol). Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door 077media
  2. Één gesigneerd wedstrijdshirt van VVV-Venlo. Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door VVV-Venlo
  3. Één stickerpakket van Venlonaren.net

Hopelijk doe je mee met de Venlonaren Voetbalpoule.
Wil je meteen mee doen? Klik dan hier!

5 Responses

  1. Lincoln

    Beste mannen ik heb helaas een slechte mededeling wat betreft de JOKER. We moeten hem helaas afgeschaft aangezien we hem niet meer geactiveerd krijgen. Sorry voor het ongemak. Wij vinden dit ook niet leuk maar het is helaas niet anders. Vanaf nu moeten jullie gokken op jullie eigen krachten. Helaas hebben we te maken gehad met wat opstart problemen zo hebben we de sluitingstijd van 15 min nu verandert in 2 uur voor de wedstrijd en dan de Joker. Vanaf nu blijft hopelijk alles zoals het is.

Leave a Reply