Venlonaren voetbalpoule speelronde 3 & 4

Vanaf vandaag is de Venlonaren voetbalpoule weer geüpdate. Dit houdt in dat je vanaf nu weer je eindscores kan invullen tot 2 uur voor de aftrap van de wedstrijden (vrijdag 18.00 uur).

Omdat we dit weekend te maken met een dubbel programma van de Jupiler League. Kun je meteen ronde 3 & 4 invullen. Dit is gemakkelijk voor jullie omdat er anders mensen zijn die misschien vergeten de scores in te vullen.

Succes met invullen. En vergeet niet op opslaan te drukken na het invullen van de scores.

11 Responses

 1. Goodie

  Je moet ingelogd zijn. Ik dacht hier eerst ook problemen mee te hebben, maar als je ingelogd bent zou je het moeten vinden volgens mij.

  Off: Hoezo staat er op een vvv site een reclame over Ajax?

 2. Lincoln

  Ik ben ermee bezig! Er was een klacht over dat de tekst wegviel bij de reacties. Daar is aangewerkt maar blijkbaar is er iets niet goed gegaan met de voetbalpoule wat heel raar is! En die tekst is italiaans en dat komt ook door het werken aan de site! Ik ben er mee bezig en hoop morgen alles geregeld te hebben. Reclame is google reclame want we hebben geen andere adverteerders op moment. We hebben reclame om de site in de lucht te houden. Ik ga kei hard werken om probleem om te lossen. In ieder geval weet ik dat iemand anders met dezelfde klacht met google chrome wel alles kunnen invullen. Ik heb er zelf geen last van en heb net andere telefoons en laptops getest en ook niks aan de hand maar ik ga op zoek naar het probleem.

  Alvast sorry voor het ongemak mannen!

 3. RuiverCity

  @Lincoln……super dat je zo snel probeert het op te lossen. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Complimenten voor je/jullie inzet, tijd en geld dat jullie er toch maar insteken.

 4. Lincoln

  Als het goed is zijn alle problemen opgelost. Van de Italiaanse teksten op de site tot de voetbalpoule. We hebben hard gewerkt aan een oplossing en hoop dat het nu allemaal goed gaat. Als er nog problemen zijn hoor ik het graag. Je kan contact met ons opnemen via de contact pagina of een mailtje sturen.

Leave a Reply