Venlonaren website bug opgelost

Afgelopen weken heeft onze website te maken gehad met een bug waardoor mensen die inlogde een wit scherm kregen. Naar alle waarschijnlijkheid is het probleem opgelost en kan iedereen weer gewoon inloggen, reageren en meespelen met de voetbalpoule.

Mochten de problemen toch aan blijven houden bij sommige bezoekers. Vul aub het contactformulier in wat is te vinden bij Contact.

We willen ons excuseren voor het ongemak en de tijd dat VVV-Venlo supporters onze site niet fatsoenlijk hebben kunnen bezoeken.

13 Responses

 1. Goodie

  Het enige klaag puntje wat ik heb is als ik typ en tijdens het typen naar een andere site ga, dan kan ik niet verder typen. De tekst staat dan nog wel in het tekstvakje, maar zodra ik met de muis op het tekstvakje klik dan is alles weg. Het kan vervelend zijn als je veel getypt hebt. Ik weet niet of ik dit als enige heb of dat andere dit ook hebben?

  1. Ben

   Klopt, je bent niet de enige, vreemd en volgens mij onnodig. Bovendien vind ik het vreemd dat je niet rechtstreeks naar ander issue kunt. Moet altijd 2 stappen maken. Maar zoals gezegd ben ik blij dat we een platform hebben waar we ons kunnen ontmoeten. FORZA VVV!

   1. Dat kan wel. Onder het tekst bericht staan mogelijkheden om naar andere berichten te gaan met de pijlen vorige en volgende post. Maar goed Ben je moet begrijpen dat wij een zeer minimaal budget hebben (zo goed als 0) en dat wij dit in onze vrije tijd doen naast onze studie en werk. We zijn van origine geen website bouwers en we moeten het voorlopig doen met dit.

  2. Ik had dat daar tot voor deze problemen met de site ook last van en weet niet precies hoe ik dat aanpas maar sinds de site is gemaakt heb ik daar geen last meer van. Maar we zijn aan het oriënteren voor een andere betere opzet van de site. Omdat wij zelf ook niet geheel tevreden zijn. Maar stapje voor stapje. Dit is een hele verbetering ten opzichte van de vorige site. We kunnen overigens niet halverwege het seizoen overstappen van site dat gaat waarschijnlijk een project worden in de zomerstop. Maar dat zullen jullie vanzelf wel merken.

   1. Ben

    Ik heb de bedoeling gehad om alleen maar positieve reacties te plaatsen . Hulde aan de mensen die dit forum overeind houden. FORZA VVV!

   2. Snap ik ook wel maar wilde even uitleggen hoe en wat 🙂 Dank voor het compliment dat doet ons goed maar aan de andere kant we doen gewoon ons werk en doen dit met alle liefde. We proberen iedereen te voorzien van goede artikelen en de laatste nieuwsberichten.

Leave a Reply