Venlonaren wenst jullie hele fijne feestdagen!

Namens Venlonaren willen wij jullie hele fijne feestdagen wensen!

En deze mogelijkheid willen we ook aangrijpen om jullie te bedanken voor de support de afgelopen jaren. Mede dankzij jullie reacties kan deze site blijven voortbestaan. Het is erg vermakelijk om dagelijks jullie opinies, rondom deze prachtige club, te volgen. Dank daarvoor!

Hopelijk hebben jullie gezellige kerstdagen en een fijne jaarwisseling. We zien elkaar weer in 2022!

7 Responses

 1. supportertje

  En iedereen van Venlonaren.net, hetzelfde, en dat we maar een betere tweede seizoenshelft beleven. Ook alle anderen die hier veel te vinden zijn, blijf gezond en fijne dagen, en hopelijk weer snel naar het stadion en de uitwedstrijden.

 2. chretien

  Alle medewerkers van Venlonaren.net bedankt voor het overeind houden van deze site. Iedereen, alle fans van VVV hele fijne feestdagen met wie weet, tenminste een spannend periode kampioenschap, en wie weet, nog meer. Bovenal, een volle Koel! FORZA VVV!

 3. beek

  Dank voor de goede en mooi geschreven teksten. Ik hoop dat jullie dat nog lang doen en dat ik ze nog lang mag lezen. Het wordt nog mooi als VVV qua prestaties ook dit niveau haalt.

  1. Grad

   Beheerders en schrijvers van venlonaren.net dank voor jullie inzet en bijdrage aan deze site. Fjjne feestdagen en een gezond en hopelijk een sportief succesvol 2022.

 4. De Realist

  Namens mij ook iedereen fijne Feestdagen en een grote dank aan de beheerders c.q. schrijvers van Venlonaren.nl. Hopelijk kunnen we hier in 2022 ook weer volop van gaan genieten. Hopelijk wordt 2022 een mooi jaar voor VVV waarin ze in ieder geval de nacompetitie gaan halen want dat is VVV toch wel aan haar stand verplicht. 23 punten uit 20 wedstrijden (1,15 punt per wedstrijd) is natuurlijk VVV onwaardig. Het kan alleen maar berg op gaan, come on Venlo !!!

Leave a Reply