Venlose internationals vliegen uit

Op zondag 11 augustus vertrokken twee Venlose internationals om aan te sluiten bij de selectie van hun nationale team. Op woensdag 14 augustus staan er namelijk weer enkele vriendschappelijke duels op het programma.

Zo werd Niki Mäenpää uitgenodigd voor het Finse team. Dat speelt die woensdagavond in het Veritas Stadion in Turku een oefenwedstrijd tegen het nationale team van Slovenië. De wedstrijd begint om 18:00 uur Nederlandse tijd.

Iets later die avond speelt Nigeria in het Durban Stadium een oefenwedstrijd tegen Zuid-Afrika. Uche Nwofor hoopt zijn tweede interland voor de Super Eagles te mogen spelen tegen Bafana Bafana in een wedstrijd ter ere van Nelson Mandela. Deze wedstrijd begint om 20:15 uur.

Bron: VVV

30 Responses

 1. Ben

  Ik hoop dat Nowfohr er 2-3 inschopt, dan is hij overmorgen weg. Ik blijf het jammer vinden, ik zie in hem nog steeds een prima spits, maar om welke reden dan ook komt hij bij ons niet meer aan voetballen toe. Ik kan me echt niet voorstellen dat Trost het niet in hem ziet zitten. Misschien mag hij hem niet eens opstellen of een hele wedstrijd laten spelen, maar ik blijf vinden, dat als je hem opstelt hij zich zelf in de etalage zet en zich dan beter verkoopt. Een niet spelende speler, dat is verdacht. Enige blessures?

 2. runnu

  Is ook een prima spits, alleen als je zoals vorig jaar alleen voorin staat en geen bruikbare ballen krijgt, lukt het niet.
  Denk dat hij met de huidige voorhoede in staat is om minimaal 20 goals te maken.
  Hij is ook veel beter dan Rajcomar, sterker en sneller. Zie het kopduel afgelopen week waardoor het 2e doelpunt valt.
  Gewoon opstellen, de trainer hoort de opstelling te maken en de beste speler op te stellen!
  Dan durf ik te voorspellen dat ie meer gaat opleveren dan Musa.
  Kijk de doelpunten maar eens terug die hij gemaakt heeft, dan zie je genoeg.

  1. Frosty

   Helemaal mee eens. Het is jammer dat hij zelf weg wil want anders had hij vast en zeker vanaf de eerste wedstrijd in de basis gestaan. Hij had dit seizoen heel belangrijk kunnen zijn voor VVV, dan hadden de clubs in de rij gestaan. Maar goed, hij wil weg helaas.

 3. tulipanes

  ik las net in de vi een interview met fox. ze zeiden dat de kijkers het liefste de wedstrijden op zondag half vijf zagen. deze mensen gaan daar meer rekening mee houden.

  aangezien ik denk dat half 5 de slechte tijd is als stadionbezoeker vind ik het echt schandalig dat er geen rekening meer gehouden wordt met de stadionbezoekers. ik hoop dan ook dat wij volgend jaar niet de meeste wedstrijden om half vijf moeten spelen.

  het grote geld regeert, helaas.

 4. mats

  Nwoscore heeft t misschien moeilijk gehad vorig jaar omdat hij nauwelijks aangespeeld werd vanaf de zijkanten,…maar hij werd wèl veel aangespeeld vanaf het midden. En daar deed hij dan ook verfomde weinig mee, ja,… ook die spaarzame keren dat er wèl aansluiting was. En als de bal al eens goed viel dan trapte hij naast/mis etc…

  Ik ga niet zeggen dat t een slechte spits is, maar veel rendement heeft’ie niet. En nu voelt meneer zich te goed voor de Juup. Wat een opgeblazen ego! Hij zou juist nu perfect kunnen zijn met Wolters en Reimerink. Misschien zou je met hem in de spits wel kampioen kunnen worden. Maar nee, hij gaat liever naar Roda. Dan heb je er dus echt helemaal niets van begrepen als VVV’er.

  1. Drikus

   Verwacht je dan dat Nwofor net zoveel binding met de club heeft als de supporters? Die jongen is maar met 1 ding bezig; zichzelf!
   Op een of andere manier kan ik em dat niet eens kwalijk nemen. Die jongen heeft vroeger waarschijnlijk niet eens een plee in z’n hutje gehad. Nu heeft ie de kans om d.m.v. voetbal zichzelf en zijn hele familie een normaal bestaan te geven. Met dat in het achterhoofd, zou ik ook voor mezelf kiezen en voor de centen gaan.

 5. festina lente

  nwofor via tottenham naar roda jc. zou best kunnen. kan hij 24 augustus spelen tegen ado. nol hendriks zal met hay berden een en ander wel regelen. kan niet voorstellen dat nwofor nog tegen sparta speelt. die zit nu nog in zuid afrika en dan ben je nog niet zo snel in venlo.

 6. festina lente

  zie nu dat ook honda een mooi doelpunt heeft gemaakt. zou toch geweldig zijn dat honda deze maand nog verkocht wordt aan ac milan en nwofor aan tottenham.

  hopelijk kan vvv zich dan nog wat versterken. maar ja ik weet niet hoe die financiele constructies bij die spelers in elkaar zitten.

 7. pavisto67

  Uche is, zeker voor VVV begrippen een topspits. De beste die we in jaren hebben gehad. Hij is alleen totaal verkeerd gebruikt, in een elftal dat al twee seizoenen achter elkaar aanvallend totaal niets heeft kunnen brengen dankzij de slechtste VVV trainer allertijden Lokhoff.
  Zeker in de Juup League moet je aanvallend en dwingend kunnen spelen, dan legt Uche er minstens 20 in. Dat hij niet speelt heeft alles te maken met interne politiek. Hij moet verkocht worden. Jammer dat hij waarschijnlijk vertrekt, ik hoop toch dat die transfer mislukt, dan gaan we nog mooie dingen van hem zien.

 8. mats

  Jaaaaaa, laten we Nwoscore uitroepen tot beste VVV spits allertijden. Dat verdiendt hij toch ook wel na die vele vele goals die hij de afgelopen jaren voor ons gemaakt heeft. Ik ga een collectie beginnen voor een bronzen standbeeld op de maaskade.

 9. Depor

  pavisto67 laat me niet lachen.
  Je bent pas een topspits als je inzet voor je club. Dat doet deze gast dus absoluut niet, vandaar dat Trost ‘m passeert. En terecht!

  Weg met die gast, liefst zo snel mogelijk. Als maakt hij 30 hakballen dit jaar…weg er mee AUB!

Leave a Reply