VVV doet Sevinc verbeterde aanbieding

VVV-Venlo is nog altijd in gesprek met Selman Sevinc. In de Dagblad de Limburger stond vanmorgen dat de Venlose club Sevinc een verbeterd aanbieding  heeft gedaan, maar nog niets gehoord heeft uit het kamp Sevinc.

De middenvelder heeft aangegeven dat hij ook met andere clubs in gesprek is. Marco Bogers zegt  er het volgende over: We hebben Selman kort na de play-offs een verbeterde aanbieding gedaan. Hij heeft aangegeven dat er ook andere clubs in de markt zijn voor hem. We willen Selman graag behouden, maar wachten nog steeds op zijn antwoord. Het is natuurlijk zijn goed recht om verder te kijken, maar dat doen wij ook”

Sevinc, die uit de eigen jeugdopleiding komt, heeft dit seizoen 16 wedstrijden gespeeld voor de Geelzwarten en wist daarin 1 keer te scoren.

4 Responses

  1. Ben

    Hij zou nu toch wel verzekerd moeten zijn van een plek in het eerste van VVV, niet waar? Hij zal vertrekken, in geval hij zich niet gekend voelt door VVV? Wellicht dat serieus gesprek tussen trainer en speler een definitieve beslissing vergemakkelijkt? We horen het wel een dezer dagen, maar een vertrek zou ik tenzeerste betreuren…

Leave a Reply