VERLENG JE SEIZOENSKAART NU!

Het was een ongelooflijk mooi seizoen waarbij het gisteren helaas misging. We hebben altijd geknokt en gevochten om het hoogst haalbare te halen en dat is bijna net zoveel waard als de finale halen. We moeten met elkaar vooruit kijken naar een nieuw avontuur. Samen een mooie toekomst opbouwen en dat kunnen we alleen door jullie steun!

Dus koop nu je seizoenkaart en verzeker je zelf van je eigen vaste plek in Seacon Stadion – De Koel -, zodat we samen met staf, selectie en supporters kunnen uitkijken naar het nieuwe seizoen.

Verlengen kan online via http://tinyurl.com/SCC1617 en het FanCentre van VVV-Venlo dat op werkdagen geopend is van 08:30-12:45 uur en van 13:30-17:00 uur.

De prijzen voor onze seizoenkaarten 16|17 zijn via http://tinyurl.com/SCCprijzen te vinden.

DANNY POST IS ER VOLGEND SEIZOEN ZEKER BIJ! JIJ OOK?

21 Responses

 1. RuiverCity

  Hopelijk gaan veel mensen hun seizoenkaart verlengen of er een aanschaffen. VVV kan het geld keihard gebruiken en met veel supporters kunnen we de sfeer van gisteren elke thuiswedstrijd evenaren!

 2. mats

  Geknokt en gevochten? Gisteren? Nou dan heb ik een andere wedstrijd gezien hoor. Het was slappe hap! Ik blijf supporter hoor, maar doe niet alsof er gisteren geknokt is voor promotie. Het was alles behalve knokken voor promotie!

  1. Ieder zijn mening maar goed ik ben het niet met je eens. Ze hebben er gisteren echt alles aangedaan om door te gaan. Als er iemand verdiende om door te gaan was het VVV wel. GAE heeft 1/2 kans gehad. En over het hele seizoen hebben ze goed gevoetbald en verdiende ze meer.

 3. sultana

  Ook ik vind dat ze er gisteren niet voor geknokt hebben, eerste helft ok maar de tweede helft speelde ze veel te behouden alsof ze dachten dit komt nog wel goed. Waarom GAE niet onder druk zetten? Dan hadden ze er overheen gewalst, want GAE was echt niet veel! Ik had Post op het middenveld gezet want wat misten we hem daar. Het is gebeurd ik heb genoten van een fantastisch seizoen, hopelijk blijven spelers zoals Nijholt, Deckers en Buwalda, daar een team om heen bouwen en we gaan meedoen om het kampioenschap.

  1. Dat mag en kan. Sowieso gaat die zin over het hele seizoen en niet over een wedstrijd. Maar goed om even in te gaan op je reactie. Ik weet zeker dat de ploeg er echt alles aan gedaan heeft om door te gaan. Zij wilde ook niets liever dan promoveren of op zijn minst de finale te halen.

   Wat misschien vergeten wordt dat er meer komt kijken dan een beetje goed voetbal. Je moet met de druk om kunnen gaan en misschien is dat net waar we iets tekort komen maar dat is niet dat ze niet er alles aan hebben gedaan. Het zijn mensen en geen machines. Wat ook weleens wordt vergeten is dat we tegen een goede tegenstander voetbalde. Waar we weliswaar twee keer van hebben gewonnen maar sinds die nederlaag ongeslagen is. Ze hadden het tactisch goed voor elkaar plus ze dwongen VVV de tweede helft om zo te spelen zoals ze deden. Maar dan nog hebben we genoeg kansen gehad om dik te winnen en door te gaan. In de Play Offs is het vaak hoeveel geluk je hebt. En die hadden we helaas te weinig.

   1. mats

    Flauwekul! GAE is een verdomd matig ploegje. Stelde niks voor. Anti-voetbal met Ijn allen voor de pot hangen… En wat deed VVv? Die lieten GAE voetballen…in eigen huis! Een schande voor de supporters. En dan nog…..ik heb geen strijd gezien!

   2. Niks flauwekul! Dat is mijn mening erover en hoe jij erover denkt dat moet jezelf weten. Ik spreek de spelers vaker en weet dondersgoed hoe hard ze hebben gewerkt om dit allemaal te bereiken. Dat jij het een schande vindt, vind ik weer een schande. Ga eens achter de club staan ipv de hele tijd alles af te zeiken.

    Dat je teleurgesteld bent betekent niet dat je het recht hebt om iedereen en alles met de grond gelijk te maken.

   3. supportertje

    Naar mijn bescheiden mening hebben ze gestreden voor wat ze waard waren, en is het helaas niet gelukt. Maar ik geloof in dit team, en dat het volgend jaar wel gaat lukken, ongeacht of FC Twente wel of geen Jupilear speelt. Dus mijn seizoenkaart alweer besteld en betaald, zodat ik weer op mijn vaste plekje zit om te genieten van VVV. En eerlijk gezegd, zie ik ze liever veel winnen in de Juup, dan veel verliezen in de Eredivisie, en er rechtstreeks weer uitvliegen.

   4. Goodie

    GAE heeft met Hans de Koning een uitstekende reeks neergezet. Zijn nu 14x op rij ongeslagen! Dus matig ploegje? Naar mijn mening niet (meer).

 4. kenfen

  Als Seuntjes die laatste bal in het netje krijgt zaten we hier nog euforisch na te genieten de jongens zaten er zo dichtbij.
  Jammer geen Eredivisie volgend seizoen maar ik heb groot vertrouwen dat we volgend jaar weer spektakel te zien krijgen

  1. mats

   Het had niet af moeten hangen van die ene kans. VVV had er verdimme vol op moeten kletsen en niet dat laffe getiktak…dan hadden ze bij de rust al met 5-0 voorgestaan. Mentaliteitsprobleem. Jammer want VVV heeft t goed gedaan dit jaar maar heeft niet de ballen prijzen te pakken.

 5. Ben

  Natuurlijk laat je NIET een degradant NIET degraderen, maar ik blijf er bij dat eventuele promotie van VVV een farce zou vinden. Verder maar afwachten. Ik hoop in ieder geval dat de KNVB die tweede elftallen er uit flikkert. Zij veroorzaken alleen maar een competitievervalsing. FORZA VVV!

 6. poet

  jammer dat jong fc twente niet meer in de jl speelt zou dan leuk zijn tegen fc twente .indien fc twente in de jl komt is de kampioen reeds bekent komt ook nog eens jong utrecht erbij …en het jaar hierna nog eens jong feyenoord of az

Leave a Reply