Vernieuwde website

Beste supporters,

Welkom op de geheel vernieuwde website van Venlonaren. Achter de schermen is er de afgelopen tijd hard gewerkt aan een vernieuwde layout voor de website. Ook zijn er een aantal veranderingen aan de opzet van de website doorgevoerd. Door de nieuwe structuur is de site een stuk overzichtelijker geworden.

Hieronder een lijst met de belangrijkste punten:

Er staat vanaf heden nog maar een nieuwsbericht op de voorpagina. De overige nieuws berichten vind je onderaan in het linker blok. De link naar het complete nieuwsarchief staat aan de rechterkant onder de zoek functie.

Wij zullen proberen om na iedere wedstrijd een fotoverslag te plaatsen op de Website. Het laatste fotoverslag staat onderaan in het middelste blok.

Venlonaren heeft vanaf heden ook een forum waar supporters kunnen discussiëren over alle zaken die betrekking hebben op VVV-Venlo. Je kan gewoon inloggen met jouw aanmeldgegevens die je al hebt. Men hoeft dus niet een nieuw account aan te maken op het forum.

Het is niet meer mogelijk om te reageren op nieuwsberichten op de site, dit kan alleen nog in het forum voor de supporters die toch graag hun reactie op een nieuwsbericht willen geven. Lees eerst even de regels door voordat je gebruikt maakt van het forum. De regels van het forum vind je hier.

De zoekfunctie aan de rechterzijde van de pagina is ook nieuw.

Het team van Venlonaren wenst jullie veel plezier op onze supporterssite. Voor kritiek, vragen, tips en opmerkingen kunnen jullie hier op het forum terecht.

Wij willen ook onze webmaster Frank bedanken voor zijn inzet en tijd die hij in onze oude en nieuwe website heeft gestoken.

Met sportieve groet,

Team Venlonaren

Leave a Reply