Verplichte buscombi naar Dordrecht

Op zondag 11 mei om 14.30 uur spelen we de uitwedstrijd in de halve finales van de Jupiler Play-Offs in Dordrecht. In het GN Bouw Stadion aan de Krommedijk heeft het gastenvak 300 plaatsen voor onze supporters.

Door de lokale driehoek is besloten dat supporters van VVV-Venlo alleen maar via een verplichte bus-combi deze wedstrijd kunnen bezoeken. Reizen op eigen vervoer is dus helaas niet mogelijk.

Er geldt voor deze wedstrijd een (Seizoen)ClubCardverplichting. Met een (S)CC kunnen maximaal 2 kaarten gekocht worden voor deze wedstrijd.

De Busreis wordt georgansieerd in samenwerking met Fanclub d’n Twellefde Man.Leden van de fanclub betalen voor de reis en het kaartje € 20,- en niet-leden betalen € 25,-. De bus vertrekt op zondag 11 mei om 12.00 uur vanaf de P1 parkeerplaats van Seacon Stadion – De Koel – .

De voorverkoop is inmiddels gestart. Kaartjes kunnen gekocht worden via onze Online ticketshop en in het FanCentre van ons eigen Seacon Stadion – De Koel -. Het FanCentre is geopend tijdens werkdagen van 08:30 uur tot 12:45 uur en van 13:30 tot 17:00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 9 mei om 17.00 uur of als het uitvak is uitverkocht.

De kassa’s in Dordrecht blijven die zondagmiddag gesloten voor VVV-Venlo-supporters.

Bron: VVV

1 Response

  1. pavisto67

    Dordrecht heeft vrije kaartverkoop zonder clubcardverplichting. Mocht je dus geen zin hebben in het feest dat Combi heet, gewoon een kaartje bij ticketbox kopen.

Leave a Reply