VVV-Venlo

Vers gerucht: VVV maakt werk van Lucas Woudenberg.

Nadat vandaag bekend werd dat Leroy Labylle vertrekt naar NEC dook er vanavond het gerucht op uit Heerenveen dat VVV werk maakt van Lucas Woudenberg(24). Woudenberg zit op het tweede plan bij Heerenveen na de komst van Dave Bulthuis in de winter en hij wil komend seizoen graag minuten maken.

Woudenberg komt uit de jeugdopleiding van Feyenoord maar vertrok vorig jaar naar Heerenveen. Bij Heerenveen tekende hij voor twee seizoenen met een optie voor nog een extra seizoen. Afgelopen seizoen speelde hij 23 wedstrijden in de Eredivisie voor Heerenveen en kwam daarin éénmaal tot scoren.

Hoe concreet dit gerucht is is nog niet bekend en dit wordt ongetwijfeld vervolgt.

4 Responses

 1. idderzienmeining

  Dit gerucht bevestigt dat VVV (en met name Steijn en Valckx) hun zaakjes goed op orde hebben.

  Als we deze speler kunnen huren dan hebben we mijns inziens een betere speler aan boord dan Labylle …

  Toch blijf ik me zorgen maken om onze aanval waar ik toch echt hoop op 1 en liefst 2 nieuwe spelers.

  Come on Venlo

 2. chretien

  Zou inderdaad een enorme verbetering zijn in vergelijking met wat we hadden en hebben, als deze man inderdaad naar VVV zou overkomen. Alleen, ik zie graag huren in combinatie met een eventuele koopsom. we moeten spek op de botten krijgen en dat rijgen we niet met alleen huren. Ik maak me intussen zorgen om Opuku. Hoeveel volledige wedstrijden heeft hij in al die jaren gespeeld? FORZA VVV!

 3. Grad

  Zojuist op de site van VVV
  BORGMANN TRAINT MEE OP PROEF
  vrijdag 3 augustus 2018

  De Duitse verdediger Axel Borgmann traint de komende dagen op proef mee bij VVV-Venlo. De 24-jarige linkervleugelverdediger kreeg zijn opleiding bij Schalke’04 maar kon in Gelsenkirchen nooit doorbreken. Wel werd hij geselecteerd voor het Duitse nationale elftal O20.
  De afgelopen drie seizoenen kwam Borgmann uit voor FC Vaduz in Liechtenstein. Met die club won hij driemaal de beker en speelde in de voorrondes van de Europa League. De linksback is kandidaat om de naar NEC getransfereerde Leroy Labylle op te volgen en zal de komende dagen worden beoordeeld door de technische staf van onze club.

Leave a Reply