Verslag ADO Den Haag – VVV-Venlo 1-1

En weer laat VVV-Venlo punten liggen door tactisch geblunder van de trainer. Als er na de pauze, zoals viel te verwachten,  enorm veel ruimte ontstaat op de helft van de tegenstander en de druk steeds groter wordt op je eigen verdediging dan breng je toch een Wildschut om daar gebruik van te maken. Maar nee onze trainer wacht weer veel te lang en geeft de tegenstander daardoor hoop op een toevalstreffer. VVV-Venlo had het duel al lang en breed kunnen beslissen door via een snelle counter toe te slaan.

Complimenten voor de spelers zijn absoluut op zijn plaats!

VVV-Venlo speelde een degelijke wedstrijd, hardwerkend en goed combinerend. Helaas vonden de combinaties geen vervolg op de helft van de Hagenezen omdat de snelheid voorin ontbrak. En vooral Türk zijn diepte pass niet kon geven.

Nwofor kwam meer en meer op een eiland te staan. Voor de moe gestreden Ammi wordt Maguire gebracht. Waarom geen Wildschut over de rechter flank?

De Venlonaren hebben nu 4 punten voorsprong op Willem II. Het is te hopen dat Vitesse morgen zijn sportieve plicht doet anders zijn de verloren punten vanavond extra zuur.

Mäenpää 8; Keepte een voortreffelijke wedstrijd. Had enkele goede reddingen. Straalt rust uit.

Joppen 7,5: Weer een puike partij van Guus. Jammer van het ene slippertje dat hij zijn man uit de rug laten lopen.

Ramstein 7: Stond centraal achterin door de blessure van Röseler. Speelde een solide partij. Maar door zijn gebrek aan snelheid geen zekerheidje.

Seip 7: Speelde ook een goede partij. Stond bij tegendoelpunt een meter te ver voor zijn tegenstander. Dit werd meteen afgestraft.

Lewakabessy 3: Het is onvoorstelbaar dat deze man wekelijks wordt opgesteld. Tegendoelpunt komt grotendeels op zijn conto. Staat te verdedigen als een E-pupil. Laat zich makkelijk wegzetten.

Ammi 7,5: Speelde de 60 minuten dat hij meedeed een goede partij. Slim en met overzicht.

Van Haaren 6: Werkte heel hard. Kon zijn pass in de diepte niet kwijt door gebrek aan snelheid voorin.

Rado 7: Speelde Danny Holla helemaal uit de wedstrijd. Prima stofzuiger op het middenveld.

Türk 8: Spelbepaler vanaf links. Prachtige techniek. Speelt met de week sterker.

Linssen 6,5: Werkte keihard. Door gebrek aan steun moest hij het maar uitzoeken. Jammer dat zijn krulbal niet in het doel belandde.

Nwofor 7: Werkte zich een slag in de rondte. Maar weer te weinig steun voor hem. Scoorde een mooi doelpunt.

Maguire 6: Viel redelijk in. Maar op dat moment had Wildschut gebracht moeten worden omdat ie meer snelheid heeft.

Cullen-: Viel te laat in voor beoordeling.

Lokhoff 4: Alweer een tactische blunder van de trainer. Weer laat hij de druk op zijn verdediging toenemen. En weer geen reactie vanaf de bank.

Wildschut wordt minimaaal 20 minuten te laat gebracht. Waar was Reimerink meneer Lokhoff????

Leave a Reply