Verslag FC Eindhoven – VVV-Venlo 0-0

Eindelijk ging de bal dan weer rollen in het bloedhete Jan Louwers stadion te Eindhoven.De thermometer stond op 34 graden. Maar net als vorige week tegen Kas Eupen had ook nu de tegenstander van de Venlonaren  blijkbaar minder moeite met de hoge temperatuur. De nummer laatst van het vorig seizoen in de Jupiler League was gedurende de gehele wedstrijd de bovenliggende partij.

Belangrijkste oorzaak hiervan was het overwicht op het middenveld. Hier kon VVV-Venlo totaal geen vuist maken. Vaak werd de bal blindelings naar voren geschopt waar de 3 aanvallers er ook weinig tot niks van bakten. Een hele zorgelijke ontwikkeling.

VVV had het vooral aan keeper Mäenpää te danken dat het de wedstrijd afsloot met een bloedeloze 0-0. Ook de Eindhovenaren stelden teleur maar toch iets minder dan de Venlonaren. VVV wilde, volgens uitspraken van Hans Soentjens, de mensen die hun seizoenkaart nog niet hadden verlengd, over de streep trekken. Daar zal niet veel van terecht gekomen zijn.

De opbouw van achteruit was van een bedenkelijk niveau. Geen enkele speler kon aanvallende impulsen richting de voorwaartsen geven. Totaal geen druk naar voren gedurende de gehele wedstrijd. Eindhoven werd daardoor amper in de problemen gebracht. Typerend misschien dat de enige kans voor de Venlonaren ontstond in de 88ste minuut. Deze werd echter om zeep geholpen door linksbuiten Wolters die voor eigen succes ging.

Het is voor de Venlonaren te hopen dat Mäenpää voor de club behouden blijft en dat Ozan Türk snel het middenveld komt versterken om zodoende evenwicht en druk naar voren te krijgen.

Al met al een fikse tegenvaller deze eerste wedstrijd in de Jupiler League. Een harde maar realistische conclusie na 90 minuten voetbal.

 

Mäenpää 8: Keepte een foutloze wedstrijd en bezorgde de Venlonaren het eerste punt van dit seizoen.

Joppen 6: De aanvoerder werkte heel hard maar kon aanvallend weinig betekenen vandaag.

Promes 4: Speelde een zwakke wedstrijd. Had het moeilijk tegen zijn directe tegenstander.

Balkestein 6: Zorgde voor enige organisatie in de achterhoede maar hanteerde (noodgedwongen) vaak de lange haal naar voren.

Fleuren 6: Zoals altijd weer prima inzet bij Niels maar speelde soms te ver van zijn tegenstander.

Altheer 5: Veel te weinig gezien. Lijkt nog zoekende maar kan veel en veel beter.

Yuki 3: Wat hij vandaag op het veld deed mag Joost weten, maar hij bakte er totaal niets van. Veel te licht, waardoor hij vaak op de grond ligt.

Kruijsen 5: Kon zijn stempel ook niet op de wedstrijd drukken. Bijna onzichtbaar.

Reijmerink 4: Kwam totaal niet uit de verf. Waar is de Jules van jaren geleden gebleven?

Rajcomar 3: Helemaal onzichtbaar, raakte geen bal goed. Waar was Nwofor in vredesnaam?

Wolters 5: Werkte hard maar zijn acties kwamen totaal niet uit de verf. Was te zelfzuchtig bij de enige kans voor de Venlonaren.

Post 7: Viel sterk in. Dwingt iets af bij tegenstander en scheidsrechter door zijn fysiek.

Gijzen 5: Je kunt deze jongen niks kwalijk nemen in zijn eerste betaald voetbal wedstrijd.

Maguire 4: Hij viel in. Daarmee is ook alles gezegd.

Trost 5: Vreemd dat hij Post niet in de beginopstelling had. Maar zal daar wel zijn redenen voor hebben gehad. Wisselde terecht, maar Yuki vervolgens in de spits? Niet voor herhaling vatbaar. Heeft nog veel werk te verzetten de komende week. Zeker het middenveld mag aan gesleuteld gaan worden.

 

 

85 Responses

 1. Venske

  Zo… Nu weten we waar we staan……Eindhoven was afgelopen jaar de rode lantaarndrager in de Jupiler league . VVV , het is nu al duidelijk, is absoluut geen top drie ploeg in deze klasse. Gewoon omdat ze geen spielmacher in het elftal hebben en geen spits… Triest… Men zal mij wel weer een zanikpot vinden, maar, voor hen die in Eindhoven waren, het was toch waardeloos gisteravond!

 2. jason

  En een groot deel van de supporters een 3. Spelers tijdens de wedstrijd al uitschelden, fluiten en weet ik niet wat allemaal. Alsof we effe op de sloffe kampioen worden. Pas svp jullie verwachtingspatroon aan anders krijgen jullie nog een zwaar seizoen erbij. Wat een negatieviteit in dat uitvak. Wordt tijd dat er weer gewoon 20 man zitten. Ook ik zeg tegen mijn buurman dat het slecht is maar om dit hoorbaar naar de spelers te roepen ??? Goed voor hun zelfvertrouwen. Voor z’n supporters zou ik geen meter teveel lopen.

  Zo dat is eruit.

  Lang leve De Koel

  1. marcel

   op de tribunes zal er altijd wel een keer gescholden worden tijdens een wedstrijd. de vraag is wat spelers hiervan meekrijgen. En dat gebeurt echt niet alleen bij VVV.

   Wat ikzelf erger vindt (hoe de prestaties ook zijn), is dat er na de wedstrijd als spelers naar het uitvak komen, ze onheus bejegend worden. Een speler die 10 tot 15 meter van het uitvak met vrienden/familie staat te praten na de wedstrijd, uitschelden verdient in elk geval ook geen schoonheidsprijs.

  2. mats

   Helemaal mee eens Jason!
   Opnieuw beginnen betekend ook opnieuw vertrouwen uitspreken en achter deze jongens gaan staan. Ik schaam me een beetje voor de manier waarop hier gereageerd wordt.

 3. marcel

  ik heb in de voorbereiding één wedstrijd gezien, en dat was tegen OFI, wat me daar opviel was hoe makkelijk VVV combineerde en de bal door de ploeg liet gaan. Daar was gisteren helemaal niets van terug te zien. VVV kon de bal totaal niet in de ploeg houden, en toen ik gisteravond terugkwam van de wedstrijd en de beelden nog even terugkeek, zag ik een onthutsende 27% balbezit over de eerste helft (2e helft zag ik geen stats meer).
  VVV leek als 11 enkelingen op het veld te staan. opvallend hierin was elke keer dat als yuki druk naar voren zette, de rest van het team niet meedeed, en vervolgens elke keer de middenvelder achter yuki totaal vrijgelaten werd, waardoor eindhoven telkens deze speler makkelijk kon bereiken. duidelijk dat hierom al snel Post aan het warmlopen was.
  Spitspositie lijkt bezet door iemand die totaal geen interesse heeft in voetbal. geen duels aangaan (springen wat is dat?), niet meedoen met vastzetten tegenstander als anderen dit wel doen, en zo lopen dat je niet aanspeelbaar bent.
  Gisteren nog even die voorzet van reimerink bekeken, maar het lukt rajcomar om bij deze geweldige voorzet zo hoog te springen dat ie nog een teen op de grond houdt. Zijn wissel was dan ook terecht, maar je mag je afvragen waarom je geen spits terug in het veld zet, en als je nwofor al negeert, dan zet een andere speler op de bank. Wellicht beter Cullen (die ook bij deze wedstrijd aanwezig was) vanaf de tribune inbrengen (da’s ook geen echte spits, maar knokken doet ie wel)
  De intentie om het vertrouwen van de supporters terug te winnen heeft in elk geval voor deze wedstrijd al een deuk opgelopen. Werk aan de winkel voor Trost, maar ook voor de technische staf, want als je nwofor negeert, zul je er een spits bij moeten halen.
  Volgende week Willem2 (met een voorhoede andrade-booymans-misidjan voor mij titelkandidaat nr1), laat ons team er aub een lekkere pot van maken, resultaten zijn niet meer heilig, maar wel hetgeen je je supporters voorschoteld. Dit duel mag geen voorbode zijn van wat we dit jaar te zien krijgen, want dat hebben we afgelopen jaar al genoeg gezien. Knokken voor mijn club is het minste wat wij mogen verwachten, de plaats op de ranglijst is m.i. iets minder belangrijk.

  ps Yuki behalve te licht (optrainen die gast), ook deze wedstrijd even door het lint. een sliding op het knie van het standbeen is normaliter rood, met een schorsing van enkele weken erachteraan.

  ben zeer geschrokken van het niveau en de afwezigheid van passie gisteren, op naar volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen.

 4. sultana

  Ik riep meteen dat Rajcomar geen versterking voor VVV is, voegt totaal niets toe wat een niksnut sorry maar waar heeft hij wel gepresteerd? Als de Fortuna supporters blij zijn dat hij opgetieft is omdat hij lui is en niet presteert haalt Dusseldorp het in zijn hoofd om hem naar VVV te halen, zegt mijn inziens genoeg over Dusseldorp en zijn netwerk! Ik ben erg geschrokken van wat ik gisteren gezien heb, weer geen spits die het verschil kan maken en dat is waar het al jaren aan ontbreekt in Venlo!! Vrijdag tegen Willem II zullen ze er moeten staan en zal er anders gespeeld moeten worden. Maar mee doen om het kampioenschap dit seizoen zie ik niet gaan gebeuren.

 5. mienvisie

  Tsja….ik was er bij…en ben net als iedereen geschrokken.
  Tuurlijk, er zijn verzachtende omstandigheden, extreme hitte, geen ingespeeld team, veel nieuwe spelers, nieuwe trainer….maar dat VVV dan nagenoeg geen enkele kans creëert, nog geen 30% balbezit heeft, voetbalt als los zand en er maar een enkele speler een magere voldoende haalt, m.u.v onze keeper….(en de kans is groot dat hij nog “opgehaald” wordt voor 31-08)
  Ik weet werkelijk nog niet waar we precies staan, dat kun je echt pas over een wedstrijd of 8 zeggen, en zelfs dan….We zullen niet de eerste club zijn die ná de winterstop opeens een periode pakt omdat het dan pas op zijn plek valt….en dan kunnen er gekke dingen gebeuren. Feit is wel, (en VVV was al eens in het recente verleden de uitzondering) dat je na degradatie zéker niet zomaar weer ff kampioenskandidaat bent, integendeel!
  Maar iedere supporter wil zijn club zien winnen, successen behalen….want je wilt geassocieerd worden met winnaars en niet met losers…en als het effe tegenzit…schreeuwen en scheldt een deel van het publiek hun mogelijk toekomstige helden uit….want als we tóch op het einde van de rit een GAE scenario krijgen…een periode pakken en meedoen in play-offs of what ever…is iedereen weer winnaar….
  Geloof me, ook al is het op het veld gisteren totaal niet te zien, iedere sporter wil in hart en nieren winnen! maar daar is méér voor nodig. Een team moet groeien, de klik moet er zijn, de organisatie moet kloppen (ook management, staf etc) en dan ergens moet ook geluk een factor gaan spelen…Dus come on iedereen, support je club want het kan zomaar verkeren…dit jaar of in de nabije toekomst…en dan is het weer hosanna.
  Laat er geen misverstand over bestaan, ook ik dacht ff 1-3 of 1-4 tegen de nummer laatst van het vorig jaar, en was zéker teleurgesteld over wat ik zag, en de wetenschap dat er mogelijk nog een lange weg wacht….maar met negativisme is nog nooit resultaat behaalt…waar dan ook…niet bij vvv, en ook niet bij ons als supporters in sport, spel, privé of werk…
  Support op een positieve wijze je club…dan hoort iedereen vroeg of laat weer bij de winnaars!
  Vrijdag als 1 man achter ons VVV! en zit het dan ook weer even tegen….iedere wedstrijd is een nieuwe kans, breek ze niet af, maar steun daar waar je kunt!

 6. orphy77

  Trend van de laatste jaren wordt gewoon doorgezet. Ik constateer dat er veel vergelijkingen ontstaan met een bedrijf waar ik ooit voor gewerkt heb dat gewoon ziek was. De cultuur klopt niet meer. Dat kun je spelers of trainer niet verwijten want ieder jaar is het verloop bijna compleet, maar het bestuur en staf. Het roer moet een keer echt om. Als er een drol in je huiskamer ligt ruim je die op en zet je niet het raam open.

 7. rongo26

  Het leek gisteren wel of er niks veranderd was. Eredivisie live met VVV die geen kansen creert en amper balbezit heeft. Het enige was dat we tegen FC eindhoven speelde en niet tegen VVV.

  Wat deze wedstrijd in ieder geval zou moeten opleveren voor VVV is dat er vanmorgen een telefoontje naar Turk is gegaan. Turk je mag niet weg, we kunnen je niet missen.

  Otsu laat ook in JL zien dat hij te licht is om te voetballen tegen westerse mensen en zijn lichaam niet onder controle heeft (als hij een overtreding maakt, is het vaak roodwaardig).

  Daarnaast waren de hoekschoppen niet best. Nog een reden om Turk aan zijn contract te houden.

  Al met al een zeer matige wedstrijd. VVV heeft potentie om in de top5 te spelen maar als het team niet snel staat (met dit programma) speel je om plaats 3 tm 6

 8. eric

  Als je je eigen ploeg uitfluit moet je gewoon niet meer komen, geef ze vertrouwen, jongens die overwegen om te blijven weten inmiddels genoeg, voor ” suporters” van dit kaliber zou ik niet willen spelen/blijven.
  De vertoning is echt niet met opzet, de jongens willen ook een kampioen schap mee maken.
  Al dat negatieve, kom niet meer, en schrijf niets meer, als het kampioenschap zou komen, zijn ze toch nog steeds negatief, vind het al vreemd dat VVV zich door dit soort supporters een trainer aan de kant zet, walgelijk dit soort supporters.
  Maar als je toch verder niets te doen hebt ,kan ik me dit negatief geshreven wel voorstellen, ga lekker naar Ballorig, en laat mensen supporter zijn zoals een supporter zich voor zijn club moet gedragen

 9. Zeker wete

  100% eens met Eric en nog enkelen. Het was niet om aan te zien en we hoeven dan niet te doen alsof het geweldig was maar om de spelers af te zeiken en uit te jouwen dat gaat mij (altijd) te ver. Daar win je niets mee. Kennelijk hebben velen moeite om hun emoties te beheersen. jammer, onnodig, vervelend.

  p.s. wel tof dat er 300 man zijn geweest uit Venlo e.o. 1/3 van de totale opkomst. Dat zullen de spelers toch wel waarderen (en hopelijk de volgende wedstrijd omzetten in beter spel…).

 10. BakuBaku

  Om Yuki een 3 te geven, vind ik uiterst overdreven. De beste man kwam veel te weinig aan de bal (tweede helft omdat hij in de spits stond, wat natuurlijk nergens op slaat). Als hij aan de bal komt dan gebeurt er wel wat. En dat is al heel iets bij dit VVV. Geen tikkie terug, maar een beetje risico in het spel. Maar als de beste man een één-twee aan wil gaan, dan wordt dit niet begrepen door zijn medespelers. Ja, hij kan zich niet weren in de duels, en ja hij neemt risico in zijn tackles. Maar Yuki eenzelfde cijfer geven als Rajcomar is een schande, en daarbij een diepe belediging.
  En Post een 7 voor zijn invalbeurt? Als je even vluchtig kijkt dan lijkt het net alsof Danny Wintjens op het veld staat. Bietje slungelig en dat in combinatie met ein bietje vuul de bal inlevere. Kruijssen leek de leider op het middenveld te moeten worden. En dat is geen goed teken, want daar is hij (nog) niet goed genoeg voor.

 11. Ben

  Lekker een puntje meegepikt bij EVV en dat was niet verdiend. Eindelijk eens geluk.
  Overigens het was veel te warm om te voetballen.
  Nog even dit, zelfs mijn vader vertelt me dat VVV altijd een (gelukkig) beperkt aantal “fans” gehad. Het woord “greken” kent geen gelijkwaardig synoniem.
  Komende 2 wedstrijden teken ik voor elk een punt.
  Cullen alsnog een contract?
  FORZA VVV!

  1. Ben

   Lees wel:
   Nog even dit, zelfs mijn vader vertelt me dat VVV altijd een (gelukkig) beperkt aantal “fans” heeft gehad. Zoals hier eerder is omschreven. Het woord “greken” kent geen gelijkwaardig synoniem.

  1. Ben

   Je zult het met me eens zijn dat het niet klopt. Een zeurpiet is geen greek. Misschien dat een vreselijk irritante, dreinende, als maar doorgaande zeurpiet ’n beetje in de buurt komt. Greek is dus een typisch Venloos e.o. woord. Helaas, enkele van onze fans zijn dus greken. Maar, ook zij zijn uiteindelijk hondstrouwe VVV fans.

 12. robbaan

  Zoals altijd, geef het tijd, een team moet groeien een nieuwe trainer ook.
  VVV zal zeker resultaten moeten halen om het zelfvertrouwen te laten groeien.
  Dus ben wat geduldiger en oordeel pas over een week of 8….

 13. Louis van Gaal

  Bij de Graafschap laat de directeur meteen merken dat het resultaat niet acceptabel is… Zou in Venlo ook eens moeten gebeuren na zo een wanprestatie…

 14. Goodie

  Maar ik begrijp Trost ook niet helemaal. Rajcomar begint, maar speelt dramatisch. Vond het al vreemd dat Nwofor niet mocht beginnen, maar al helemaal toen hij er niet in kwam. En de reden is dan waarschijnlijk omdat hij niet gemotiveerd/interesse in is. Als je hem er toch niet inzet, haal dan een nieuwe spits. Die de strijd met Rajcomar aankan.

 15. eric

  een spits heeft VVV allang niet meer gehad.
  Had je die het vorig jaar ,was er niets aan de hand geweest.
  Hoe kan het, dat ik als leek naar mijn idee al lang zie dat Uche het niet maakt.
  Voor VVV moet je gasten als TUYP,DEMOUGE,JOACHIM,CALABRO,BOYMANS hebben, heb je die heb je 30 % gewonnen.
  Zorg dat er echt iets voor voor komt 700%, je kan een heel seizoen achter met Nikki en de verdediging en een redelijk middenveld, met deze spelers moet dat kunnen, maar hou Turk ook zeker, goed draaien en de 0 houden, maar je moet scoren om de punten te krijgen die je nodig hebt, punten punten punten alleen zo win de wedstrijden en periode en kampioenschap, niet met alleen een verdediging en middenveld PRIORITEIT 1 de aanval moet goed zijn.

  1. Frosty

   Spelers als Calabro en Boymans kunnen helemaal niks zonder de aanvoer vanaf de vleugels of zonder een combinatie met een andere speler. Dan heb je aan Uche nog meer, die creëerd zelf nog eens iets.
   ”Had je die het vorig jaar ,was er niets aan de hand geweest.”
   Yeah, right…

 16. Depor

  Als dit team op elkaar in is gespeeld dan krijgen we mooi voetbal te zien. Jammer dat Nwofor zo’n lambal is, anders had ie gewoon gespeeld. Erg respectloos naar de club en supporters toe die gast. Moet niet kunnen en terecht geen basisplaats.

  En ik heb nog alle vertrouwen in Rajcomar.

 17. OooLGooO

  Mij verbaasd dit wedstrijdverloop en beleid wat niet veranderd totaal niet.
  wat al jaren geroepen wordt; er zit geen voetbalverstand in het bestuur. Allemaal grote praatjes maar niks daar. Je bent niet afhankelijk van een groter stadion. Een heracles weet ook redelijk tot goed voetbal op de mat neer te leggen en eindigen standaard boven de streep. De problemen zijn vrij eenvoudig. Verander het bestuur dmv mensen met voetbalverstand, stel een serieus scoutingsnetwerk op en gedraag je dan als een proffesional. Die onzin altijd dat aankopen in de cultuur van regio venlo en vvv moeten passen. Wat interesseerd ons die cultuur, neem spelers aan met inzet vechtlust en een meerwaarde voor vvv. Calabro is transfervrij, een goede spits voor vvv, nee we kopen een spits van fortuna die ooit een talent was. We halen weer een dusseldorp terug, deze man kent alleen spelers waar hij ooit mee gewerkt heeft, deze man moet voor ons de spelers halen?? Zolang er in de organisatie niets veranderd zullen we ook geen vooruitgang zien, helaas… een berden heeft een type overmars/allach nodig, iemand met voetbalzicht, helaas valt dit kwartje ook na de degradatie niet… zolang dit bestuur er zit zie ik het somber in… al hoop ik dat ik als leek zijnde er totaal langs zit.

  1. Ruben

   Er kloppen mijn inziens een groot aantal punten niet in jouw verhaal:

   Dat Heracles het leuk doet, wil niet zeggen dat je niet afhankelijk hoeft te zijn van een groter stadion en dus groter budget. Heracles had enkele goede spelers, die jaren bij de club bleven. Wanneer VVV een goede speler heeft, wordt hij direct weggekocht, of wil hij zelf hogerop!

   Hoezo moet VVV een serieus scoutingsnetwerk hebben? Volgens mij hebben ze toch echt wel enkele spelers gehad, die op dit moment bij een topclub spelen. Welke spelers denk jij dat er dan gescout worden? En vooral waar?

   Calabro terug naar VVV? De beste man scoorde veel dankzij Honda. Creëerde echter niets zelf . Totaal mislukt bij FC St. Gallen en inmiddels ook al 30 jaar.

   Jij zegt dat het probleem heel eenvoudig is en dat het bestuur weg moet. En dan? Vertel? Mensen met voetbal verstand aanstellen? Zoals wie? En wie stelt deze heren aan? En wat als het dan ook niet beter blijkt te gaan? Weer iedereen er uit flikkeren?

   Dat is geen oplossing! De enige manier is deze groep het vertrouwen te geven. Als 12de man achter de club staan. Positief blijven en vooral niet in paniek raken na 1 wedstrijd! Willen II speelde ook gelijk, Sparta ook, Feyenoord verloor etc. etc.

 18. festina lente

  Waarom Nwofor op de reservebank? Het is de duurst betaalde speler. Ik kan me niet voorstellen dat hij de zaak saboteert op het veld. Hij zal zich tot ook willen bewijzen Of kunnen we deze week een transfer verwachten van nwofor en men geen risico heeft willen lopen. ? IK heb nu de wedstrijden vanavond gezien op tv. Onze finse keeper houden we echt niet. Wordt er wat geruild met roda jc? zou best kunnen. Tussen haakjes wildschut en van haaren zijn me niet opgevallen .

 19. socrates

  Nwofor zit op de bank om het risico te vermijden dat hij geblesseerd raakt, dat scheelt je als club met een begroting van 6 miljoen toch al snel 25% van je jaaronkomsten. Als CSKA toehapt kunnen ze hem toch voor 1,5 -2 miljoen op het vliegtuig naar Moskou zetten. Ik begrijp wel dat ze tot 2 september geen risico nemen.

 20. mats

  Het is toch ook van de zotte dat Boymans in Tilburg speelt? Gefaald in de eredivisie bij zowel AZ als NEC is t een topper voor de Juup en dan speelt hij geeneens voor ons cluppie maar bij een directe concurrent 🙁

 21. RuiverCity

  Boymans was voor VVV een goede speler geweest. Het is tevens van de zotte dat talent Aziz Khalouta bij Fortuna speelt. Werd gratis weg gedaan. En nu moesten ze geld uitgeven om flankspelers te halen.

 22. VVV1977VENLO

  Ik weet of VVV bij Boymans geïnformeerd heeft voor een terug komst naar De Koel.
  Zo nee, dan moeten ze zich maar eens achter de oren krabben, zo ja dan moeten ze zich ook achter de oren krabben waarom wel Willem II en niet VVV .

  1. eric

   VVV is toch die club die alle mederwerking geeft als een speler kan vertrekken.
   Er wordt dan sentimenteel gedaan door de speler en zich dankbaar opstellen jegens club en weg is ie.
   Als we ze dan een keer nodig hebben , zien ze VVV niet staan, dat vind ik niet netjes.

   VVV moet op dat gebied harder zijn, net zoals nu Uche , hij tekent voor 3 jaar, Turk heeft getekent, Nikki, als ze slecht spelen moeten ze toch ook aan het contract gehouden worden ??

 23. Venske

  Moet je het verslag op de site van VVV eens lezen… Lijkt wel of die naar een andere wedstrijd hebben gekeken. Tja en verder kunnen we uren mopperen, maar zonder echte aanvallers zullen we weinig doelpunten zien… Reimerink en onze “talentvolle haha. ” spits brengen helaas helemaal niets. En dan wordt het gewoon rechter rijtje. Goede spitsen zijn zeldzaam en duur. Ik hoop dat ik geen gelijk heb, maar ik vrees….

 24. aoje

  Wat een ongelooflijk beleid dat een goede spits als Nwofor niet speelt. Hij is ongemotiveerd word gezegd. Sinds wanneer bepalen spelers of ze spelen of niet. Hij staat nog onder contract. Hup…schop hem onder die duurbetaalde reet en spelen.
  En als hij niet mag spelen vanwege een evt. transfer, dan schop de beleidsmakers onder hun kont. Ik heb na het afschuwelijke vorige jaar geen seizoenskaart gekocht.
  Ik kom pas weer kijken als er strijd en beleving en hart voor de zaak is van de spelers en het bestuur. De plaats op de ranglijst vind ik niet eens belangrijk. Nu verrek ik te komen en entree te betalen, zeker als de duurstbetaalde speler geen zin heeft om een stapje lager te voetballen.

  1. mats

   Aoje, je hebt helemaal gelijk joh….het is ook té krankzinnig voor woorden. Maar er moet nog verdiend worden aan Nwoscore, en aangezien VVV ook wel fc Berden heet, enfin….je snapt ’t wel.

 25. roermond

  Jaloers op PEC-Zwolle, Wat een beleving, strijd en passie…Een publiek, wat als een man achter zijn ploeg staat, en, ook niet onbelangrijk, met nog 10 minuten te spelen…1-0 voor tegen Feijenoord….

  1. Paljas

   Ja..als je Jaap Stam een aantal jaar als assistent op de bank hebt zitten,dan heb je bij voorbaat je toekomst voor een aantal jaar veilig gesteld,op zowel sportief als financieel gebied.
   Als wij het dan met alle respect moeten doen met Dusseldorp,Jacobs,Van Daal,Bogers en Soentjes (echt het niveau van maximaal een hoofdklasser),dan kun je gewoon geen wonderen verwachten.
   Als je dan ziet hoe bijvoorbeeld een Janus van Gelder het bij RKC doet…dat kan geen toeval zijn.
   Ze komen ALLEMAAL minimaal 3 niveau’s te kort in zowel denken als doen,om dit VVV daadwerkelijk de hoogte in te stuwen voor nu en VOORAL de toekomst!
   Misschien gewoon te weinig verstand van het spelletje dat voetbal heet!

   Gegroet,

   Paljas.

  1. Goodie

   Wat dacht je van: Meneer vorlde zich te goed voor VVV en Ado, en denken het niveau van Ajax aan te kunnen. Maar naar nog een jasr banken toch maar naar Cambuur.

   1. Frosty

    Ok, maar waarschijnlijk heeft hij nu eindelijk door dat die in Amsterdam geen basisplaats gaat afdwingen.

 26. jason

  En het gaat maar door hier. De laatste weken was iedereen positief en waren er goede aankopen gedaan. 1 wedstrijd gelijk spelen en alles is weer kut. Bij elke club die verliest lees je dat de supporters strijd en passie willen. Rot eens op met dat strijd en passie ik wil voetbal zien. Alsof er spelers op dat veld staan die er geen zin in hebben. En dan zie je in dat uitvak een vent van 160 kilo roepen dat ze eens moeten werken voor hun geld. Wat heeft deze vent nu bereikt in zijn leven dat hem het recht geeft z’n onzin te roepen. En na de wedstrijd weer gewoon op de bank aan de friet speciaal met 6 gehaktballen. Wat heb ik toch een hekel gekregen aan supporters. Helemaal geen verantwoordelijkheid hebben ze maar wel alles afkraken tot aan de wasdames. Ik had gehoopt dat de ergste afgehaakt waren en geen seizoenkaart meer hadden genomen maar ik heb me vergist. Helaas.

  Lang leve De Koel

 27. Goodie

  Zoals Festina Lente als zegt, moet Nwofor in nadrukkelijke belangstelling van Cska staan. De Russen zijn volgens ”lzvestia” bereidt om 2 (!!!!!!) miljoen euro te betalen.

  Dit zou kassa betekenen. Deel ervan zal naar investeerders gaan, maar wat we over houden moeten we toch makkelijk een goede spits en iemand die de strijd met Promes aan kan gaan kunnen kopen.

  1. pavisto67

   Wat dacht je van tekorten/gaten in de begroting opvullen.
   Houdt er maar rekening mee dat er vast wel een vervanger zal komen, maar dat we hier geen topspits voor zullen krijgen. Ben benieuwd welke vette vis Dusseldorp nu weer uit zijn net(werk) weet te halen, zucht…..

 28. festina lente

  Hopelijk zullen düsseldorf en co. Slagvaardig handelen bij de verkoop van nowfor . Ze hadden een lijstje klaar. cullen zou mogelijk een kandidaat zijn.maar dan tegen salaris op jupiter nivo. Verder lopen er nog genoeg werkloze voetballers rond die bereid zijn tegen een normaal salaris op jupiter nivo te voetballen. In elk geval met dit huidig elftal komen we niet bij de eerste vijf. Aankoop calabro is wel vreemd. Fortuna kocht hem vorig jaar voor 2 ton en verkoop aan vvv een seizoen later voor nog geen ton. Ben benieuwd of prince hier nog wat laat zien.

 29. kenfen

  Gutte gute gut venlo sanitair je leest aan de spelvouten wie hier weer is
  de spellers worden weer uitgevloten
  Jason compliment zo zie ik het ook (behalve dan dat gelang zal ze leven de Koel)
  Ik was ook in eindhoven en ook is was niet entousiast maar om nou ineens weer allerlei flut argumenten die we de afgelopen 3 jaar al zo vaak gehoord hebben nou weer hier moeten lezen !!! Ook degene die hier het wedstrijd verslag schrijft mag wel eens wat genuanceerder naar de situatie kijken. Ik heb volledig vertrouwen in Trost, en ja er moet nog veel gebeuren maar ik weet zeker dat het goed komt.

 30. brise continu

  Gekke Jason…dus je mag alleen dergelijke zaken roepen als je zelf iets bereikt hebt…toch beetje vreemd…
  die dikke mag toch een bepaalde waar voor zijn geld vragen/eisen?
  Als ik de bik in een restaurant niet te vreten vind zou ik daar niks van mogen zeggen omdat ikzelf nog geen pannenkoek gaar en rond krijg??

  pssst…zo ff sprietse!!

 31. VvvVenlo

  Als CSKA daadwerkelijk 2 miljoen wil geven voor Nwofor zou ik als ik VVV was eens gaan informeren bij Berry Powel die zoekt nog een club(en heeft een aanbieding van de Graafschap nog in beraad). Is toch een goeie ervaren Jupiler League spits!

  1. Goodie

   De Graafschap wilde ook die Rafik van Differdange. Als het mogelijk is om hem te halen, zie ik VVV dat graag doen. Is een hele slimme spits, en had steeds aan 1 kans genoeg.

  2. pavisto67

   wat denk je dat er voor VVV overblijft van deze mogelijke transfer?
   Misschien twee vaten bier en een paar bifi worstjes, maar de rest gaat toch echt naar die Maffiosi, eh investeerders….

 32. Drikus

  Het lukraak roepen van namen is weer begonnen…. om moe van te worden.
  1 wedstrijd gespeeld en vvv is volgens sommige al weer gedegradeerd.
  Rajcomar wordt afgeserveerd.
  Allemaal voetbalkenners die vergeten dat vvv in een opbouwende fase zit.

  Het enige wat ik kan zeggen is dit:
  Ik zie vvv liever elke week beter worden dan tegen Eindhoven fantastisch spelen om vervolgens weer af te glijden naar een bedenkelijk nivo.

  Ps. Laat de reacties; “ik zie vvv liever elke week fantastisch spelen” maar achter wegen. Gaat niet gebeuren!

 33. mats

  @Drikus, wat betreft ’t opbouwende ben ik ’t met je eens.
  Verder verwacht ik gemotiveerde spelers dus als ik hoor dat die Rajcomar als een slappe ongeinteresseerde zak petatte over t veld hobbelt, dan ben ik er heel snel klaar mee. Na 4 seizoenen slappe hap heb ik geen enkel geduld meer voor dat soort lui.

Leave a Reply